Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Δείτε τους Έλληνες celebrities που άλλαξαν καριέρα! Ποιοι έγιναν ζαχαροπλάστες και ποια έγινε μαία;

533
Η κρίση έκοψε τα μεροκάματα σε ηθοποιούς και τραγουδιστές.
Από την άλλη, υπάρχουν επώνυμοι Έλληνες που αποφάσισαν να μετουσιώσουν το κομπόδεμά τους σε επιχειρήσεις εκτός θεάματος.
Ιδού ποιοι και ποιες επώνυμες άλλαξαν επάγγελμα.
Aλλαγή καριέρας λόγω οικονομικής κρίσης έκανε και η ηθοποιός Γαλήνη Τσεβά. Η γνωστή ηθοποιός εργάζεται πια ως DJ παίζοντας μουσική σε μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα, ενώ για ένα διάστημα, το 2013, εργάστηκε ως υπάλληλος καφέ στο Χαλάνδρι.
tse
Ο ηθοποιός Ορφέας Παπαδόπουλος άνοιξε μπαρ στην Ίο μαζί με τον πατέρα του.
or
Ασφαλιστής έγινε ένεκα κρίσης ο Νεκτάριος Σφυράκης.
^¯€
Παρουσίαση τέλος για την Έλενα Παπαβασιλείου. Όπως αποκαλύπτει η Espresso, η Παπαβασιλείου στράφηκε στον τομέα των εκδόσεων, καθώς εργάζεται πλέον σε εκδοτικό οίκο. Συγκεκριμένα έχει ενταχθεί στο δυναμικό του γραφείου Τύπου του εκδοτικού οίκου Μένανδρος.
ele
Beach bar και κομμωτήριο άνοιξε ο Μάριος Αθανασίου, που παραμένει και ηθοποιός.
ath
H Ναταλία Δραγούμη έχει δημιουργήσει εταιρεία catering φροντίζοντας για τη σωστή και υγιεινή διατροφή των μαθητών σε κυλικεία σχολείων.
at
Η Άννα Ντιμιτρίεβιτς άλλαξε εντελώς επαγγελματική πορεία και εδώ και δύο χρόνια έχει πάρει πιστοποίηση και είναι πλέον ντούλα.
Ντούλα είναι και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό μια μαία με διευρημένα καθήκοντα, που εκτός από το να βοηθάει στη γέννηση ενός παιδιού, αναλαμβάνει και τη φροντίδα του μωρού και προσφέρει βοήθεια στη νέα μητέρα, ειδικά τις πρώτες εβδομάδες που ακολουθούν τον τοκετό.
dim
O Nίκος Μίχας πήρε το πτυχίο της Ιατρικής και πλέον δουλεύει σε δημόσιο νοσοκομείο ως γιατρός.
mix
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Αγορά», η Σπανού σήμερα ασχολείται με κάτι εντελώς άσχετο τόσο με το το τραγούδι, όσο και με την τηλεόραση, όπου συμμετείχε στο πάνελ του Πρωινού. Η Ελισάβετ είναι υπεύθυνη υποδοχής σε γνωστό εστιατόριο.
spa
H Έλλη Κοκκίνου και ιδιοκτήτρια παιδικού σταθμού στη Γλυφάδα.
kok
O Σάββας Πούμπουρας άνοιξε καντίνα στην Άνδρο και μαγειρεύει μόνος!
sav
«Την εποχή λοιπόν της αναδουλειάς θέλησα να κάνω άλλα πράγματα. Να γίνω οδηγός σε πούλμαν και να δουλέψω σε μπαρ”, εξομολογείται ο Πατρίκιος Κωστής από το Παρα Πέντε.
pst
Απογοητεύτηκε από την παρουσίαση και έγινε σχεδιάστρια ρούχων η Σίσσυ Χρηστίδου.
sis
Η Άντα Λιβιτσάνου δεν έβρισκε ρόλους και άνοιξε το δικό της ζαχαροπλαστείο.
ada
Σύμφωνα με ρεπορτάζ, η Πόπη Χατζηδημητρίου μένει σε ένα χωριό έξω από την Αθήνα και πλέον ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις σε έναν οίκο μόδας.
mania
Ζαχαροπλαστείο απέκτησε το πρώην μοντέλο,Μάνια Ντέλου.
http://www.makeleio.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%82-celebrities-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%be%ce%b1%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b9/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου