Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

H Κίνα αναπτύσσει πυρηνικά βλήματα στα σύνορα με τη τη Ρωσία, σε προετοιμασία για πόλεμο με τις ΗΠΑ.

Η Κίνα έχει αναπτύξει πυρηνικούς πυραύλους στα σύνορα Ρωσίας-Κίνας ,σε αναμονή για έναν πόλεμο με τις Ηνωμένες Πολιτείες.
China deploy nuclear missiles to Russia in preparation for war showdown with United States

Παρά το γεγονός ότι ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υποβάθμισε το θέμα, τα βλήματα είναι ικανά να ταξιδεύουν πάνω από 15.000 χιλιόμετρα  εντός της εμβέλειας  φτάνοντας την αμερικανική ηπειρωτική χώρα.

Το IBTimes.com δημοσιεύει:

Μη επαληθευμένες φωτογραφίες και βίντεο από τους μαζικούς βαλλιστικούς πυραύλους που αναπτύσσει στο κινέζικο προάστιο, έκανε σε απευθείας σύνδεση η Κινέζικη τηλεόραση, και διαδόθηκε σε όλα τα κοινωνικά media, όλο αυτό το μήνα. Το φιλμ δεν είχε αναφερθεί μέχρι την Τρίτη, όταν το είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Peskov» [Ρωσία ] Δείτε την στρατιωτική διάθεση της Κίνα,ς σαν απειλή για τη χώρα μας, ανέφερε«το Moscow Times την Τρίτη.

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter δείχνει υπάλληλους που καθοδηγούν ένα μεγάλο όχημα κατά μήκος ενός αυτοκινητόδρομου καθώς  φάνηκε να είναι ο DF-41 διηπειρωτικός πύραυλος.
Δείτε το βίντεο εδώ:  https://twitter.com/M3t4_tr0n
H Κίνα του αναφέρθηκε στην ανάπτυξη των διηπειρωτικών πυρηνικών πυραύλων, έχει προκαλέσει φόβο, για μια πιθανή αντιπαράθεση μεταξύ των δύο μεγάλων Εθνών.
Το Συμβούλιο εξωτερικών σχέσεων Ρωσίας και Κίνας, κυκλοφόρησε την Ετήσια προληπτική έρευνα με τις προτεραιότητες για το 2017, η οποία εξέτασε όλες τις ενδεχόμενες παγκόσμιες συγκρούσεις που θα μπορούσαν να συμβούν σε κάθε επόμενο έτος.
Επίσης, εκτιμήθηκε σε ποιο επίπεδο προτεραιότητας ήταν τα αμερικανικά συμφέροντα. Μια πρόκληση ανάμεσα στην Κίνα και τη Ρωσία ,ήταν και παρατίθεται σαν ένα από αυτά τα ζητήματα, αν και η οργάνωση σημείωσε «μια εκούσια ή ακούσια στρατιωτική σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ , που απορρέει από τη διεκδικητική συμπεριφορά της Ρωσίας στην Ανατολική Ευρώπη θα μπορούσε να είναι μια «σύγκρουση σε κορυφαία βαθμίδα» το 2017.
Οι Κινέζοι αξιωματούχοι δεν έχουν κυκλοφορήσει  δήλωση για επαλήθευση ή  άρνηση για την ανάπτυξη διηπειρωτικών πυρηνικών πυραύλων.
ΠΗΓΕΣ 
ΚΑΙ 
ΚΑΙ 
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΙΒ TIMES-MOSCOW TIMES KAI YOUW NEWS WIRE : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου