Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Μάχες στο Ντόνετσκ.

Τι συμβαίνει με το Ντόνετσκ;Τι συμβαίνει στην NPT, αν προσβλητικό ξεκινά το APU και τι προκάλεσε ένα κύμα αιματηρών δραστηριότητα; | Ρωσική άνοιξη

Χθες, στο βόρειο μέτωπο έγινε μια απόπειρα από το στρατό της Ουκρανίας, να επιτεθεί στην κατεύθυνση του Ντόνετσκ, Yasinovataya, Sands, Κρασνογκορόβκα, Marinka.

Ο Ουκρανικός στρατός, με την υποστήριξη όλων των τύπων όπλων, που προορίζονται για  να έρθουν και να πάρουν τις θέσεις μας. Χρησιμοποίησε τους πολλαπλούς εκτοξευτές πυραύλων "Hurricane",και "Grad" του πυροβολικού, όλων των διαμετρημάτων. Έχοντας χάσει περίπου 20 νεκρούς και 30 τραυματίες, οι εισβολείς γύρισαν πίσω στις αρχικές τους θέσεις και ξεκίνησαν μαζικούς βομβαρδισμούς του Ντονέτσκ και του Μακεγιέφκα. Την ίδια στιγμή σκόπιμα χτύπησαν τις κατοικημένες συνοικίες των πόλεων. Για παράδειγμα, στο Ντόνετσκ,βομβαρδίστηκε ιδιαίτερα σοβαρά η περιοχή Kuibyshev,δήλωσε ο Gennady Oak.
Οι ενέργειες αυτές του Ουκρανικούν δείχνουν προετοιμασίες για επίθεση μεγάλης κλίμακας;
Δεν νομίζω. Καταλαβαίνουν ότι η απόπειρα να επιτεθούν, όπως και όλες οι προηγούμενες, θα καταλήξει σε πλήρη αποτυχία γι 'αυτούς, και με τρομερές απώλειες,είπε ο  Gennady Oak.
Η Ουκρανία είναι πειθήνιο όργανο της Δύσης,που θέλει να επιστρέψει το Ντόνετσκ και η Κριμαία. Οι επιθέσεις και οι προκλήσεις, σε διάφορα μέρη του μετώπου, θα συνεχιστούν, ανεξάρτητα από το διπλωματικό παιχνίδι σε παγκόσμιο επίπεδο. Επειδή η Δύση και η Ουκρανία μας χρησιμοποιούν σαν πεδίο δοκιμών.
Οι Δυτικοί θέλουν να ξεκινήσουν έναν πόλεμο φθοράς της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου