Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Έφτασαν και Επιχειρούν ήδη τα Ελληνικά «CL-415» της 113ΠΜ στο Ισραήλ! (φώτο)…Ύμνους στην ΠΑ από τον Gilad Erdan!.

planesFirefighting planes from Greece arrived in Israel on November 24, 2016 to help douse scrub and forest fires across the country. (Courtesy: Ministry of Public Security)
Τα Ελληνικά CL-415 της 113 ΠΜ έφτασαν στο Ισραήλ και ρίχτηκαν ήδη στη Μάχη της Φωτιάς και συγκεκριμένα στην πόλη της Χάιφας !
Οι Ισραηλινοί υποδέχθηκαν με ανακούφιση τα Ελληνικά Πυροσβεστικά Αεροσκάφη που τέθηκαν αμέσως υπό την διοίκηση της Ισραηλινού Κέντρου Επιχειρήσεων …Εξάλλου οι Ισραηλινοί δεν ξέχασαν ποτέ στην συνδρομή των Ελληνικών Αεροσκαφών στις μεγάλες φωτιές του 2010!
55A plane flies tries to extinguish wildfires in Haifa, Israel, Thursday, November 24, 2016. (AP Photo/Ariel Schalit)
Οι Ισραηλινοί περιμένουν βοήθεια απο την Ρωσία αλλά και οι Τούρκοι δήλωσαν οτι θα στείλουν ένα αεροσκάφος !!! που ακόμη δεν έφτασε !
Ύμνους για την Πολεμική  μας Αεροπορία απο τον Υπουργό  Δημόσιας Ασφάλειας του Ισραήλ Gilad Erdan
«Η κινητοποίηση της Ελλάδος και της Κύπρου  για να μας βοηθήσουν  τόσο γρήγορα καταδεικνύει το βάθος των σχέσεων μεταξύ αυτών των χωρών και του Ισραήλ.
gilad_erdan_knnesset_memberΗ Συνεργασία στον αέρα  των Ελληνικών Αεροσκαφών θα είναι ένα ζωτικό στοιχείο για τον έλεγχο των πυρκαγιών », δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας Gilad Erdan ,ενώ επισκέπτονταν τη βάση Hatzor  της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας !
Τα ελληνικά και τα κυπριακά αεροσκάφη με 49 άτομα προσωπικό, περιλαμβάνουν 2 Bombadiers,1 Hercules και 1 air tractor.
Τα αεροπλάνα αυτά είναι σε θέση να μεταφέρουν μεγαλύτερες ποσότητες επιβραδυντικό  υλικό της φωτιάς και μπορούν επίσης να πετάξουν  παρά τους  δυνατούς  άνεμους που σαρώνουν τη χώρα.
ΟΙ Έλληνες Χειριστές είναι έμπειροι στην αντιμετώπιση των Πυρκαγιών πράγμα που οι Ισραηλινοί γνωρίζουν πολύ καλά !
4456

The Hercules – one of four aircraft that arrived from Greece and Cyprus to Israel on November 24, 2016, to help local firefighters gain control of blazes throughout the country. (Courtesy: Police spokesperson’s office)
http://veteranos.gr/eftasan-ke-epichiroun-idi-ta-ellinika-cl-415-tis-113pm-sto-israilfoto-imnous-sti-pa-apo-ton-gilad-erdan/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου