Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Αυτή θα είναι η τελευταία αμερικανική ημέρα των ευχαριστιών; Είναι ο Ομπάμα ο τελευταίος Πρόεδρος των ΗΠΑ;

Σας ευχόμαστε καλή ημέρα Ευχαριστιών με γεμιστές γαλοπούλες.
Η Αμερική βρίσκεται σε μια περίοδο με βαθυές αλλαγές.Αύριο, πρόκειται να κυκλοφορήσει τι πραγματικά συμβαίνει με το Calexit και τους φαύλους ανθρώπους που έχουν γίνει  σύμμαχοι μας και που επιδιώκουν να επιβάλλουν τη θέλησή τους στην Καλιφόρνια μέσω κάθε δυνατό τρόπο,είναι εκπληκτικό και τρομακτικό.The last American President on the last American Thanksgiving?

Καλιφόρνια, σχεδιάζεται, αυτή να είναι η τελευταία γαλήνια ευχαριστία, για αρκετό καιρό.Εν τω μεταξύ,  φίλοι μου της Καλιφόρνιας, αποφεύγετε να τοποθετείτε τον εαυτό σας ή την οικογένειά σας σε μεγάλα πλήθη, τις επόμενες αρκετές εβδομάδες, ιδιαίτερα αν είναι λευκοί. Όλα θα γίνουν σαφές σε σας αύριο.
Ευτυχισμένες Ευχαριστίες Αμερική.
Έχει ανακοινωθεί ότι θα υπάρξει μια επανακαταμέτρηση όσον αφορά τις γενικές εκλογές, στο Μίτσιγκαν, το Ουισκόνσιν και την Πενσυλβάνια.
Όπως είναι τώρα, αν ο Τραμπ παραμείνει ο εκλεγείς Πρόεδρος, θα έχουμε μια επανάσταση ευγένειας του Τζορτζ Σόρος. Η Χίλαρι και ο Ομπάμα ενθαρρύνουν τις ταραχές, και όπως θα συζητήσω αύριο, πράγματα που είναι να γίνουν πραγματικά παρακινδυνευμένα όπως πολλοί λένε, μπορεί να μην είναι ασφαλές να αφήσετε το σπίτι σας και τα ταξίδια.
Αν η Κλίντον κερδίσει στην επανακαταμέτρηση και γυρίσει τις εκλογές,μπορεί να γίνει επανάσταση! 
Ο Mike Adams είχε δίκιο όταν είπε, πριν από μερικές εβδομάδες, δεν έχει σημασία ποιος κερδίζει, τελικά θα χυθεί αίμα  στους δρόμους Bob Griswold, από το Readymadereources.com, είπε το κοινό μου ακούγοντας ότι βρισκόμαστε σε κατάσταση μπλε-γκρι. Δεν έχει σημασία ποιος κερδίζει τις εκλογές, θα υπάρχει ένας εμφύλιος πόλεμος.
Φημολογείται ότι η συνάντηση μεταξύ Τραμπ και Κίσινγκερ για να αντιμετωπιστεί αυτό το ζήτημα καθώς ο Τραμπ ειδοποιήθηκε γι αυτό που έρχεται και ότι αυτός θα είναι ανήμπορος για  να  το σταματήσει.
Μια παγκόσμια αφύπνιση.
Ο Brzezinski είχε δηλώσει ότι υπάρχει μια παγκόσμια αφύπνιση στην πηγή της τυραννίας σε αυτόν τον πλανήτη και ότι «αυτοί» πρέπει να επιταχύνουν το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της παγκόσμιας εξαγοράς.Έφτασε το πεπρωμένο, Αμερική!
Μία από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους υποταγής έχει να κάνει με τον έλεγχο του ποιος τρώει και ποιος πεθαίνει. Ιστορικά, τα τρόφιμα είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία υποταγής.
Σήμερα που μελετάμε για καλή τύχη τις γεμάτες κοιλιές μας, δεν θα ήταν ειρωνικό, αν έπρεπε να εξετάσουμε ένα μέλλον όπου φυλάσσονταν εκατομμύρια στην άκρη του λιμού σαν μέσο πολιτικού ελέγχου; Φυσικά αυτό ποτέ δεν θα μπορούσε να συμβεί στην Αμερική, θα μπορούσε ; Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι επτά εκατομμύρια Αμερικανοί πέθαναν από την πείνα, κατά τη διάρκεια της μεγάλης ύφεσης, σε ό, τι θα μπορούσε να ονομαστεί "μεγάλη αμερικανική Χολοντόμορ".
Ο Ομπάμα θα μπορούσε να γίνει ο επόμενος Στάλιν;

Το δυναμικό για τα ακραία γεγονότα όπως αυτό που συνέβη στο Φέργκιουσον, μόνο που αυτή τη φορά θα εξαπλωθεί σε ολόκληρη τη χώρα είναι πραγματικό. Αν η χώρα ήταν να μπει σε στρατιωτικό νόμο , τα τρόφιμα θα χρησιμοποιηθούν από αυτή η διοίκηση,για τον έλεγχο του πληθυσμού; Το επίκεντρο αυτής της αποστασίας θα αρχίσει στο Λος Άντζελες. Αν η διοίκηση Oμπάμα είναι επιτυχής σε οπαδούς που θα ανάψουν τις φλόγες της ρατσιστικής βίας σε μαζική κλίμακα, ποτέ δεν θα αφήσει το Οβάλ γραφείο! Αυτό είναι μέρος της  ώθησης πίσω από την εξιστόρηση των ψήφων στο Μίτσιγκαν, την Πενσυλβανία και το Ουισκόνσιν, που γίνεται γιανα δημιουργήσει σύγχυση και αμφιβολία για το ποιος είναι πραγματικά υπεύθυνος.
Ειλικρινά ελπίζω ότι θα απολαύσετε το δείπνο των Ευχαριστιών σας, διότι αν ο Ομπάμα αποφασίσει να εφαρμόσει το EO 13603, σήμερα είναι ημέρα των ευχαριστιών, θα μπορούσε να γίνει γνωστή σαν το «Το τελευταίο δείπνο Ευχαριστιών
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ THE COMMON SENSE SHOW : Corfiatiko.blogspot.com

 Και ένα βίντεο από την Καλιφόρνια,η οποία θέλει να ανεξαρτητοποιηθεί από τις ΗΠΑ,εφόσον αναλάβει Πρόεδρος ο Τραμπ.CCTV America

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου