Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Πολύνεκρο δυστύχημα με θύματα μαθητές στον Πενταδάκτυλο.

Πολύνεκρο δυστύχημα συνέβη το πρωί στα κατεχόμενα από σύγκρουση σχολικού λεωφορείου που μετέφερε Τουρκοκύπριους μαθητές.troxaio katexomena
Οπως μετέδωσε το ΚΥΠΕ θύματα είναι δύο μαθήτριες 16 χρόνων του λυκείου Μπουλέντ Ετζεβίτ και ο οδηγός του μικρού λεωφορείου στο οποίο επέβαιναν.
Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 7.00 π.μ. (ώρα κατεχομένων) κοντά σε λατομείο, στο επαρχιακό δρόμο Δικώμου – Κερύνειας.

Σύμφωνα με το τ/κ “πρακτορείο” ειδήσεων (ΤΑΚ), τρεις από τους επτά τραυματίες υποβάλλονται σε εγχείρηση στο “κρατικό” νοσοκομείο Μπουρχάν Ναλμπάντογλου στην κατεχόμενη Λευκωσία.
Η κατάσταση ενός εκ των τριών είναι κρίσιμη. Ο “υπουργός υγείας”, Φαίζ Σουτσιούογλου, που μετέβη στο νοσοκομείο, δήλωσε ότι τη ζωή τους έχασαν ο οδηγός του μικρού λεωφορείο που συγκρούστηκε μετωπικά και συμπιέστηκε κάτω από φορτηγό και οι δύο μαθήτριες, ηλικίας 16 ετών, που καθόταν στις μπροστινές θέσεις.
Το δυστύχημα έγινε στις 06.10 (07.10 ώρα κατεχομένων) και οι τραυματίες άρχισαν να φτάνουν στο “κρατικό” νοσοκομείο στις 06.45, σύμφωνα με τον ίδιο.
Ο αρχίατρος του νοσοκομείου, Μπουλέντ Ντιζνταρλί ανέφερε ότι εξακολουθεί να υπάρχει ανάγκη για αίμα για τους τραυματίες. Ο Ντιζνταρλί εξέφρασε μεγάλη λύπη για το δυστύχημα και ευχαρίστησε για τη βοήθεια που φτάνει από άλλα νοσοκομεία στο Ναλμπάντουγλου.
Μετά το ατύχημα, οι συγγενείς των θυμάτων συγκεντρώθηκαν στο νοσοκομείο όπου επικρατεί ένταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου