Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ ΤΑΡΩ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΤΡΟΜΠΕΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2017 (Α΄Μερος)

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Τραμπ θα διαδραματίσει ένα μεγάλο ρόλο μέσα στο νέο έτος και όπως κάθε χρόνο  το μήνυμα ή μηνύματα δίνονται απόκρυφα μέσω των περιοδικών που ανήκουν στους ιδιοκτήτες αυτού του πλανήτη. Η αγάπη τους για την ενημέρωση της μάζας, συμφωνώ είναι λίγο ιδιότροπη και παρά πολύ σκοτεινή.   TW2017_Cover_FINALS.indd
Ένα πιο απόκρυφο μήνυμα στο εξώφυλλο του Economist (2017) από το φετινό δεν υπάρχει! Το φετινο είναι πραγματικά αδιανόητα πονηρό και γι αυτό θα προσπαθήσουμε να το αποκαλύψουμε.΄… 
Φέτος λοιπόν διάλεξαν να μας το δείξουν με τις κάρτες ταρώ… με διάχυτα χρώματα περιγράφουν μια ζοφερή εικόνα για το νέο έτος όπως και το εξώφυλλο για το 2016, το έτος που ζούμε.
Όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα τα πρωτοσέλιδα δείχνουν για το 2015 και το 2016 μια γενικά αισιόδοξη εικόνα με όλους τους ηγέτες χαμογελαστούς!!!
Όταν κάνουμε μια σύγκριση των εικόνων σε σχέση με εκείνη του 2017, η εικόνα δεν είναι και τόσο καλή για την χρονιά, σύμφωνα με το Economist 2017.
Επειδή σαν Κατοχική ομάδα μας αρέσουν οι κώδικες τολμούμε να δώσουμε μια ανάλυση για τις κάρτες ταρώ και το τι μας κρύβουν….είναι μια αρχή για το σπάσιμο του κώδικα και σίγουρα θα ΄χει και άλλα πολλά κρυφά ή απόκρυφα μηνύματα…
Η πρώτη κάρτα, είναι ο Πύργος.
Ο πύργος συμβολίζει τα βίαια και απροσδόκητα γεγονότα που πρέπει να αντιμετωπιστούν, την καταστροφή του και την απελευθέρωση αυτών που κρατούνται δεσμευμένοι. Η κάρτα του Πύργου συμβολίζει οτι η σιγουριά και η βεβαιότητα που νομίζεται ότι έχετε είναι ανύπαρκτη!!!
Στην εικόνα ο πύργος χτυπήθηκε από κεραυνό και στο παρασκήνιο, βλέπουμε δύο διαφορετικές στρατιωτικές παρατάξεις. Ο ένας έχει μια σημαία που θυμίζει την πρώην Σοβιετική Ένωση… τον κομμουνισμό και ο άλλος είναι αυτός μ’ ένα σταυρό ή εσταυρωμένο … Βασικά είναι οι σταυροφόροι που δεν έφυγαν ποτέ… οι δυτικοί χριστιανοί σφαγείς που δεν άφησαν τίποτα όρθιο στο Βυζάντιο αλλά όπου και αν πέρασαν… αντιπροσωπεύουν τους πρόγονους  των δυτικών και μας προμηνύουν τον μεγάλο πόλεμο μεταξύ των δυτικών και των Ρώσων που είναι προγραμματισμένος μέσα στην επόμενη χρονιά!!!
Η επόμενη κάρτα είναι η κρίση/ θεία δίκη/ η δυτική δικαιοσύνη:
Σε αυτή την κάρτα ταρώ βλέπουμε τον νέο ππρόεδρο στην θέση του κυρίαρχου αυτου του πλανήτη …με την αμερικανική σημαία να καλύπτει τον κόσμο…Ο Τραμπ φαίνεται ο αποφασιστικός κυρίαρχος του πλανήτη…και από την κυρίαρχη θέση των Αμερικανών στο φαινομενικό δίπολο που έχουν στήσει για την κοροϊδία και διαχωρισμό όλων των χωρών…έτσι πουλάνε τα οπλικά τους συστήματα στα πλανητικά κορόιδα και κερδίζουν δις ή τρις.
Το αποφασιστικό βλέμα του πλανητάρχη Τραμπ συμβολίζει την Παξ Αμερικανα…μια νέα Παξ Ρομάνα και την αυτοπραγμάτωση της ειρήνης τύπου ο θάνατος σου η ζωή μου. Το στέμμα και το σκήπτρο με τον αμερικανικό αετό δηλώνουν την μονάρχια πίσω απο την απάτη της Δημοκρατίας του κώλου.
Ο πλανητάρχης Τραμπ βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου, με εντυπωσιακό το γεγονός ότι αυτή η κάρτα έχει μια ελαφρά κλίση. Και άρα μπορεί να είναι η πρώτη που θα πρέπει να παιχτει για την διαιώνιση της Παξ Αμερικανας ….
Συνεχίζεται 

koraks
http://katohika.gr/gn-blog/oi-taro-kartes-pou-tha-paiksei-o-trompetas-mesa-sto-2017-a%ce%84meros/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου