Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Ποιά η σχέση της φωτιάς στο όρος Κάρμελ του Ισραήλ με την Αγία Γραφή;

Το Ορος Κάρμηλος καίγεται και το Ισραήλ βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.Ελλάδα και Κύπρος έστειλαν πυροσβεστικά αεροπλάνα για να βοηθήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.Αμερικανοί πυροσβέτες συνδράμουν για τον έλεγχό της.Elijah on Carmel (Photo via Wikimedia Commons)
Πάνω από 60.000 κάτοικοι απομακρύνθηκαν από την περιοχή της Χάιφα και η δημόσια συγκοινωνία έκλεισε σε ορισμένους τομείς. Αρκετά σπίτια και αυτοκίνητα κάηκαν από τις φλόγες.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Ισραήλ, Roni Alsheich, είπε την Πέμπτη το απόγευμα ότι υπήρχαν «ορισμένες περιπτώσεις εμπρησμού, και πολλές περιπτώσεις που δεν είναι εμπρησμός... Είναι πιθανό ότι υπάρχει ένα εθνικιστικό κίνητρο σε ορισμένες από τις περιπτώσεις εμπρησμού Ο Alsheich προστεθεί: «ορισμένοι ύποπτοι έχουν συλληφθεί... Δεν νομίζω ότι πρόκειται για οργανωμένο (εμπρησμό).»Αποτέλεσμα εικόνας για φωτια στο ορος Καρμελ
Ο Υπουργός Παιδείας Naftali Μπένετ  δεν είχε αμφιβολίες, λέει στο κανάλι ειδήσεων 2,ότι οι πυρκαγιές ήταν» ένα μεγάλο κύμα εμπρησμού... τρομοκρατίας με κάθε έννοια της λέξης.»
Ο Malkah Fleisher, κάτοικος Ιερουσαλήμ ,αρχικά από το Τέξας, δεν είχε αμφιβολίες ότι αυτό ήταν μια επίθεση στο Ισραήλ, αλλά κατάλαβε ένα βαθύτερο μάθημα στην τραγωδία. Άνοιξε την Αγία Γραφή και είδε μια σαφή σύνδεση μεταξύ των πυρκαγιών που μαίνονται τώρα και την πυρκαγιά που μαινόταν, μία φορά στον ίδιο χώρο, πριν από τόσα χρόνια.
«Ξημέρωσε για μένα ότι αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που έχει δει το έθνος του Ισραήλ πυρκαγιά στο όρος Καρμέλ είπε στο Breaking News Ισραήλ. Ο Fleisher  στα social media  δημοσίευσε ένα ισχυρό μήνυμα, συγκρίνοντας τη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτα στο βουνό Καρμέλ σήμερα, με την άγια πυρκαγιά του προφήτη Ηλία  κάτω από τον ουρανό, όταν αυτός αντιμετωπίζε τους ιερείς του Bάαλ(.Α ' ΒΑΣ. 18:24)
«Σήμερα, σε αυτό τη περιοχή της Αγίας Φωτιάς,οι εχθροί μας χρησιμοποιούν φωτιά εναντίον μας. Είναι ένα θείο μήνυμα για το έθνος; Δεν είμαι προφήτης, πολύ σωστά δεν μπορώ να τα πω αυτό δημοσιεύτηκε στο Facebook. «Αλλά ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ ότι η μονομαχία είναι ακόμα μεταξύ του Ισραήλ και των εχθρών μας, σωματική και πνευματική. Μπορεί να αξίζει να βεβαιώσει την καταστροφή εκείνων που επιδιώκουν να μας καταστρέψουν μας, και με μια άλλη θαυματουργή βροχή στο Κάρμελ.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒREAKING ISRAEL NEWS ; Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου