Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

3 βίντεο που αποδεικνύουν ότι υπάρχει ένας ΤΕΡΆΣΤΙΟΣ αρχαίος υπόγειος λαβύρινθος στην Αίγυπτο.

Δεν είναι μόνο αυτός ο τεράστιος αρχαίος λαβύρινθος, πραγματικά η αλήθεια είναι ότι αυτό έχει παραλειφθεί από mainstream ακαδημαϊκούς για χρόνια. Πολλοί λένε ότι είναι μία από τις An image of The Temple of Horus at Edfu. Just imagine what the underground labyrinth may have looked like once... μεγαλύτερες ανακαλύψεις από την αρχαία Αίγυπτο, που κανείς δεν μιλά . Πολλοί λένε ότι το περιεχόμενό της θα ξαναγράψει την ιστορία όπως την ξέρουμε. Αυτός ο αρχαίος λαβύρινθος έχει  τεκμηριωθεί στο παρελθόν. Ο Ηρόδοτος έγραψε σχετικά με αυτόν: έχει δώδεκα δικαστήρια που καλύπτονται, με τις πύλες που αντιμετωπίζει η μία την άλλη, έξι προς τη βόρεια πλευρά και έξι κατά το νότο, ενώνει η μία στην άλλη, και το ίδιο τείχος περιβάλλει  όλα  τα εξωτερικά μέρη και υπάρχουν σε αυτό δύο είδη θαλάμων, το ένα είδος κάτω από το έδαφος και τα άλλα παραπάνω επί αυτών, τρεις χιλιάδες στον αριθμό, κάθε είδους χίλια πεντακόσια. Το ανώτερο σύνολο των Επιμελητηρίων που τους εαυτούς μας είδαμε [...]
Πολλοί άνθρωποι θεωρούν τις πυραμίδες της Αιγύπτου, το σήμα κατατεθέν του αρχαίου αιγυπτιακού πολιτισμού, και ίσως τα μεγαλύτερα επιτεύγματα των αρχαίων πολιτισμών προσέλκυσαν χιλιάδες χρόνια πριν. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι η αρχαία Αίγυπτος δεν έχει καν τις περισσότερες πυραμίδες στη γη, και υπάρχουν άλλες δομές που είναι ακριβώς τόσο φοβερές, όσο η μεγάλη πυραμίδα της Γκίζας.

Υπάρχουν άλλες θέσεις στην Αίγυπτο που είναι εξίσου μαγευτικές όσο και οι πυραμίδες.

Αυτά τα δύο βίντεο είναι ίσως απόδειξη ότι υπάρχουν πολλές αρχαίες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο που εξακολουθούν να περιμένουν για να αποκαλυφθούν, να ανακαλυπτούν και να ανακτηθούν.

Η «χαμένη λαβύρινθος της Αιγύπτου» εύκολα θεωρείται ένα από τα  κοσμήματα που  έχασε η ιστορία.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝCIENT-CODE : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου