Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ ΤΑΡΩ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΤΡΟΜΠΕΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2017 (Β΄ Μέρος)

Η κάρτα του σημερινού κόσμου/πλανήτη μας
the-world
Σε αυτήν εδώ την κάρτα οι ιδιοκτήτες του πλανήτη μας δείχνουν την παγκόσμια “ενότητα” και την Παγκοσμιοποίηση που κατάφεραν μέσα από τους αιώνες…. το ιερότερο έργο τους ολοκληρώθηκε και κανείς μας δεν έχει ακόμη κατανοήσει τα φιλόδοξα σχέδια τους στην ενοποίηση όλων των σημερινών τεχνολογικών επιτευγμάτων…που λειτουργούν πάντα εναντίον μας!!!

Η ανθρωπότητα συνεχίζει να πιστεύει ότι η τεχνολογική εξέλιξη είναι μόνο πρόοδος, ότι είναι η αναγκαία εξέλιξη με πολύ αγαθές προθέσεις για την διευκόλυνση των σύγχρονων πολιτών.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΣΚΕΨΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ!!!
Η ελίτ εργάστηκε αιώνες επάνω στην ένωση του δικού τους κόσμου όπου οι άνθρωποι θα μπορούσαν να καταλήξουν σε ένα ενεργειακό μηχάνημα για να αρμεγόμαστε ενεργειακά επι 24ωρου βάσεως… οικονομικά και βιολογικά ώστε να αναπαράγουμε τους νέους πειθήνιους σκλάβους…τα νέα εργαλεία τους.
Η Παγκόσμια ενότητα των λαών, δεν είναι μόνο η οικονομική σκλαβιά που έχουν οδηγήσει όλους τους λαούς. Το σημαντικότερο από όλα είναι η εκπλήρωση του σχεδίου με σκοπό την ψυχική σκλαβιά και τον απόλυτο έλεγχο των μέσων που μας προσφέρουν ελευθερία….είναι η ολοκλήρωση ενός κύκλου μέσα σε ένα απόλυτα φασιστικό σύστημα που όλοι και όλα είναι ενωμένα ηλεκτρονικά. Η οικονομική σκλαβιά είναι το πρώτο βήμα και όχι ο τελικός σκοπός τους… το σχέδιο τους είναι ο απόλυτος έλεγχος της μάζας όπως και η στιγμή που βρισκόμαστε στα σπίτια μας με τα αγαπητά μας πρόσωπα. Σας φαίνεται παράδοξο;;; Λυπάμαι πολύ όμως που σας χαλάω την διάθεση.
Στην κάρτα βλέπουμε ένα νέο κόσμο που ολοκληρώνεται με την γνωστή πυραμίδα και δύο κτίρια που μοιάζουν με το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ και μάλλον κάποιο άλλο δικαστικό κέντρο στην Ευρώπη….ανθρωπάκια ή ιπτάμενα ρομπότ πετούν γύρω για να ελέγχουν από ψηλά τις μάζες…. Δηλαδή ένα άλλο σύμβολο του ολοκληρωτικού ελέγχου της μάζας…ενας Πανόπτης οφθαλμός…the eye in the sky…. Η απανταχού δικαιοσύση της Νεας Τάξης από ψηλά θα είναι πάντα κοντά μας…
Οι βενετσιάνικες μάσκες είναι οι μάσκες των κρυφών λεσχών, ο αποκρυφισμός η μαγεία και οι τελετουργίες με θυσίες μικρών παιδιών. Ο πίνακας ζωγραφικής μοιάζει πολύ με τη Μόνα Λίζα…αυτό εδώ μπορεί να συμβολίζει παρά πολλά…. Όπως η δύναμη της εξουσίας…η κατοχή της ιδιωτικής περιουσίας που ανήκει μόνο στους λίγους συνδεδεμένη ηλεκτρονικά, νομικά και οικονομικά στα μουσεία της άρχουσας τάξης. Τίποτα για την πλέμπα…!
Δεν είναι γελοίο το γεγονός ότι για να επισκεφτείς ένα μουσείο που στεγάζει τέτοιου είδους καλλιτεχνικούς θησαυρούς…προϊόν της ανθρώπινης φαντασίας και δημιουργικής ικανότητας των προγόνων μας… να μας αφήνουν απέξω πουλώντας βία;;;
Να ζητάνε 25 ευρώ το άτομο για να θαυμάσεις τα έργα των προγόνων σου;;; Δεν είναι πιο λογικό ότι οι λαοί θα έπρεπε να είχαν ελευθερη είσοδο όπως είχαμε και εμείς πριν την απάτη της Τρόικας στα δικά μας μουσεία;;; Ποιος μπορεί να δώσει 100 ευρώ για να πάει με την οικογένεια του στο μουσείο στις ημέρες μας;;; και ο ΓΑΠ να κυκλωφορεί ακόμη ελεύθερος με γεματες τις τσέπες!!!
Το θέμα της κάρτας για να συνοψίσω…. είναι ο απόλυτος ηλεκτρονικός έλεγχος μας, η εξάρτηση μας από αυτά που θα έπρεπε να ήταν τσάμπα…η αποκοπή μας από τις ρίζες της κουλτούρα μας… είναι η υποβάθμιση της παιδείας για την μαζα… και η αιώνια οικονομική εξάρτηση την στιγμή που ο πλανήτης παράγει ότι χρειαζόμαστε…
Στη συνέχεια, παίζει την κάρτα, με τον Ερημίτη:
hermiet
Ο Ερημίτης συμβολίζει την σοφία και την προϋπόθεση της απόσυρσης από τα κοσμικά ώστε να επιτευχθούν οι ουσιαστικές εμπειρίες για τις αξίες και την πνευματική ποιότητα της ζωής… η βαθιά εμπειρία μετά τον ασκητισμό την λιτότητα και την προσευχή…. την έρευνα για τη σοφία και τη διορατικότητα με σκοπό την επίτευξη του πνευματικού πλούτου. Που φαινομενικά δεν θα κατορθώσουμε ποτέ…!!!
Επειδή όμως όλα είναι ανάποδα στον κόσμο της ελίτ… αυτό που εννοούν και δείχνουν είναι ακριβώς το αντίθετο σε συνδυασμό με τις μάζες που επαναστατούν για τα χαμένα δικαιώματά τους.
Στην κάρτα ο ερημίτης ρίχνει φως σε μια ατελείωτη ροή δυσαρεστημένων ανθρώπων…τις μάζες που επαναστατούν εναντίων της ΝΤΠ…. Οι διαδηλωτές φαίνονται ενωμένοι και αποφασισμένοι, να βάλουν ένα τέλος στα νεοταξικά νέα μέτρα των TPP, ΤΤΙΡ….την Ευρωπαϊκή Ένωση και ενάντια στην παγκοσμιοποίηση….φαινεται ότι η μαζα έχει αρχίσει να καταλαβαίνει τι έργο παίζει ο παγκόσμιος σινεμάς… το χόλιγουντ μας έχει δείξει το έργο και οι ιδιοκτήτες του πλανήτη μας δείχνουν ότι έχουμε ξυπνήσει… μέσα απο ένα εφιάλτη που τον προβάλουν συνέχεια μπας και τον καταλάβουμε..
Η συνειδητοποίηση της μάζας δεν σημαίνει με κανένα τρόπο την απόκτηση των χαμένων εργατικών δικαιωμάτων και την ελευθερία μας…η κάρτα συμβολίζει ακριβώς το αντίθετο. Συμβολίζει το χάος που έρχεται στον πλανήτη!!! Κάτω δεξιά να απεικονίζεται με ρωγμές και παγκόσμιες αναταραχές που θα παίξει ο Τρομπέτας και οι ιδιοκτήτες του πλανήτη που αντιπροσωπεύει…
Συνεχίζεται…

Koraks
http://katohika.gr/gn-blog/taro-kartes-pou-tha-paiksei-o-trompetas-mesa-sto-2017-v%ce%84-meros/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου