Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Όνειρα οράματα και προφητείες για την Αμερική.

Περίπου το 1981 ο Θεός μου έδωσε μια προφητεία,που μερικώς έχει εκπληρωθεί,και πολύ σύντομα θα δούμε την εκπλήρωση των υπολοίπων. Ο κύριος μου είπε τα εξής:moneyburning
 «Όταν δείτε ότι το τείχος του Βερολίνου θα πέσει και όταν δείτε τη Σοβιετική Ένωση να δέχεται ένα σοβαρό πλήγμα ,τότε καθιστά μια ανάκαμψη, και στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε το θάνατο του ο Φιντέλ Κάστρο! στη συνέχεια θα έρθει η κατάρρευση του οικονομικού συστήματος των Ηνωμένων Πολιτειών

Το τείχος του Βερολίνου διαχώριζε την Ανατολική Γερμανία από την Δυτική Γερμανία για περισσότερα από 25 χρόνια. Η κατασκευή ξεκίνησε στις 13 Αυγούστου 1961. Το τείχος άνοιξε και πολλά τμήματα του κυριολεκτικά γκρεμίστηκαν την Νοεμβρίου 1989.
Η Σοβιετική Ένωση θεωρείται ότι έχει  διαλυθεί επίσημα στις 31 Δεκεμβρίου 1991. Αυτό είναι όταν όλα τα επίσημα Σοβιετικά θεσμικά όργανα είχαν σταματήσει να λειτουργούν σε διαφορετικές «δημοκρατίες» της Σοβιετικής Ένωσης. Οι κυβερνήσεις των δημοκρατιών αυτών ξεκίνησαν τη λειτουργία ξεχωριστά. Η Σοβιετική σημαία πέταξε για τελευταία φορά πάνω από το Κρεμλίνο.
Ο Φιντέλ Κάστρο πέθανε σήμερα.
Όταν δείτε το θάνατο του Κάστρο τότε θα δείτε την πλήρη κατάρρευση του οικονομικού συστήματος της Αμερικής!
Όνειρο από βίαιες θύελλες που διακινούνται σε ολόκληρο το έθνος.
Ένα από τα πρώτα οράματα και όνειρα που είχα, ήταν την άνοιξη του 1982 περίπου στις 3:30 π.μ. Ο Θεός μου αποκάλυψε τι θα κάνει στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τις ημέρες και τα χρόνια που έρχονται.
Lightning%20&%20Tornado
Ξύπνησα από ένα όνειρο,με βίαιες θύελλες που επεκτάθηκαν από το Σιάτλ,στην Ουάσιγκτον κάτωστη  Μπάχα Καλιφόρνια και να ταξιδεύουν σε ολόκληρο το έθνος. Αυτές οι καταιγίδες ήταν σαν γιγαντιαίοι τοίχοι, έρχονται κάθετα σε ολόκληρη την χώρα καταστρέφοντας τα πάντα στο διάβα τους. Υπήρχαν καταιγίδες με κεραυνούς  που ήταν το χτυπούσαν οτιδήποτε. Ανεμοστρόβιλοι και τυφώνες ,που ομοίους τους  δεν είχε δει ποτέ. Ζήτησα από τον Θεό, να μπου πει τι σήμαινε το όνειρο. Είπε, «Εξαιτίας της κακίας των Ηνωμένων Πολιτειών, που είναι η μαγεία, η ειδωλολατρία και η  έκφυλη συμπεριφορά, εγώ πρόκειται να ξεκινήσω να κρίνω τις Ηνωμένες Πολιτείες και θα την κρίνω  σκληρά».
Είδα την απόφαση να ξεκινήσει με τα φυσικά σημάδια πρώτα με τα καιρικά σχέδια. Οι καταιγίδες ήρθαν από τη δυτική ακτή και μετακινήθηκαν προς ανατολάς σε όλες τις  Ηνωμένες Πολιτείες. Είδα τις καταιγίδες που αυξάνονται σε αριθμό και ένταση, ξηλώνοντας  ολόκληρες τις  Ηνωμένες Πολιτείες.

Σημείωση: Αυτό το όνειρο και το όραμα εκτυλίσσεται κάθε χρόνο με την αύξηση των ανεμοστρόβιλων, τους τυφώνες,τις  πλημμύρες, τις θύελλες φωτιά, κλπ., που συμβαίνουν με μεγαλύτερη ένταση και συχνότητα. Αυτές οι καταιγίδες και η ζημία που προκλήθηκε από αυτές έχει κόστος στην Αμερική χιλιάδες ζωές και  δισεκατομμύρια δολαρίων και ανείπωτη δυστυχία για πολλούς Αμερικανούς.
Το πράγμα που βρίσκω ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι φαίνεται να υπάρχει ένα μοτίβο με αυτές τις θύελλες, πλημμύρες, πυρκαγιές, κλπ. Θα υπάρξει μια καταιγίδα στη δυτική ακτή, τότε η μέση Δύση θα είναι η επόμενη, τότε το παλτό ανατολικά παίρνει το χτύπημα. Στη συνέχεια, η επόμενη θύελλα θα είναι στην περιοχή του κόλπου και στη συνέχεια κινείται στη δυτική ακτή και πάλι. Μπρος-πίσω και εμπρός και πίσω σε ολόκληρο το έθνος.
Προφητεία από τον Κύριο για την τύχη της Αμερικής

Το φθινόπωρο του 1988 ο κύριος είπε σε μένα αυτά τα λόγια που αφορούν στο λαό των Ηνωμένων Πολιτειών, «δεν πρόκειται να υποχωρήσω από τη συμφορά που προφέρεται εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Λόγω του ότι είναι διεφθαρμένη κυβέρνηση εξωτερικών πολιτικών, τη δολοφονία από αθώα αγέννητα παιδιά, τη πορνεία,την ειδωλολατρία, την μαγεία, τη δολοφονία και τον έλεγχο της κυβέρνησης, εγώ πρόκειται να κρίνω την Αμερική διπλά εξαιτίας αυτού. Εάν όλοι οι προφήτες από τις παλιές μέρες και όλοι οι μαθητές μου  στέκονται μπροστά μου τώρα, παρακαλώντας για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, εγώ δεν θα υποχωρήσω από τη συμφορά που προφέρεται ενάντια σε αυτή. Εγώ  πρόκειται να αποπληρώσω την Αμερική διπλά ότι έχει κάνει και μεγάλη θα είναι η καταστροφή της και μεγάλα θα είναι τα βάσανα».
Αμερική η μεγάλη πόρνη.
Babylon-ScarletBeast
Από το τέλος του β ' Παγκοσμίου Πολέμου, ξανά και ξανά, Αμερική είχα προειδοποιήσει να μην φέρεστε με τον τρόπο που έχετε. Έστειλα προφήτες, έστειλε ποιμένες, χωριά, βοσκούς και Ευαγγελιστές να σας προειδοποιήσουν για να μετανοήσετε και στραφείτε από σε καλύτερους τρόπους . Μετά την ήττα ο Ιαπωνικός ιμπεριαλισμός και η ναζιστική Γερμανία, είπε στην καρδιά σας, «υπάρχει κανένα έθνος όπως εμείς στο πρόσωπο της γης. Ποιος μπορεί να σταθεί εναντίον μας

Είστε απολύτως σωστοί! Δεν υπάρχει κανένα έθνος, όπως και εσείς στο πρόσωπο της γης. Τα τελευταία 60 χρόνια,δεν έχετε γίνει τίποτα περισσότερο από μια πόρνη. Οικονομικά, πνευματικά και ηθικά. Το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών είναι στους Χριστιανούς στην πράξη ο Χριστιανισμός υπό την καθοδήγηση και τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος. Δεν δίνει το δικαίωμα για απόκρυφες θρησκείες να ασκούνται και να καταστρέφουν τις ζωές των ανθρώπων και των ζώων σε παγανιστικές θυσίες. Αυτό ποτέ δεν πρέπει να είναι ανεκτό στις Ηνωμένες Πολιτείες! Διαβάστε Αποκάλυψη 18.
Απόφαση για τα  κράτη, όπως η Φλόριντα.
floridahurricane
Ο κύριος ήρθε σε μένα νωρίς ένα πρωί, τον Ιούλιο του 1995. Μίλησε και είπε, «Ιωάννη, ετοιμάσου να αρχίσεις την εκτέλεση της απόφασής μου κατά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Γιατί οι άνθρωποι των Ηνωμένων Πολιτειών αναγνωρίζουν πλέον εμένα για την μεγάλη αφθονία των σιτηρών και των τροφίμων, που τα ευλόγησα. Πάω να φέρω μια πείνα στην Αμερική. Η πείνα θα είναι τόσο μεγάλη, ώστε οι γυναίκες που έκαναν αποβολές  να έχουν τα παιδιά τους σαν τροφή».

Είπε επίσης, «δεδομένου ότι η Αμερική θέλει  τη μαγεία,την μαύρη μαγεία, divinations και New Age θεολογία, μαζί με την αστρολογία, στη συνέχεια, πάω να παραδώσω την Αμερική της μαγείας που θέλει τόσο άσχημα. Δεδομένου ότι οι Αμερικανοί δεν με θέλουν  πια, τότε θα τους δώσω επιθυμία στις καρδιές τους. Αυτοί θα πνιγούν μέχρι θανάτου σε αυτό

Μου είπε τότε ότι δεδομένου ότι η Αμερική δεν θα μετανοήσει, επρόκειτο να εκτελέσει απόφαση σε μεμονωμένα κράτη- μέλη, με την ελπίδα ότι οι άλλοι θα μετανοήσουν Φλόριντα έχει επιλεγεί σαν ένα από τα μέλη που θα χρησιμοποιηθεί για να ορίσει ένα παράδειγμα για το υπόλοιπο του έθνους. Αν έρχεται πρώτα ή τελευταία δεν ξέρω. Ο Θεός μου έχει δείξει ότι πρόκειται να χτυπήσει τη Φλόριντα, και μόνο μια χούφτα ανθρώπων πρόκειται να βγουν από αυτό το κράτος ζωντανοί. Η κρίση του πρόκειται να είναι βαρυά, σε αυτήν την κατάσταση. Γιατί επέλεξε την  Φλόριντα δεν ξέρω.
Είδωλα της Αμερικής.
tidalwave
17η Ιουλίου 1998.
Αυτή είναι η λέξη του Κυρίου προς το λαό των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. «Δείτε πόσο πικρό θα είναι δεδομένου ότι δεν με θέλετε πλέον. Ρωτήστε τις δημιουργίες από τα χέρια σας και τα είδωλα σας έχουν κατασκευαστεί από πλαστικό, χάλυβα, αλουμίνιο, γυαλί, καουτσούκ, σκυρόδεμα και γυαλί, για να σας ελευθερώσουν από τα χέρια μου
Παλιρροϊκό κύμα θα χτυπήσει την ανατολική ακτή.

Φθινόπωρο του 2005.

Είχα ένα βαθύ ύπνο και είχα ένα όνειρο που ήταν στο θαλάσσιο περίπατο στην παραλία της Βιρτζίνια. Ήρθε η ώρα το βράδυ και νομίζω ότι ήταν περίπου 2:00 π.μ. Έβαλα τα πόδια μου στο κιγκλίδωμα και έψαχνα πάνω από τον ωκεανό. Υπήρχε αυτό που φαινόταν σαν ένα πλήρες φεγγάρι στον ορίζοντα. Παρατήρησα ακριβώς κάτω από το φεγγάρι, ήταν ένα γιγαντιαίος μαύρος τοίχος στον ορίζοντα. Η Σελήνη αντανακλά λευκά καλύμματα από τον τοίχο. Καθώς στεκόμουν εκεί, κοιτάζοντας στον Ατλαντικό Ωκεανό, συνειδητοποίησα ότι τα λευκά καλύμματα είναι από μια επικεφαλίδα με πελώριο παλιρροϊκό κύμα στην ακτή. Ήταν περίπου 300 πόδια υψηλό. Ένιωσα τη διαπίστωση ότι ήταν πάρα πολύ αργά για να προειδοποιήσω τους ανθρώπους και το όνειρο τελείωσε.

Το φθινόπωρο του επόμενου έτους, το 2006, είχα το ίδιο όνειρο και πάλι.

Τον Ιανουάριο του 2008, είχα το ίδιο όνειρο αλλά αυτή τη φορά άρχισα να τρέχω στους λαούς,σε σπίτια να τους ξυπνήσω  και να τους προειδοποιήσω, αλλά ήταν πολύ αργά.
Είδα αίμα στα χέρια των βοσκών.
Bloodhand
Είδα τους ιερείς, τους πάστορες, Ευαγγελιστές και προφήτες να στέκονται πριν από τον  Παντοδύναμο Θεό με  ανασηκωμένα τα χέρια και τους βραχίονες εμποτισμένα στο αίμα των πιστών και μη πιστοί, επειδή αυτοί δεν προειδοποιήσαν να μετανοήσουν από τους κακούς τρόπους.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ UNITED STATES PROPHECY : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου