Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Αυξάνονται τα ξένα στρατεύματα στις ΗΠΑ.Πλησιάζει ο εμφύλιος.

Από όταν κέρδισε τις εκλογές ο Τραμπ,τα ξένα στρατεύματα στη χώρα αυξάνονται.Μόλις έλαβα αυτό το email από αναγνώστες :
Αγαπητέ κ. Hodges
Soon to be a familiar sight.

Θα ακούσετε συχνά να σας δείχνουν, και συμφωνώ μαζί σας, όταν λέτε ότι τα ξένα στρατεύματα είναι εδώ στην Αμερική. Άνθρωποι μπορούν να διασκεδάζουν, αλλά τους βλέπω συχνά. Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, θα παραδοθούν έτοιμες για να ψηθούν γαλοπούλες για την εορτή"ευχαριστία" σε μια στρατιωτική βάση. Είδα εκατοντάδες ή ίσως ακόμη και χιλιάδες Ρώσους. Μένουν σε προσωρινά καταλύματα. Τι στο διάολο συμβαίνει; Εγώ αν και υποτίθεται ότι πρέπει καταπολεμίσω αυτούς *** ***; Είμαστε μόλις *** τρελό; Είμαι άρρωστος από αυτό ***.Τι να κάνουμε;

Ο Ομπάμα είναι ο  μεγαλύτερος προδότης που θέλει να κρατήσει για πάντα το αιρετό αξίωμα στην ιστορία της αμερικανικής πολιτικής. Όπως έχω αναφερθεί, αυτά τα ξένα στρατεύματα είναι εδώ για πολλά χρόνια, μόνο τώρα, αυξάνονται σε αριθμό.
Με  ότι συμβαίνει στην Καλιφόρνια, και τώρα αυτό, αυτή η χώρα είναι μια πυριτιδαποθήκη έτοιμη να εκραγεί. Ο Paul Martin, από το ραδιόφωνο αναφέρεται σε επερχόμενη επανάσταση,και συμβουλεύει τους πολίτες που ταξιδεύουν να έχουν πάντα προμήθειες μαζί τους,γιατί δεν ξέρουμε πότε θα ξεσπάσει το κακό.

http://www.thecommonsenseshow.com/2016/11/24/more-foreign-troops-pouring-into-america-civil-war-edges-closer/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE COMMON SENSE SHOW : Corfiatiko.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου