Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Eκρηξεις σε στρατόπεδο των Ειδικών Δυνάμεων ΗΠΑ και Βρετανίας στη Συρία,πολλοί νεκροί και τραυματίες.

Φωτισμοί: εκρήξεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο στρατόπεδο των Ειδικών Δυνάμεων στη Συρία, πολλοί νεκροί και τραυματίες | Ρωσική άνοιξη
Ισχυρές εκρήξεις  σε ένα στρατόπεδο στην Al-Hasakah, όπου οι αμερικανικές και βρετανικές ειδικές δυνάμεις εκπαιδεύουν τους μαχητές των κουρδικών ένοπλων δυνάμεων.Έχει αναφερθεί από έναν αριθμό τουρκικών μέσων ενημέρωσης και της Συριακής "αντιπολίτευσης".
«Η συριακή επαρχία Hasaka κοντά στο Τελ Temir βρόντησε μια μια σειρά από έντονες εκρήξεις σε ένα στρατόπεδο, όπου οι ειδικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ εκπαιδεύουν τους μαχητές της PYD ( Κούρδοι).

Σύμφωνα με τοπικές πηγές, στις εγκαταστάσεις της PYD στο Τελ Temir, για άγνωστους λόγους,  υπήρξε μια πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις αποθήκευσης καυσίμων », - δήλωσε η Ευρωπαϊκή Τουρκομάνικη εφημερίδα.
"Η τρομοκρατική οργάνωση PYD οργάνωσε ένα στρατόπεδο το 2013"για στρατιωτική εκπαίδευση ». Ένα χρόνο αργότερα, ο στρατός των ΗΠΑ έφθασε στην παροχή κατάρτισης, για τους μαχητές »- συνοψίζει έκδοση.
Νωρίτερα, είχε αναφερθεί χθες ότι πολεμικά αεροσκάφη βομβάρδισαν την Τουρκική βάση στο Χαλέπι,με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά θύματα και να κατατσραφούν πολλά τεθωρακισμένα οχήματα.
Υπάρχουν προτάσεις ότι οι σημερινές εκρήξεις στη βάση στην αλ-Hasakah - είναι εκδίκηση από τον στρατό στην Άγκυρα.
"Προφανώς, η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία επιτέθηκε στις ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου στην Hasakah, σε αντίποινα για τη δολοφονία των στρατιωτών μας,στις 24, Νοεμβρίου του 2016», - είπε ο ακτιβιστής Twitter για την  φιλο-τουρκική επιχείρηση δυνάμεων "Ασπίδα του Ευφράτη."
 Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός  νεκρών. Κανείς δεν επιτρέπεται να τον προβάλει. Μεταξύ των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ υπάρχουν πολλά πτώματα ", 
"Στο στρατόπεδα PYD - στη Hasakah υπήρξε μια μεγάλη έκρηξη. Το στρατόπεδο είναι γνωστό για το γεγονός ότι υπάρχουν βρετανικές και αμερικανικές δυνάμεις », - δήλωσε ο φιλο-τουρκικός Alsah Media.
http://rusvesna.su/news/1480169046
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA: Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου