Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

ΠΡΙΝ 8 ΛΕΠΤΑ: Το Ισραήλ αντιμετωπίζει ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Τελικών Καιρών ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ!

 Το Ισραήλ αντιμετωπίζει την αποκαλυπτική προφητεία του τέλους των καιρών ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ! Είμαστε στα πρόθυρα των εσχάτων; Τα νέα είναι γεμάτα με αναφορές για συγκρούσεις και πολέμους σε όλο τον κόσμο.


Πολλοί χριστιανοί σχολιαστές βλέπουν αυτά τα γεγονότα ως σημάδια βιβλικής προφητείας που ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια μας. Η Αγία Γραφή προειδοποιεί για πολέμους και φήμες για πολέμους ως σημάδι των τελευταίων ημερών. Αλλά μέσα σε όλο το χάος, υπάρχει ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα του πολέμου που πρέπει να κατανοήσουμε. Λοιπόν, ας βουτήξουμε σε αυτό το βίντεο σήμερα για να εξερευνήσουμε τη σημασία του πολέμου στο πλαίσιο της προφητείας των εσχάτων. Μερικοί άνθρωποι αναρωτιούνται αν ο πόλεμος είναι το μεγαλύτερο σημάδι ότι το τέλος του κόσμου είναι κοντά. 

Αλλά πριν το αντιμετωπίσετε, να θυμάστε ότι ο πόλεμος δεν είναι νέος. Αυτό συνέβη σε όλη την ιστορία, ακόμα και στη Βίβλο. Η Παλαιά Διαθήκη περιέχει πολλές ιστορίες πολέμου. Στην Έξοδο 17, οι Αμαληκίτες επιτέθηκαν στον Μωυσή και στους Ισραηλίτες. Ο Μωυσής είπε στον Ιησού του Ναυή να διαλέξει άντρες για μάχη ενώ εκείνος προσευχόταν με σηκωμένα τα χέρια. Όσο ο Μωυσής κρατούσε τα χέρια του ψηλά, θα κέρδιζαν. Αυτή ήταν μια μοναδική μάχη, αλλά δεν είναι αυτό που θα δούμε στο τέλος.

 Στο Judges 7, υπάρχει μια άλλη μάχη μεταξύ του Gideon και των Madianites. Ο Θεός είπε στον Γεδεών να στείλει τους περισσότερους άντρες του στο σπίτι, αφήνοντας μόνο 300. Αυτό φαινόταν παράξενο, αλλά ο Θεός ήθελε να δείξει ότι η νίκη θα ερχόταν από Αυτόν, όχι από την ανθρώπινη δύναμη. 

Και στις δύο ιστορίες, οι μάχες είναι ασυνήθιστες. Στην Έξοδο, η νίκη εξαρτιόταν από το αν ο Μωυσής κρατούσε τα χέρια του ψηλά. Στο Judges, ο στρατός του Gideon μειώθηκε σκόπιμα για να δείξει ότι η δύναμη του Θεού, όχι ο αριθμός τους, θα έφερνε επιτυχία. Αφού ο Γεδεών και οι 300 άνδρες του κέρασαν και έσπασαν πιθάρια, η σύγχυση απλώθηκε στο στρατόπεδο των Μαδιανιτών, προκαλώντας τους να στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου, ωστόσο, οι πόλεμοι τις τελευταίες ημέρες δεν θα είναι έτσι. Hashtags: #israel #prophecy #rapture 

Earth Discovery  

ΑΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου