Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Πάτρα: Βρήκε νεκρό το γιο της μέσα στο δωμάτιό του στην Εγλυκάδα- Σοκαρισμένη η μητέρα./Λάρισα: Μυστήριο με τις εικόνες Αγίων που βρήκαν καταστηματάρχες στις εισόδους των μαγαζιών τους – Κανένα «φως» από τις κάμερες (φωτο).

Πάτρα: Βρήκε νεκρό το γιο της μέσα στο δωμάτιό του στην Εγλυκάδα- Σοκαρισμένη η μητέρα.

Μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκε μία μητέρα σήμερα το πρωί, Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου. Και αυτό γιατί όταν μπήκε στο δωμάτιο του γιου της, βρήκε τον 42χρονο γιο της νεκρό. Συγκεκριμένα, η γυναίκα, που διαμένει στην περιοχή της Εγλυκάδας, μπήκε στο δωμάτιο του γιου της και τον βρήκε νεκρό πάνω στο κρεβάτι του. Αμέσως φώναξε για βοήθεια και στο σημείο κατέφθασε ο διασώστης μοτοσικλετιστής του ΕΚΑΒ όπως και περιπολικό της ΕΛΑΣ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 42χρονος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή ώρες πριν καθώς το σώμα του βρισκόταν σε ακαμψία, ενώ οι ίδιες πληροφορίες τον θέλουν να είναι χρήστης ουσιών.

Η σορός του 42χρονου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή.

Από την πλευρά της Αστυνομίας έχουν ξεκινήσει έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

pelop.gr

Λάρισα: Μυστήριο με τις εικόνες Αγίων που βρήκαν καταστηματάρχες στις εισόδους των μαγαζιών τους – Κανένα «φως» από τις κάμερες (φωτο). 


Ανεξήγητο μυστήριο παραμένει ως στιγμής το περιστατικό της περασμένης

Παρασκευής, όταν Λαρισαίοι καταστηματάρχες πηγαίνοντας το πρωί να ανοίξουν τα μαγαζιά τους επί των οδών Παπαναστασίου και Παπακυριαζή, αντίκρισαν στις εισόδους εικόνες Αγίων.

Τις εικόνες εναπόθεσαν άγνωστοι χωρίς κάποιον προφανή λόγο, μάλιστα οι εικόνες ήταν άλλες μικρές και άλλες μεγαλύτερες, αλλά διαφορετικές μεταξύ τους.


Κάποιοι έμποροι κατέφυγαν στις κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων τους, αλλά όπως αναφέρει στο onlarissa.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, το υλικό δεν έριξε «φως», στο τι ακριβώς έγινε και ποιοι ήταν οι άγνωστοι που προχώρησαν στην εν λόγω πράξη.


 

Ωστόσο, οι καταστηματάρχες κράτησαν τις εικόνες στα μαγαζιά τους και το μυστήριο παραμένει άλυτο… 

 

 

 

 

 

 

 

onlarissa.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου