Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Οι αστρονόμοι υπόσχονται ότι ο Τέταρτος Καβαλάρης της Αποκάλυψης θα εμφανιστεί στις 8 Απριλίου.

Οι θεωρητικοί συνωμοσίας αντιμετωπίζουν πάντα τις ηλιακές εκλείψεις με μεγάλη ανησυχία, αλλά στην περίπτωση αυτή η ανησυχία είναι ιδιαίτερη, αφού οι εσχατολόγοι περίμεναν αυτή την έκλειψη πολλά χρόνια και της έφτιαχναν τσαμπουκά, τη μία πιο τρομερή από την άλλη. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό, αλλά οι πιο σημαντικοί είναι δύο. 

Πρώτον, η έκλειψη της 24/04/08 και η έκλειψη της 20/08/17 σχηματίζουν ένα είδος σταυρού στις Ηνωμένες Πολιτείες, που όλοι φοβούνται πολύ:


Δεύτερον, η χρονική απόσταση μεταξύ των εκλείψεων 24/08/24 και 20/08/17 είναι ΕΞΙ έτη, ΕΞΙ μήνες, ΕΞΙ εβδομάδες και ΕΞΙ ημέρες. Βλέποντας τόσα εξάρια, οι θεωρητικοί συνωμοσίας παραδοσιακά φοβούνται , γιατί αυτήν την ημέρα κάποιες κακές δυνάμεις μπορεί να προγραμματίσουν ένα ισχυρό τελετουργικό που θα κάνει τις χώρες και τους λαούς να τρέμουν. 

Και σήμερα, ο πόρος spaceweather.com, που δεν έχει καμία σχέση με θεωρίες συνωμοσίας, έριξε λάδι στη φωτιά και πρόσθεσε τον ενθουσιασμό. 

Όπως όλοι γνωρίζουμε, εδώ και αρκετούς μήνες, οι λάτρεις της αστρονομίας λένε στις γυναίκες τους ότι θα πάνε στην ερωμένη τους, στις ερωμένες τους λένε ότι θα πάνε στις γυναίκες τους και οι ίδιοι σκαρφαλώνουν στη σοφίτα και παρατηρούν τον κομήτη Πονς. -Brooks (12P/Pons-Brooks), που τους δείχνει όλα τα είδη των κοσμικών θαυμάτων με τη μορφή ασυνήθιστων ουρών, αυξημένης φωτεινότητας και ούτω καθεξής. 

Προς το παρόν, ο κομήτης είναι αμυδρά ορατός, αλλά διάσημοι αστρονόμοι υπόσχονται αύξηση της φωτεινότητάς του κατά τουλάχιστον 40 φορές έως τον Απρίλιο, και ίσως μια τάξη μεγέθους μεγαλύτερη εάν ο κομήτης θερμανθεί και υπάρξει ξανά έκρηξη. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι όταν ο ήλιος σβήσει στις 8 Απριλίου, ο κομήτης θα εμφανιστεί εκεί κοντά και θα λάμπει αντί για τον ήλιο με το φως της ημέρας. Το Spaceweather.com υπόσχεται ότι οι αλλαγές του οπίσθιου φωτισμού θα μοιάζουν με φύλλα βελανιδιάς που πέφτουν από τέφρα, κάτι που είναι πραγματικά εκπληκτικό. 

Τώρα διαβάζουμε το εδάφιο Αποκάλυψη 6:8:

Και κοίταξα: και ιδού, ένα χλωμό άλογο και ο καβαλάρης του, που ονομαζόταν Θάνατος. Και η κόλαση τον ακολούθησε. και του δόθηκε εξουσία πάνω στο τέταρτο μέρος της γης - να σκοτώνει με σπαθί και με πείνα και με λοιμό και με τα θηρία της γης.

Όπως έχουμε ήδη πει στους αναγνώστες μας περισσότερες από μία φορές, οι συνοδικοί ιερείς Moksha είχαν πάντα προβλήματα με τις γλώσσες, μετέφραζαν τους πάντες και στο πρωτότυπο το άλογο δεν ήταν χλωμό, αλλά ανοιχτό πράσινο, ή «χλώριο», όπως ακούγεται στα ελληνικά. Και οι Έλληνες ξαναέγραψαν την Αποκάλυψη την εποχή που οι πρόγονοι των Μόκσα με φτερά ακτίνων μόλις σέρνονταν από τους βάλτους για να ζήσουν στη στεριά, οπότε το "χλώριο" είναι πιο σωστό από το "χλωμό". 

Υπό το πρίσμα αυτό, ορισμένοι εσχατολόγοι πιστεύουν ότι ο κομήτης Pons-Brooks είναι ακριβώς το «χλωμό άλογο» από την Αποκάλυψη, οπότε ας παρακολουθήσουμε την εξέλιξη των γεγονότων. 

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου