Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Μια προφητεία του William Branham και της Dana Coverstone.

Θέλω να συγκεντρώσω δύο προφητείες, μία από τον Ουίλιαμ Μπράναμ που είχε το 1933 και μία από την Ντάνα Κόβερστοουν, το 2020.


Ο Ουίλιαμ Μπράναμ είχε κάποια αμφιλεγόμενα δόγματα και ήταν εναντίον των γυναικών ιεροκηρύκων, αλλά ο Θεός δεν μιλάει μόνο σε τέλειους ανθρώπους με τέλεια δόγματα. Είχε 7 οράματα για μελλοντικά γεγονότα στον κόσμο, αυτά είναι διαθέσιμα σε πολλές ιστοσελίδες, και όλα έχουν εκπληρωθεί εκτός από δύο. Εδώ είναι ένα για μια γυναίκα που θα έρθει στην εξουσία στις ΗΠΑ:

"Τότε στο έκτο όραμα αναδύθηκε στην Αμερική μια πολύ όμορφη, αλλά σκληρή γυναίκα. Κρατούσε τους ανθρώπους στην πλήρη εξουσία της. Πίστευα ότι αυτή ήταν η άνοδος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, αν και ήξερα ότι θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ένα όραμα κάποιας γυναίκας που ανέβηκε σε μεγάλη εξουσία στην Αμερική λόγω μιας λαϊκής ψηφοφορίας από τις γυναίκες.

Και να θυμάστε, ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ θα υπάρξει μια γυναικεία κυριαρχία πριν από τον έσχατο καιρό. Είτε θα είναι Πρόεδρος, είτε Αντιπρόεδρος, είτε θα είναι η Καθολική Εκκλησία ως γυναίκα. Την έχω δει: Μια σπουδαία γυναίκα, το έθνος υποκλίθηκε μπροστά της. Θα είναι μία πριν από το τέλος του κόσμου. ΈΤΣΙ ΛΈΕΙ Ο ΚΎΡΙΟΣ. Γράψτε το και μάθετε το, εσείς οι νέοι. Δείτε αν θα συμβεί. Αν δεν συμβεί, είμαι ψευδοπροφήτης". [1]

Τώρα, η Dana Coverstone είχε ένα όνειρο με μια άμαξα Conestoga που οδηγούσε η Kamala Harris, πριν γίνει αντιπρόεδρος. Ο Μπάιντεν καβαλούσε ένα από τα άλογα. Αλλά σε κάποιο σημείο, ο Μπάιντεν έπεσε και το βαγόνι τον πάτησε. Αυτό σημαίνει ότι ο Μπάιντεν θα απομακρυνθεί από το αξίωμα, όπως όλοι γνωρίζουν ότι θα συμβεί, και ότι η Καμάλα θα γίνει πρόεδρος. Μέσα στην άμαξα υπήρχαν χύμα ράβδοι δυναμίτη, τις οποίες ένας σοφός άνθρωπος ερμήνευσε ως επικίνδυνες εκτελεστικές εντολές. Μέσα υπήρχαν επίσης κουτιά με δυναμίτη που σημαίνει επικίνδυνοι νόμοι που θα ψηφιστούν. Αργότερα στο όνειρο οι άνθρωποι ήταν οπλισμένοι με μουσκέτες, που είναι ένα πολύ παλιού τύπου τουφέκι το οποίο χρησιμοποιούσαν οι άνδρες στην αρχή του εμφυλίου πολέμου των ΗΠΑ.

Στο 7ο όραμα του Γουίλιαμ είδε τη γη της Αμερικής σε σιγοκαμένα ερείπια. "Είδε μεγάλες εκρήξεις να διαλύουν τη χώρα σε κομμάτια. Είδε την Αμερική να μετατρέπεται σε μια χώρα από καπνίζοντα ερείπια. Όσο μπορούσε να δει το μάτι του, δεν είχε απομείνει τίποτε άλλο εκτός από πυρακτωμένους σωρούς συντριμμιών και κρατήρες. Δεν είδε καμία ανθρώπινη ζωή". [2] Σε ένα μήνυμα ο Μπράνχαμ είπε: "Ο Μπράνχαμ είπε ότι:

"Προβλέπω το εξής: ότι μια γυναίκα θα γίνει πρόεδρος πριν από τον αφανισμό μας. Ακριβώς. Το είπα αυτό το 1933 από ένα όραμα". [2]

Ο Μπράνχαμ φέρεται να μίλησε για τα οράματά του πολλές φορές στα κηρύγματά του, και μια αναφορά που διάβασα πριν από αρκετά χρόνια έλεγε ότι οι ΗΠΑ θα "πέσουν" κάτω από την εξουσία αυτής της γυναίκας. Πίσω στο 2016 κάποιοι πίστευαν ότι θα ήταν η Χίλαρι Κλίντον, αλλά τώρα φαίνεται ότι θα είναι η Καμάλα Χάρις.

endtimesmessages.com

pentecostaltheology.com

michaelfortner.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου