Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Πήρε τηλ. στον «αέρα» για να κλείσει ραντεβού σε οφθαλμίατρο! Δεν πίστευαν αυτά που άκουγαν! vid.

 Δείτε...

Με έναν πρωτότυπο τρόπο απάντησε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης, στους ισχυρισμούς της κυβέρνησης για την δημόσια υγεία και το ΕΣΥ.

Ο Αριστοτέλης Κάντας, μιλώντας στο Open, αναφορικά με τα απογευματινά χειρουργεία ότι πάνω από 90.000 ασθενείς στην πλειοψηφία τους συνταξιούχοι περιμένουν έως και δύο χρόνια για να βρουν τακτικό χειρουργείο!!!!!

Τότε, οι δημοσιογράφοι του τόνισαν εκ νέου δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι προτεραιότητα και μάλιστα χωρίς χρήματα θα έχουν στα απογευματινά ιατρεία ασθενείς που περιμένουν πάνω από ένα χρόνο για να χειρουργηθούν.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης, είπε: «ας βρει πρώτα αναισθησιολόγους για να ανοίξουν τα χειρουργεία» και «ας μου βρει γιατρούς στα Κέντρα Υγείας».

Για του λόγου το ασφαλές, τηλεφώνησε στον «αέρα» για να κλείσει ραντεβού με οφθαλμίατρο.

Σε σχέση με τον Πειραιά και το κέντρο στην πλατεία Τερψιθέας, το πρώτο ραντεβού ήταν για τις 26 Απριλίου, νωρίτερα δεν υπήρχε, όπως του είπαν από την δημόσια υπηρεσία!

«Τι δεν υπάρχει παιδάκι μου! Πονάει το μάτι μου. Τι να κάνω πού να πάω», είπε ο κ. Καντάς.

Έπειτα, του πρότειναν να πάει από τον Πειραιά στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Ακαδημίας όπου υπήρχε διαθέσιμο ραντεβού για τις 3 Απριλίου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

scr

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου