Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Χειμαρρώδης η προέλαση των Ρώσων, χάος εντός του ΝΑΤΟ - Η Bild και οι 4 φάσεις επίθεσης της Ρωσίας… στην Γερμανία.

Η Bild αποκαλύπτει σχέδιο επίθεσης 4 σταδίων της Ρωσίας στο ΝΑΤΟ… με πολύ γερμανική φαντασία… -  Οι ρώσοι διέλυσαν Γερμανικά ελικόπτερα. Η προέλαση των Ρωσικών δυνάμεων εξελίσσεται σε χείμαρρο… ο Ουκρανικός στρατός ειδικά δυτικά της Avdiivka… σημειώνει εντυπωσιακά κέρδη… και στο ΝΑΤΟ επικρατεί πανικός…
Η προσπάθεια των Νατοϊκών Δυνάμεων και ειδικά του Macron του Γάλλου Προέδρου να παρουσιάσει σχέδιο εμπλοκής στρατευμάτων της Δύσης στην Ουκρανία… είναι απόδειξη πανικού λόγω της Ρωσικής προέλασης.
Για ορισμένους τα διαδραματιζόμενα στην Υπερδνειστερία στην Μολδαβία θεωρείται ρωσικός αντιπερισπασμός στα σχέδια χωρών του ΝΑΤΟ... να στείλει στρατό. 
Εν τω μεταξύ η Bild η Γερμανική εφημερίδα παρουσίασε ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας – αλλά με κάτι τέτοια συντηρούν την ρωσοφοβία – για το πώς η Ρωσία θα επιτεθεί στην Γερμανία σε 4 στάδια…
Εν τω μεταξύ σε στρατιωτικό επίπεδο, μεταξύ άλλων αξιοσημείωτη είναι η προσπάθεια της Ουκρανίας να επιτεθεί στα νότια στην Kherson στέλνοντας επίλεκτες ειδικές δυνάμεις…
Ποια η απάντηση των Ρώσων;
Οι εικόνες που παρουσιάζουμε είναι πολύ σκληρές (18+).

Οι ύαινες του πολέμου το ΝΑΤΟ, θέλουν να στείλουν στρατό… αλλά οι ΗΠΑ δεν ενδιαφέρονται πολύ – Οι Ρώσοι κατέστρεψαν Γερμανικά ελικόπτερα

Η μάστιγα τρώει τα μοχθηρά μυαλά των δυτικών ηγετών καθώς οι μαριονέτες τους στην Ουκρανία τρέχουν σε μερικά από τα βασικά σημεία του πεδίου μάχης.
Η έντονη μυρωδιά της ήττας που πλησιάζει αναδύεται από κάθε γωνιά των στρατηγείων του ΝΑΤΟ και των ουκρανικών χαρακωμάτων.
Οι προσπάθειες των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης να ανανεώσουν τον αέρα με κάποια νικηφόρα κραυγή, καταρρέουν όταν παρουσιάζονται βίντεο για το πώς γίνονται σκόνη τα τανκς μάχης Abrams και Leopard αλλά και βίντεο που δείχνουν Ουκρανούς σε άτακτη φυγή.
Μόνο τις τελευταίες 24 ώρες, οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις προέλασαν κοντά στην Avdiivka και ολοκλήρωσαν την επιχείρηση εκκαθάρισης στο Petrovskoe.
Τώρα, αναπτύσσουν τη δυναμική γύρω από τα χωριά Tonenkoe και την Orlivka.
Το χωριό Severnoe απελευθερώνεται.
Οι αναφορές υποστηρίζουν επίσης ότι οι ρωσικές μονάδες κατάφεραν να κάνουν τακτική προέλαση και να εισέλθουν στην Krasnogorovka
Στην περιοχή Bakhmut,
ο Ουκρανικός στρατός προσπαθεί να συγκρατήσει την κατάρρευση της άμυνάς του στο χωριό Krasnoe.
Ρωσικές μονάδες επίθεσης σπρώχνουν προς τα εμπρός στο κεντρικό τμήμα του και βορειοανατολικά της οδού Shosseynaya.
Οι εξελίξεις εντάθηκαν στον τομέα Gulyai-Polye.
Σύμφωνα με αναφορές, μονάδες επίθεσης ανέλαβαν μέρος της περιοχής Gulyai-Polye Dachas.
Στην Zaporozhye, οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις κερδίζουν δυναμική στις περιοχές Robityne και Verbovoe.
Τα στρατεύματα του Κιέβου έπρεπε να υποχωρήσουν από την περιοχή βορειοδυτικά του Verbovoe.
Όσον αφορά το ίδιο το Robityne, οι Ρώσοι κρατούν το νότιο τμήμα του οικισμού.
Η κατάληψη του «στρατηγικού χωριού» του Robityne, μαζί με μερικά από τα κοντινά άδεια αγροτικά σπίτια, χαρακτηρίστηκαν ως η μεγάλη επιτυχία της ουκρανικής αντεπίθεσης το 2023.
Έτσι, τώρα, το Κίεβο βρίσκεται στα πρόθυρα να χάσει ακόμη και αυτό το παρηγορητικό κέρδος.
Ακόμη χειρότερα, οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις συνεχίζουν τα χτυπήματα σε βιομηχανικές και στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Ουκρανίας.

Οι Ρώσοι διέλυσαν γερμανικά ελικόπτερα

Στην Poltava, το πιο πρόσφατο χτύπημα έπληξε το έδαφος ενός στρατιωτικού αεροδρομίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γερμανικά ελικόπτερα Sea King Mk41 και Mi-8MSB καταστράφηκαν.
Στην περιοχή Kirovograd, χτυπήματα έπληξαν την αεροπορική βάση στην Alexandria.
Ωστόσο, η φρενίτιδα της απόγνωσης ωθεί τους ηγέτες του ΝΑΤΟ να εμπλακούν ακόμα πιο βαθιά στη σύγκρουση.
Οι πρόσφατες προτάσεις του βασιλιά των κοριών Macron να στείλει τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία δεν βρήκαν δημόσια υποστήριξη, αλλά ανέδειξαν το πρόβλημα.
Τα δυτικά κράτη εξαντλούνται οι επιλογές είναι ελάχιστες…
Ευτυχώς για τους απλούς ανθρώπους της Ευρώπης, η Ουάσιγκτον ενδιαφέρεται αυτή τη στιγμή περισσότερο πώς να χρησιμοποιήσει το ζήτημα της Ουκρανίας ως μέρος των εσωτερικών πολιτικών παιχνιδιών της παρά να πολεμήσει για λογαριασμό των υποτελών της εναντίον των Ρώσων.
Ο Macron και κάποιες άλλες ύαινες του ΝΑΤΟ φαίνεται να αναζητούν επιλογές για να το αλλάξουν αυτό.

Mikhail Sheremet (Ρωσική Δούμα): Η αποστολή γαλλικών στρατευμάτων στην Ουκρανία θα θεωρηθεί επίθεση της Γαλλίας στην Ρωσία

Ο βουλευτής της Κρατικής Δούμας από την περιοχή της Κριμαίας Mikhail Sheremet δήλωσε ότι η αποστολή γαλλικών στρατευμάτων στην Ουκρανία θα θεωρηθεί ως κατοχή και η Γαλλία θα αντιμετωπιστεί ως επιτιθέμενος και συμβαλλόμενο μέρος στη σύγκρουση».
Κατά τη γνώμη του Mikhail Sheremet, η ιδέα του Macron
να στείλει στρατεύματα είναι «νεκρή και ανέφικτη» και δεν θα σώσει τον «Zelensky, που πνίγεται και είναι έτοιμος να πιάσει κάθε άχυρο».
«Ας μην έχει καμία αμφιβολία για τον Zelensky, οι ξένες χώρες δεν θα τον σώσουν».
Στις 26 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι διάσκεψη που συγκλήθηκε με πρωτοβουλία του Γάλλου ηγέτη για την υποστήριξη του καθεστώτος του Κιέβου.
Σε αυτή την διάσκεψη προσκλήθηκαν ηγέτες περίπου δέκα χωρών, μεταξύ των οποίων η Γερμανία, η Μεγάλη Βρετανία, η Πολωνία, η Δανία, η Ολλανδία, η Ελλάδα.
Μετά τη συνάντηση, ο Macron είπε ότι οι συμμετέχοντες συζήτησαν το ενδεχόμενο αποστολής στρατιωτών στην Ουκρανία, αλλά δεν κατέληξαν σε συμφωνία.
Πρόσθεσε επίσης ότι η Γαλλία θα κάνει τα πάντα για να αποτρέψει τη Ρωσία «να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο».
Την επόμενη μέρα, οι αρχές πολλών ευρωπαϊκών χωρών ανακοίνωσαν ότι δεν έγινε λόγος για αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων στην Ουκρανία.
Αργότερα, η γαλλική πλευρά προσπάθησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.
Έτσι, ο υπουργός Εξωτερικών Stéphane Sejournet υποστηρίζει ότι η παρουσία δυτικού στρατιωτικού προσωπικού στην Ουκρανία δεν θα σημαίνει συμμετοχή στην σύγκρουση.
Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της Γαλλίας Gabriel Attal, ο γαλλικός στρατός θα μπορούσε να διασφαλίσει την ασφάλεια των συνόρων της Ουκρανίας.
Σχολιάζοντας τα λόγια του Macron, το Κρεμλίνο είπε ότι μια τέτοια εξέλιξη των γεγονότων θα οδηγούσε αναπόφευκτα σε μια άμεση στρατιωτική σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ.

Αλέξανδρος Μερκούρης (Βρετανός ειδικός): Ο Macron πανικοβλήθηκε για την προέλαση των Ρώσων και έτσι ενέπλεξε το ΝΑΤΟ

Ο Γάλλος πρόεδρος Emmanuel Macron συγκάλεσε άρον - άρον μια διάσκεψη για την Ουκρανία επειδή λάμβανε μυστικές πληροφορίες για τη δύσκολη κατάσταση στο μέτωπο, δήλωσε ο Βρετανός στρατιωτικός ειδικός Αλέξανδρος Μερκούρης.
«
Ο πανικός του Macron υποδηλώνει ότι λαμβάνουν πληροφορίες από την Ουκρανία, η κατάσταση εκεί είναι ακόμη χειρότερη από ότι γνωρίζουμε εμείς, οι άνθρωποι που παρακολουθούν την εξέλιξη της σύγκρουσης μέρα με τη μέρα» .
Σύμφωνα με τον Μερκούρη, η δήλωση Macron για πιθανή αποστολή ευρωπαϊκών στρατευμάτων στην Ουκρανία αντανακλά τα αισθήματα των ελίτ των Βρυξελλών, που βλέπουν ότι η κατάσταση στη σύγκρουση ξεφεύγει γρήγορα από τον δυτικό έλεγχο.
«Οι άνθρωποι που πανικοβάλλονται κάνουν απίστευτα απερίσκεπτα και επικίνδυνα πράγματα.
Δεν με εκπλήσσει καθόλου που ο Macron είναι αυτός που το υποστηρίζει» τόνισε ο Βρετανός ειδικός.

Η Bild αποκαλύπτει σχέδιο επίθεσης 4 σταδίων της Ρωσίας στο ΝΑΤΟ… με πολύ γερμανική φαντασία…

Η γερμανική εφημερίδα Bild δημοσίευσε ένα θεωρητικό σενάριο για ρωσική επίθεση στο ΝΑΤΟ, επικαλούμενη κυβερνητικό έγγραφο που παρουσιάστηκε στο κοινοβούλιο.
Σύμφωνα με το έγγραφο, μια ρωσική επίθεση συνεπάγεται «μια θεμελιώδη αλλαγή στην κατάσταση ασφάλειας για ολόκληρη την Ευρώπη».
Σύμφωνα με τους συντάκτες του εγγράφου, μια τέτοια επίθεση θα μπορούσε να αποτελείται από τέσσερις φάσεις.

Πρώτη φάση

Σύμφωνα με την Bild, η πρώτη φάση της επίθεσης της Ρωσίας στις χώρες του ΝΑΤΟ θα είναι μια μαζική εκστρατεία παραπληροφόρησης, ειδικά στα μέσα ενημέρωσης και τα κοινωνικά δίκτυα.
Στόχος της Μόσχας εδώ θα είναι να διχάσει την κοινωνία, να την αποσταθεροποιήσει και να υπονομεύσει την εμπιστοσύνη στη φιλελεύθερη δημοκρατία.
Επιπλέον, σε αυτό το στάδιο αναμένονται κυβερνοεπιθέσεις και επιθέσεις σε κρίσιμες εγκαταστάσεις υποδομής: ηλεκτροφόρα καλώδια, φράγματα κ.λπ.
Χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτής της φάσης θα είναι η μυστικότητα των επιχειρήσεων που εκτελούνται.

Δεύτερη φάση

Η δεύτερη φάση, σύμφωνα με τους συντάκτες του εγγράφου, θα αποτελείται από μεγάλους ελιγμούς των ρωσικών στρατευμάτων στα σύνορα της συμμαχίας.
Οι σύμμαχοι θα απαντήσουν σε αυτό αναπτύσσοντας τα δικά τους στρατεύματα στα ανατολικά σύνορα.
Αυτό θα οδηγήσει στην εμφάνιση των πρώτων προσφύγων.
Αυτή η φάση θα χαρακτηρίζεται επίσης από αυξημένη κατασκοπεία, πράξεις δολιοφθοράς, επιθέσεις στον κυβερνοχώρο και επιθέσεις - ειδικά για παρεμβολή στην κίνηση των στρατευμάτων του ΝΑΤΟ.
Είναι επίσης πιθανό ότι οι πρώτοι δορυφόροι στο διάστημα θα μπορούσαν να απενεργοποιηθούν.
Είναι πιθανές επιθέσεις σε εγκαταστάσεις στη Γερμανία , όπως χημικά εργοστάσια και πυρηνικοί αντιδραστήρες.

Τρίτη φάση

Η τρίτη φάση περιλαμβάνει μια άμεση επίθεση από τη Ρωσία στις χώρες του ΝΑΤΟ.
Το γερμανικό έδαφος θα δεχθεί στοχευμένα χτυπήματα.
Επιπλέον, σε αυτό το στάδιο, οι συντάκτες του εγγράφου αναμένουν μαζική καταστροφή δορυφόρων.

Τέταρτη φάση… με ηλεκτρονικό παλμό

Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης της σύγκρουσης, τα ρωσικά στρατεύματα εισχωρούν στο γερμανικό έδαφος, πολεμώντας στη γη, στη θάλασσα και στον αέρα.
Επιπλέον, μια σύγκρουση σε παγκόσμια κλίμακα αναπτύσσεται στο διάστημα.
Οι συντάκτες του εγγράφου παραδέχονται ότι η Ρωσία μπορεί να χρησιμοποιήσει βιολογικά, χημικά και τακτικά πυρηνικά όπλα.
Επιπλέον, φοβούνται ότι η Ρωσία θα χρησιμοποιήσει κάποιου είδους πυρηνικό ηλεκτρομαγνητικό παλμό, ο οποίος ενεργοποιείται σε υψόμετρο 50 χιλιομέτρων πάνω από το έδαφος και μπορεί να καταστρέψει όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές.
Αυτό δεν είναι το πρώτο «σχέδιο» για ρωσική επίθεση στο ΝΑΤΟ που δημοσιεύει η Bild.
Τον Ιανουάριο, η Bild ισχυρίστηκε, επικαλούμενη ένα συγκεκριμένο «απόρρητο έγγραφο» των γερμανικών ενόπλων δυνάμεων (Bundeswehr), ότι η Ρωσία θα μπορούσε να επιφέρει μια μεγάλη ήττα στην Ουκρανία και να ξεκινήσει μια υβριδική επίθεση κατά των χωρών της Βαλτικής.
Το σενάριο κατέληγε σε σύγκρουση στην περιοχή του διαδρόμου Suwalki: το στενότερο σημείο που χωρίζει την περιοχή του Καλίνινγκραντ της Ρωσίας από τη Λευκορωσία.

Wladyslaw Kosiniak-Kamyzh (Πολωνός υπουργός Άμυνας): Δεν θα στείλουμε στρατό στην Ουκρανία

Με κατηγορηματικό τρόπο διαμηνύει η Πολωνία πως δεν πρόκειται να στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία στον απόηχο των δηλώσεων του Γάλλου προέδρου, Emmanuel Macron
πως δεν αποκλείεται στο μέλλον η αποστολή ΝΑΤΟικών δυνάμεων στο ουκρανικό μέτωπο.
«Δεν υπάρχουν τέτοια σχέδια.
Η Πολωνία δεν θα στείλει τα στρατεύματά της στην Ουκρανία.
Μιλήσαμε γι' αυτό ξεκάθαρα και εκφραστικά - τόσο εγώ, όσο και ο πρόεδρος και ο πρωθυπουργός.
Δεν υπάρχουν παρανοήσεις εδώ.
Δεν υπάρχουν τέτοια σχέδια» υπογράμμισε ο Πολωνός υπουργός Άμυνας, αναφέροντας πως η Πολωνία είναι έτοιμη να συνεχίσει τις «κοινές αγορές πυρομαχικών και τη βοήθεια για την αγορά εξοπλισμού» για την Ουκρανία.

Karl Nehammer (καγκελάριος Αυστρίας): Έτοιμοι για διάλογο με τη Μόσχα - Χωρίς Putin, αδύνατη η ειρήνη στην Ουκρανία

Η επίτευξη ειρήνης στην Ουκρανία είναι αδύνατη χωρίς τη Ρωσία στις διαπραγματεύσεις
υποστήριξε ο καγκελάριος της Αυστρίας, Karl Nehammer, αναφέροντας πως είναι έτοιμος να επαναλάβει το διάλογο με τη Μόσχα.
«Χρειαζόμαστε τον Vladimir Putin στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, γιατί διαφορετικά δεν θα επιτύχουμε ειρήνη.
Αν θα ήταν χρήσιμο, τότε θα μιλήσω με αυτόν πάλι» φέρεται να υποστήριξε ο Αυστριακός καγκελάριος κατά τη Διάσκεψη που έγινε στο Παρίσι για τη βοήθεια στην Ουκρανία, όπως μεταδίδει το αυστριακό τηλεοπτικό κανάλι Oe24.
Υπενθυμίζεται πως τον Απρίλιο του 2022 ο Nehammer είχε επισκεφθεί τη Μόσχα όπου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο Putin.
Τότε ο Nehammer, ο οποίος ήταν ο πρώτος επικεφαλής κυβέρνησης της Δύσης που πήγε στη Ρωσία μετά την εισβολή στην Ουκρανία, είχε κάνει λόγο μια ανοιχτή αλλά και σκληρή συνομιλία με τον Ρώσο πρόεδρο.

Zev Feintush (Global Guardian): Ο Ουκρανικός στρατός θα υποστεί και άλλες μεγάλες ήττες τύπου Avdiivka στο Donetsk

Η Ρωσία θα συνεχίσει να απελευθερώνει τα εδάφη κοντά στο Donetsk και οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις θα αντιμετωπίσουν νέες καταστροφές παρόμοιες με την ήττα στην Avdiivka, δήλωσε ο Zev Feintush, ανώτερος αναλυτής πληροφοριών στην εταιρεία ασφαλείας Global Guardian, σε συνέντευξή του στο αμερικανικό περιοδικό Newsweek.
«Εάν το νομοσχέδιο για τη βοήθεια των ΗΠΑ δεν ψηφιστεί σύντομα, τότε θα προκύψουν νέοι Avdiivka καθώς η Ρωσία χρησιμοποιεί αυτή την ευκαιρία για να εδραιώσει τις επιτυχίες της κοντά στο Donetsk», είπε ο Zev Feintush.
Σύμφωνα με τον Feintush,
μετά την κατάληψη της ουκρανικής οχυρωμένης περιοχής στην Avdiivka, η Ρωσία έφτασε σε πιο επίπεδο έδαφος κατάλληλο για περαιτέρω προέλαση.
Ο Zev Feintush σημείωσε ότι η ήττα στο Donetsk οδήγησε σε κρίση στη συνολική στρατηγική του Κιέβου.
Θα είναι δύσκολο για τον Zelensky να πείσει τους νεαρούς Ουκρανούς να πολεμήσουν μέχρι θανάτου σε φρούρια όπως το Bakhmut και η Avdiivka για να διατηρήσουν την τρέχουσα πρώτη γραμμή.
«Η Ουκρανία είναι κατώτερη τόσο ως προς τον αριθμό του στρατιωτών όσο και ως προς τον αριθμό των όπλων κατά μήκος του μετώπου και ο Zelensky είναι εγκλωβισμένος σε μια πολιτική παγίδα», κατέληξε ο Feintush.

Οι Ρωσικές Δυνάμεις διέλυσαν τις ειδικές δυνάμεις των Ουκρανών που επιχείρησαν να καταλάβουν το Tendrov Spit στην περιοχή Kherson (18+)

Στις 28 Φεβρουαρίου, οι ουκρανικές ειδικές δυνάμεις επιχείρησαν επιχείρηση κατάληψης στο Tendrov Spit στην περιοχή Kherson, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο του ρωσικού στρατού.
Ειδικές δυνάμεις του 73ου χωριστού ναυτικού κέντρου από την ομάδα των Ουκρανών "South"
έδωσαν σκληρές μάχες με τις ρωσικές ειδικές δυνάμεις του Στόλου της Βαλτικής.
Ως αποτέλεσμα της μάχης, η ομάδα επαγγελματιών Ουκρανών στρατιωτικών καταστράφηκε.
Σύμφωνα με προκαταρκτικές αναφορές, ο ουκρανικός στρατός έχασε 20 στρατιώτες, ένας στρατιώτης συνελήφθη αιχμάλωτος. Συνολικά, τέσσερα ουκρανικά σκάφη φέρεται να καταστράφηκαν, ένα ακόμη σκάφος κατάφερε να διαφύγει.
Η επιχείρηση υποστηρίχθηκε από ουκρανικά UAV.
Ως αποτέλεσμα της επίθεσης με drone, δύο Ρώσοι στρατιωτικοί τραυματίστηκαν.
Πλάνα από την περιοχή επιβεβαίωσαν μεγάλες απώλειες του ουκρανικού στρατού:
Το Tendrov Spit είναι ένα νησί με έκταση 38 τετραγωνικά χιλιόμετρα, που βρίσκεται στη βορειοδυτική ακτή της Μαύρης Θάλασσας στην περιοχή Kherson.
Ο έλεγχος αυτής της περιοχής θα επέτρεπε στον Ουκρανικό στρατό να επιτεθεί στις ρωσικές στρατιωτικές θέσεις στην περιοχή Kherson από τη νότια πλευρά και να εξαπολύσει πλήγματα στο βορειοδυτικό τμήμα της Κριμαίας.
Η πιθανότητα ουκρανικών προσπαθειών να εξαπολύσουν επιθετικές επιχειρήσεις θεωρήθηκαν ως μία από τις συμπληρωματικές κατευθύνσεις της ουκρανικής επίθεσης στην περιοχή Kherson.
Οι μαζικές ουκρανικές επιθέσεις εκεί θα μπορούσαν να φέρουν κάποια αποτελέσματα, καθώς η περιοχή δεν επιτρέπει την ανάπτυξη βαρέως στρατιωτικού εξοπλισμού εκεί αλλά, από την άλλη πλευρά, ο ουκρανικός στρατός θα πρέπει επίσης να διακινδυνεύσει μεγάλες απώλειες σε μια προσπάθεια να αποκτήσει έδαφος εκεί
Σε μια από τις πρόσφατες συνεντεύξεις του, ο Zelensky απείλησε τη Ρωσία με κάποιες «εκπλήξεις» στη Μαύρη Θάλασσα.
Ωστόσο οι ρωσικές δυνάμεις παρακολουθούν στενά τους στρατιωτικούς ελιγμούς του εχθρού και κρατούν τον έλεγχο όλων των εδαφών τους.

Οι φωτό (18+) δείχνουν νεκρούς Ουκρανούς στρατιώτες στο Tendrov Spit στην περιοχή Kherson
spit-2-768x433.jpg

spit-4.jpg

spit-3-768x433.jpg
Luhansk_Battle_Map_Draft_February_28_2024.png
Bakhmut_Battle_Map_Draft_February_28_2024.png

Avdiivka_and_Donetsk_City_Battle_Map_Draft_February_28_2024.png

Pryatykhatky_and_Robotyne_Battle_Map_Draft_February_28_2024.png

bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου