Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Παράξενοι ήχοι στον ουρανό ακούγονται τώρα σε όλο τον κόσμο./Γαλλία ΤΩΡΑ! Καταιγίδα Louis: Η τρομακτική συνάντηση της Γαλλίας με την οργή της φύσης./Ο νέος εφιάλτης του Ισραήλ αποκαλύφθηκε όταν στέρεψε ο ποταμός Ευφράτης!/Κορυφαίες τρομακτικές προβλέψεις των Simpsons για το 2024.

 Παράξενοι ήχοι στον ουρανό ακούγονται τώρα σε όλο τον κόσμο.


Παράξενοι ήχοι στον ουρανό που ακούγονται τώρα σε όλο τον κόσμο. Είναι αυτοί οι ήχοι που ακούγονται οι Σάλπιγγες από τον ουρανό, όπως πολλοί πιστεύουν; Ή μήπως είναι το σημάδι για κάτι άλλο; Θα μπορούσε η γη να προσπαθεί να μας προειδοποιήσει για ένα πολύ μεγαλύτερο ζήτημα που θα έρθει ακόμα;

The Confidential Report

Γαλλία ΤΩΡΑ! Καταιγίδα Louis: Η τρομακτική συνάντηση της Γαλλίας με την οργή της φύσης.

Την Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, η καταιγίδα Λουδοβίκος πέρασε από τη Γαλλία, προκαλώντας ακραία καιρικά φαινόμενα, ιδίως στα δυτικά και νοτιοδυτικά της χώρας.

Η Météo France κήρυξε πορτοκαλί επίπεδο συναγερμού σε 26 γαλλικά διαμερίσματα, συμπεριλαμβανομένων των Pas-de-Calais, Nord, Calvados, Manche, Orne και Uaz, και κίτρινο επίπεδο συναγερμού σε άλλα 65 διαμερίσματα. Πριν από την καταιγίδα, σημειώθηκε απότομη πτώση της θερμοκρασίας. Οι ισχυρότερες ριπές ανέμου παρατηρήθηκαν στις ακτές του Ατλαντικού: 135 km/h στο Pays de la Loire και 126 km/h στο ακρωτήριο Carteret.

Στην πόλη Ouistreham, ένα πλοίο με προορισμό την Αγγλία αναγκάστηκε να κάνει κύκλους για δυόμισι ώρες λόγω της θαλασσοταραχής πριν φτάσει στο λιμάνι του. Ο άνεμος ήταν τόσο δυνατός που ξερίζωσε δέντρα και, σε ορισμένα σημεία, έριξε καλώδια της ΔΕΗ. Κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της καταιγίδας, 90.000 σπίτια έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Δυστυχώς, υπήρξαν και θύματα. Οι πυροσβέστες ανέφεραν ότι βρήκαν έναν 52χρονο άνδρα που πνίγηκε αφού παγιδεύτηκε στο αυτοκίνητό του. "Στη 1:00 μ.μ., ο άνδρας διέσχισε τη γέφυρα και το ισχυρό ρεύμα τον παρέσυρε στο ποτάμι. Το αυτοκίνητό του βρέθηκε κολλημένο ανάμεσα στα δέντρα εκατό μέτρα μακριά", ανέφεραν.

Η καταιγίδα Λούης κινήθηκε στη συνέχεια προς την ενδοχώρα. Στο Παρίσι, στην κορυφή του Πύργου του Άιφελ, καταγράφηκαν ταχύτητες ανέμου 138 χλμ/ώρα. Τα πάρκα και οι κήποι της πρωτεύουσας έκλεισαν για τους επισκέπτες για να αποφευχθούν ατυχήματα. Από το πρωί της Παρασκευής, 23 Φεβρουαρίου, 20.000 σπίτια παρέμεναν ακόμη χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Ο άνεμος, σε ορισμένα σημεία, έφτασε ταχύτητες άνω των 130 km/h, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές.

Οι καταιγίδες γίνονται όλο και πιο ισχυρές και απρόβλεπτες κάθε χρόνο. Αυτό οφείλεται στη ραγδαία κλιματική αλλαγή στον πλανήτη, ενώ οι πραγματικές αιτίες αυτών των αλλαγών έχουν λάβει ανεπαρκή προσοχή και δημοσιότητα. Ωστόσο, αυτή η απότομη αποσταθεροποίηση του κλιματικού συστήματος του πλανήτη ωθεί περισσότερους επιστήμονες και ερευνητές να αναζητήσουν τους λόγους και τις λύσεις του κλιματικού προβλήματος. Μπορείτε να δείτε μια μελέτη και μια πρόβλεψη για την εξέλιξη της κλιματικής κατάστασης τα επόμενα 7 χρόνια εδώ.


Severe Weather

Ο νέος εφιάλτης του Ισραήλ αποκαλύφθηκε όταν στέρεψε ο ποταμός Ευφράτης!


Discovery Vibes

Κορυφαίες τρομακτικές προβλέψεις των Simpsons για το 2024.

Οι 10 πιο τρομακτικές προβλέψεις των Simpsons για το 2024. Οι Simpsons είναι μια από τις πιο διάσημες εκπομπές στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και μια από τις πιο αμφιλεγόμενες. Πέρα από τα άγρια καμώματα του Homer Simpson και της οικογένειάς του, η εκπομπή έχει αποκτήσει δημοτικότητα ως αξιόπιστη πηγή ακριβών προβλέψεων. Από την προεδρία του Τραμπ μέχρι την εμφάνιση της Lady Gaga στο Super Bowl, η σειρά έχει αποδειχθεί ως η κρυστάλλινη σφαίρα με την οποία μπορούμε να δούμε το μέλλον. Ελάτε μαζί μας σε αυτή την επική περιπέτεια, καθώς θα σας παρουσιάσουμε τις δέκα καλύτερες τρομακτικές προβλέψεις των Simpsons για το 2024.The Ultimate Discovery

Τα 45 κορυφαία λεπτά φυσικών καταστροφών που κατέγραψε η κάμερα. Οι περισσότεροι τυφώνες στην ιστορία. Γερμανία.


ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου