Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Θάνατος 28χρονης στον Έβρο: «Παλικαρίσιο αν κάρφωσε το μαχαίρι στην καρδιά» λέει ο πατέρας της.

 Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα των γονιών της 28χρονης Βίκυς για τον θάνατό της. Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε νεκρή με καρφωμένο το μαχαίρι στο στήθος και εκδορές στα χέρια σε χαράδρα του χωριού Λευκίμη στον Έβρο.


Συντετριμμένος ο πατέρας της μίλησε για τα ερωτήματα που τον ταλανίζουν και απηύθυνε έκκληση σε όποιον έχει δει κάτι να καταθέσει στην Αστυνομία.

«Δεν μπορώ να αμφισβητήσω το Εγκληματολογικό ή την Ιατροδικαστική υπηρεσία, αν η απόφαση είναι αυτοκτονία, θα την αποδεχθώ» είπε με δάκρυα στα μάτια ο Νίκος Καδόγλου.

«Θα είμαι και περήφανος γιατί ο τρόπος αυτοκτονίας ήταν παλικαρίσιος αφού έριξε ένα μαχαίρι στην καρδιά. Δεν είναι εύκολο πράγμα, θέλει καρδιά. Αλλά πρέπει να αποδειχθεί πρώτα» τόνισε μιλώντας στο Star.

«Είτε είναι αυτοκτονία είτε δολοφονία, είναι απώλεια. Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει με τίποτα. Εχω εμπιστοσύνη στις Αρχές ότι θα γίνουν οι έρευνες» πρόσθεσε ο πατέρας της 28χρονης.

Απαντήσεις στο τετράδιο της Βίκυς αναζητούν οι Αρχές.

Όπως λέει ο πατέρας της Βίκυς, η μοναχοκόρη του ήταν ο καλύτερος φίλους του, μιλούσαν για τα πάντα και όλη μέρα δούλευαν μαζί στα χωράφια. Γεμάτος περηφάνια μιλάει για τα ποιήματα που έγραφε η 28χρονη.

Μάλιστα σε ένα τετράδιο η κοπέλα κατέγραφε τις σκέψεις της, όλα όσα την απασχολούσαν. Αυτό το τετράδιο εξετάζουν τώρα οι αστυνομικοί αναζητώντας απαντήσεις που μπορεί να τους οδηγήσουν στο τι ακριβώς συνέβη.

Την ίδια ώρα ο αδελφός της Βίκυς και οι γονείς της κατέθεσαν στην Αστυνομία, ενώ στα εγκληματολογικά εργαστήρια μεταφέρθηκε και εξετάζεται ο ηλεκτρονικός της υπολογιστής.

Παράλληλα, αξιωματικοί της Ασφάλειας πήγαν στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η 28χρονη για να ερευνήσουν τις συνθήκες.

newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου