Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ…

 


“Ερμήνευσαν προφητεία” ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Ευάγγελος Αποστολάκης;

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

Ο Συστημικός δημοσιογράφος – διευθυντής του δημοσιογραφικού Ομίλου Real και κεντρικός παρουσιαστής του καθημερινού κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Νίκος Χατζηνικολάου, προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στα social media με ανάρτησή του σχετική με την πρόσφατη δήλωση του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή περί της ολοκλήρωσης της κοινοβουλευτικής του διαδρομής, γράφοντας:

«Ο Καραμανλής θα μπορούσε να αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμος για την πατρίδα στο μέλλον, απαλλαγμένος από το κοινοβουλευτικό “κοστούμι”.

Ανεξάρτητα από ρόλους ή καθήκοντα, που τυχόν θα του ανατεθούν στις επόμενες στροφές της πολιτικής του διαδρομής, που είναι βέβαιο ότι δεν τελείωσε…».

Δηλώσεις με πολλά υπονοούμενα, που προσωπικά κατά κάποιον τρόπο επιβεβαιώνουν τα όσα έγραψα σε Κυριακάτικο άρθρο μου:

«Ο Κώστας Καραμανλής με αυτές τις δηλώσεις του ανήγγειλε το τέλος της κοινοβουλευτικής του διαδρομής μετά από 34 χρόνια! Όχι όμως το τέλος της πολιτικής του διαδρομής!

Μιας αυριανής ημέρας, που δεν αποβλέπει στην Προεδρία της Δημοκρατίας, όπως ορισμένοι “λαγοί” των Συστημικών ΜΜΕ θέλουν να προσδώσουν στον Κώστα Καραμανλή για να τον μειώσουν πολιτικά!

Αν ήθελε ο Κώστας Καραμανλής να είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ήταν τότε, που με υπόδειξή του, έγινε ο Προκόπης Παυλόπουλος!

Ο Κώστας Καραμανλής – σύμφωνα με πληροφορίες μου και τις οποίες έχω διατυπώσει και κατά το παρελθόν – περιμένει τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις των διπλών, ενδεχομένως και τριπλών εκλογών!

Περιμένει, ως η πλέον εμβληματική προσωπικότητα, απαλλαγμένος από κομματική ταμπέλα, να υποδειχθεί διακομματικά ως Οικουμενικός Πρωθυπουργός, με εύρος ζωής αυτής της κυβερνήσεως από 6 μήνες – 3 χρόνια! Διάστημα κατά το οποίο θα συντελεστούν – ήδη συντελούνται – κοσμογονικές παγκόσμιες αλλαγές!

Η οικουμενικότητα Καραμανλή ενισχύεται και από το γεγονός, πως ένα από τα εκλογικά αφηγήματα νίκης του Κυριάκου Μητσοτάκη στις προσεχείς εκλογές εξέπνευσε! Ποιο ήταν αυτό;

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επένδυε στις εκλογές με το τρομοκρατικό αφήγημα τουρκικής επίθεσης κατά της Ελλάδος, εν μέσω ακυβερνησίας στην χώρα μας! Τούτο εξανεμίσθηκε μετά τις φονικές δυο σεισμικές δονήσεις στη γείτονα χώρα!

Έτσι μια διακομματική απόφαση, ώστε να ηγηθεί ο Κώστας Καραμανλής μιας Οικουμενικής κυβέρνησης, φαντάζει πλέον εφικτό σενάριο!»!

Ωστόσο μετά το “βίαιο ξήλωμα” του Παύλου Πόλάκη από την θέση του Τομεάρχη Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ και την άρον-άρον παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας, αντιλαμβάνεστε ότι έρχεται πιο κοντά η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με Πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή!

Αν μάλιστα ακολουθήσουν στο Επιτελείο Τσίπρα τη διαγραφή κι άλλων “συνιστωσών”, τότε το ζήτημα θα είναι ολοφάνερο!

Άλλωστε, ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αποστολάκης, είπε προ ολίγων ημερών, πως δεν θα απέκλειε κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ!

Γνωρίζει κάτι περισσότερο να μας πει ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν; Οψόμεθα!!

egerssi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου