Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Σοκ και απέραντη θλίψη από τον ξαφνικό θάνατο του Προέδρου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Κω Ιάκωβου Φλεριανού./«Έφυγε» ο αγαπητός συμπολίτης μας Νίκος Τόγιας, σε ηλικία μόλις 46 ετών.

Σοκ και απέραντη θλίψη από τον ξαφνικό θάνατο του Προέδρου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Κω Ιάκωβου Φλεριανού κατά τη διάρκεια εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτας στη Λ.Α. Κω.Ισχυρό σοκ προκάλεσε χτες βράδυ, εν μέσω εορταστικών εκδηλώσεων, η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Προέδρου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Κω Ιάκωβου Φλεριανού ο οποίος ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε έπειτα από ένα χορό κατά τη διάρκεια εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτας της Ένωσης,  στη Λέσχη Αξιωματικών Κω.

Όπως έγινε γνωστό του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κω, όμως έπειτα από λίγα λεπτά εξέπνευσε, παρά τις προσπάθειες επαναφοράς, σε ηλικία 62 ετών.


Ένας άξιος και ικανότατος αξιωματικός του στρατού ο οποίος διετέλεσε Διοικητής σε μονάδες του νησιού και στην συνέχεια στέλεχος στην τοπική ΕΥΠ.


Άνθρωπος του καθήκοντος, αξιοπρεπής,  σοβαρός, ευγενικός, ήρεμος, διακριτικός, μετρημένος.


Τα τελευταία χρόνια διετέλεσε μέλος και Πρόεδρος στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Κω, με διαρκή παρουσία σε όλες τις δράσεις των ενόπλων δυνάμεων.

Ασχολήθηκε επίσης με τα κοινά ως μέλος της Δημοτικής παράταξης Δύναμη Αλλαγής, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και εκπρόσωπος της σε ΔΣ επιτροπών, οργανισμών και επιχειρήσεων του δήμου.

Με καταγωγή από τη Νάξο, παντρεμένος με την Δασκάλα Χρύσα Πασπαρά και πατέρας δύο πολύ αξιόλογων αγοριών, έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του στην Κω.

Όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα για την ποιότητα του ως ανθρώπου και αξιωματικού.

Ιδιαίτερα σοκαρισμένοι οι φίλοι και συνάδελφοί του αλλά και οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών που παρευρέθηκαν στην χτεσινή εκδήλωση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Κω.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένεια, τη σύζυγο, τα παιδιά και τους λοιπούς συγγενείς.

aegeanews.gr

«Έφυγε» ο αγαπητός συμπολίτης μας Νίκος Τόγιας, σε ηλικία μόλις 46 ετών.

Έχασε την άνιση μάχη με ανίατη ασθένεια την οποία πάλεψε με θαυμαστή γενναιότητα και καρτερία, το τελευταίο διάστημα, ο αγαπητός συμπολίτης μας Νίκος Τόγιας, σε ηλικία μόλις 46 ετών, στη Γερμανία όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά του.Παντρεμένος με την συντοπίτισσά μας Ελένη Κουφού του Αντρέα, πατέρας τριών μικρών παιδιών.

Παιδί Ελλήνων μεταναστών στη Γερμανία θεωρούσε την Κω νησί του και τη διαφήμιζε παντού. Πολλοί συνάδελφοι και φίλοι του επέλεξαν την Κω για τις διακοπές τους ακούγοντας τόσα από τον ίδιο για αυτήν. Ένας λατρεμένος άνθρωπος από όλους πραγματικά. εργατικός και φιλήσυχος οικογενειάρχης.

Εργάστηκε για πολλά χρόνια ως ξενοδοχοϋπάλληλος στην Κω  (σε ξενοδοχεία ως προϊστάμενος συντήρησης).

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή στη Γερμανία.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και την εξ ύψους παρηγορία στην αγαπητή οικογένεια, τη σύζυγο, τα παιδιά και τους λοιπούς συγγενείς.

aegeanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου