Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Νέο φάρμακο για την σήψη του δέρματος μετατρέπει κυριολεκτικά τους χρήστες ναρκωτικών σε ζόμπι.

 Ένα νέο φάρμακο που κάνει τον δρόμο του σε όλη την Αμερική, κυριολεκτικά σαπίζει το δέρμα των χρηστών.

Η ξυλαζίνη, η οποία έχει εγκριθεί για κτηνιατρική χρήση αλλά όχι για χρήση σε ανθρώπους, δρα ως ηρεμιστικό και είναι ένα μη οπιοειδές φάρμακο που δεν ανταποκρίνεται στο Narcon. Το ναρκωτικό, το οποίο σαπίζει το δέρμα των χρηστών ναρκωτικών, είναι επί του παρόντος πιο διαδεδομένο στις μεγάλες πόλεις που ελέγχονται από τους Δημοκρατικούς αναφέρεται και ως «tranq dope».

Παρακολουθώ:

Το φάρμακο ζόμπι είναι πιο διαδεδομένο αυτή τη στιγμή πιο διαδεδομένο σε μεγάλες πόλεις που ελέγχονται από τους Δημοκρατικούς, όπως η Φιλαδέλφεια, η Νέα Υόρκη, το Σικάγο, το Σαν Φρανσίσκο και το Λος Άντζελες, όπου ο Δρ Gary Tsai, διευθυντής πρόληψης και ελέγχου κατάχρησης ουσιών στο LA County Department Η Δημόσια Υγεία, πιστεύει ότι η επικράτηση του φαρμάκου «θα αύξανε τους θανάτους από υπερβολική δόση». Ο Τσάι είπε στους Los Angeles Times, «Η κύρια ανησυχία είναι ότι βρισκόμαστε ήδη εν μέσω της χειρότερης κρίσης υπερβολικής δόσης στην ιστορία, σε εθνικό και τοπικό επίπεδο».

Η New York Post αναφέρει - Η ξυλαζίνη προκαλεί συμπτώματα που μοιάζουν με ηρεμιστικά, όπως υπερβολική υπνηλία και αναπνευστική καταστολή, καθώς και ακατέργαστα τραύματα που μπορεί να γίνουν σοβαρά και να εξαπλωθούν γρήγορα με την επανειλημμένη έκθεση. Τα κρούστα έλκη, τα οποία μπορεί να γίνουν νεκρό δέρμα που ονομάζεται εσχάρας, μπορεί να οδηγήσουν σε ακρωτηριασμό εάν αφεθούν χωρίς θεραπεία.

«Είναι πολύ αργά για τη Philly», είπε στους Times ο Shawn Westfahl, ένας συνεργάτης στο Prevention Point Philadelphia. «Η προσφορά της Philly είναι κορεσμένη. Εάν άλλα μέρη σε όλη τη χώρα έχουν την επιλογή να το αποφύγουν, πρέπει να ακούσουν την ιστορία μας».

Τα άτομα με διαταραχές χρήσης ουσιών που γαντζώνονται στο ναρκωτικό που προκαλεί ζόμπι πιστεύουν ότι η αναδυόμενη ουσία σκότωσε «κάθε είδους χαρά» που προέκυψε με την ανύψωση.

«Το Tranq ουσιαστικά κάνει ζόμπι στα σώματα των ανθρώπων», είπε ο Sam, 28 ετών, στο Sky News. «Μέχρι πριν από εννέα μήνες, δεν είχα ποτέ πληγές. Τώρα, υπάρχουν τρύπες στα πόδια και τα πόδια μου».

Σύμφωνα με μια έκθεση του 2022, η ξυλαζίνη έχει ανακαλυφθεί σε 36 πολιτείες. Μόνο στη Νέα Υόρκη, το φάρμακο βρέθηκε στο 25% των δειγμάτων, σύμφωνα με τους Times.

100percentfedup.com

ΑΠΟΔΟΣΗ: Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου