Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Ετοιμαστείτε για τον Πόλεμο των Κόσμων Fake Alien Invasion


Ξαφνικά ακούς κάποιον να φωνάζει. τι στον κόσμο είναι αυτό!? Κοιτάς ψηλά και υπάρχει ένα τεράστιο διαστημόπλοιο που αιωρείται από πάνω, και ένα άλλο και ένα άλλο. Καθώς κινούνται προς το κέντρο της πόλης, εκτοξεύουν ακτίνες λέιζερ και καταστρέφουν πολλά κτίρια… 

Μια εισβολή εξωγήινων - αυτό δείχνει η πληροφορία ότι έχουν σχεδιάσει στο εγγύς μέλλον. Αυτή η πληροφορία προέρχεται από τα λεγόμενα «λευκά καπέλα» που ισχυρίζονται ότι εργάζονται για καλοπροαίρετους ET. Η εισβολή υποτίθεται ότι θα περιλαμβάνει τα μαύρα καπέλα και τους κακούς ET. 

Ας συζητήσουμε πρώτα αυτήν την έννοια του λευκού καπέλου, του μαύρου καπέλου. Εδώ είναι ένα απόσπασμα από τον πάστορα David Meyer, ο οποίος ήταν πρώην μάγισσα που θα ρίξει λίγο φως σε αυτό. 

Θα αποκαλύψω μερικά πράγματα σχετικά με τις πεποιθήσεις και τα δόγματα της μαγείας. Καταρχήν, μάγισσες και σατανιστές δεν είναι το ίδιο πράγμα. Οι μάγισσες δεν πιστεύουν στον Σατανά. Το πρώτο πράγμα που διδάσκεται μια νεοφώτιστη ή αρχάριος μάγισσα είναι ότι υπάρχει μια «δύναμη». Η «δύναμη» έχει δύο πλευρές και μπορεί να ελεγχθεί με μαγικά ξόρκια, λέξεις, φίλτρα, ξόρκια, μαγεία με σχοινιά, δαχτυλίδια, φυλαχτά και ούτω καθεξής. Οι μάγισσες πιστεύουν ότι υπάρχει καλή μαγεία και κακή μαγεία, και το καλό πάντα θριαμβεύει πάνω στο κακό! Οι μάγισσες διδάσκουν επίσης ότι οι μάχες γίνονται στη Μέση Γη και στο αστρικό επίπεδο προκαλώντας ανατροπές τόσο πάνω όσο και κάτω. Έτσι, οι μάγισσες τονίζουν ότι το καλό πρέπει να θριαμβεύει πάνω στο κακό, αλλά όλα είναι μαγεία. 

Μια πρώην μάγισσα κοιτάζει τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών - Τελευταία Υπουργεία Τρομπέτας


 

Η περιβόητη ταινία ο Μάγος Οζ είναι ένα κλασικό παράδειγμα της έννοιας της καλής μάγισσας-λευκό καπέλο-κακή μάγισσα-μαύρο καπέλο. Και ανεξάρτητα από τις καλές προθέσεις των λευκών καπέλων, τα λευκά καπέλα και τα μαύρα καπέλα βρίσκονται και τα δύο σε επαφή με τον σατανά, είτε το ξέρουν είτε όχι. 

Λοιπόν, παρακάτω σας παρουσιάζω 2 κομμάτια 'λευκού καπέλου' intel για να το λάβετε υπόψη σας, που συζητούν την πιθανότητα μιας επικείμενης επίθεσης EMP και μιας ψεύτικης εισβολής εξωγήινων UFO. Στο δεύτερο βίντεο, οι σχετικές πληροφορίες εκτείνονται από το σημείο των 34 λεπτών έως το σημείο 1:08. Θα σχολιάσω παρακάτω. 
 

Βλέπω οπωσδήποτε τη δυνατότητα ενός EMP να εξαλείψει το δίκτυο και το χρηματοπιστωτικό σύστημα και όταν επανέλθει—καλώς ήρθατε στο QFS. Το αν αυτό θα συμβεί ή όχι μέσα σε ένα μήνα δεν έχει ακόμη φανεί, αλλά είναι πιθανό. 

Για να ξεπεράσετε την καταιγίδα EMP, ο τύπος συνιστά μετρητά. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει προσωρινά, αλλά μετά την έναρξη λειτουργίας του QFS θα έχετε πιθανώς ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να το μετατρέψετε στο ψηφιακό νόμισμα και μετά τη λήξη της προθεσμίας θα καταστεί άχρηστο. 

Πιστεύω ότι τα είδη ανταλλαγής όπως ο χρυσός, το ασήμι, τα τρόφιμα, οι υπηρεσίες θα είναι πιθανότατα η καλύτερη επιλογή για επιβίωση αφού το QFS γίνει online και το σήμα μπει στο παιχνίδι. 

Στο δεύτερο βίντεο αναφέρθηκαν ξανά τα μπαλόνια και το τραγούδι έδειξε τη σύνδεση EMP. 

Ήταν ενδιαφέρον ότι ανέφερε το Yellowstone και ότι είναι στην ατζέντα τους. Έχω αναγνωρίσει το Yellowstone ως Strike Zone 2 από τον χάρτη του Batman . 

Είπε επίσης ότι είχαν προγραμματίσει μια εκδήλωση UFO για το Super Bowl, αλλά τη διέκοψαν. Προσδιόρισα αυτή την ημερομηνία ως ημερομηνία με κωδικό 666 δολαρίων για παρακολούθηση και λάβαμε μια εκδήλωση . 

Λοιπόν, είναι επικείμενη η ψεύτικη εισβολή εξωγήινων; Η πληροφορία του «λευκού καπέλου» λέει ότι είναι —αλλά θυμηθείτε την πηγή τους— τα λευκά καπέλα, τα μαύρα καπέλα, οι κακοί ET, οι καλοί ETs, όλα αντλούν τη δύναμή τους από τον έκπτωτο άγγελο Lucifer — τον Σατανά — τον διάβολο. 

Και ας θέσουμε αυτήν την ψεύτικη εισβολή εξωγήινων υπό το πρίσμα των πληροφοριών του έργου Bluebeam.

 

Τα 4 βήματα του Project Blue Beam 

1. Η διάσπαση όλης της αρχαιολογικής γνώσης μέσω σεισμών. 

Το πρώτο πράγμα που λέγεται ότι θα συμβεί θα ήταν πολλοί σεισμοί σε διάφορα μέρη που θα αποκαλύψουν ασυνήθιστα αντικείμενα. Αυτά τα αντικείμενα θα χρησιμοποιηθούν από τα Ηνωμένα Έθνη για να υποστηρίξουν το επερχόμενο ψέμα τους για να ελέγξουν τους ανθρώπους, μεταξύ άλλων για να κάνουν τους ανθρώπους να πιστέψουν ότι προηγουμένως είχαν παρεξηγήσει το θρησκευτικό δόγμα. 

Αυτό έχει σκοπό να αποδυναμώσει την πίστη της ανθρωπότητας στις τρέχουσες θρησκείες της, ώστε να είναι πιο εύκολα θύματα.

 

2. Μια παράσταση φωτός σε στυλ μαμούθ και ολογράμματα που προσομοιώνουν τη Δευτέρα Παρουσία του Χριστού. 

Το επόμενο βήμα στην εκτέλεση του Project Blue Beam είναι ένα παγκόσμιο σόου φωτός κατά το οποίο η NASA θα χρησιμοποιήσει πολλούς δορυφόρους για να προβάλει λέιζερ, ολογράμματα, φώτα και πολλές άλλες τεχνολογίες «για να προβάλει εικόνες του Θεού, του Ιησού Χριστού και των προφητών στον ουρανό ." 

Μια δημοφιλής άποψη για το τι θα απεικονιστεί είναι οι εικόνες όλων των θρησκευτικών ηγετών που συγχωνεύονται για να δημιουργήσουν έναν, αληθινό Θεό.

 

3. Τηλεπαθητικός έλεγχος σκέψης από τον Αντίχριστο. 

Το επόμενο βήμα θα είναι η χρήση κυμάτων ELF (Εξαιρετικά Χαμηλή Συχνότητα), VLF (Πολύ Χαμηλή Συχνότητα) και LF (Χαμηλή Συχνότητα) για να γίνει πλύση εγκεφάλου στους ανθρώπους ώστε να πιστέψουν ότι ο Θεός τους μιλάει απευθείας. 

Μηνύματα θα ξεχυθούν στο μυαλό τους για το πώς έχουν κάνει λάθος και επιμένουν ότι είναι τώρα καιρός να διορθώσουν τα πράγματα ακολουθώντας τη νέα θρησκεία.

 

4. Μια προσομοιωμένη εισβολή εξωγήινων που ξεκινά το έτος 2024 (ή ίσως νωρίτερα). 

"Το έτος 2024", έγραψε ο Monast, "ένα παγκόσμιο γεγονός θα αλλάξει την πορεία του μέλλοντος της ανθρωπότητας. Ο κόσμος θα γίνει μάρτυρας μιας τεράστιας εισβολής εξωγήινων. Χιλιάδες προβλεπόμενα ολογραφικά πολεμικά πλοία εξωγήινων θα καλύπτουν τους ουρανούς, στέλνοντας τους ανθρώπους σε παγκόσμιο πανικό ." 

Περισσότερα σε αυτόν τον σύνδεσμο: https://www.yourtango.com/self/project-blue-beam-alien-invasion-new-world-order-conspiracy-theory

 

Συμπέρασμα: 

Από όλα τα στοιχεία που έχω συγκεντρώσει, φαίνεται ότι η ψεύτικη εισβολή εξωγήινων κακών ET και η κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος είναι κοντά. Μετά από αυτό οι εξωγήινοι με λευκό καπέλο θα έρθουν στη διάσωση, ο αντίχριστος θα αποκαλυφθεί και το σημάδι του θηρίου θα τεθεί σε ισχύ. Είστε έτοιμοι για τον «πόλεμο των κόσμων» - το τέλος του κόσμου; Έτσι θα βγει;

 


Ή θα είναι μια από αυτές τις χρονολογίες;

 


Προσέχετε, λοιπόν, και προσεύχεστε πάντα, για να λογιστείτε άξιοι να ξεφύγετε από όλα αυτά που θα συμβούν και να σταθείτε μπροστά στον Υιό του ανθρώπου.  Λουκάς 21:36 

endtimesforecaster.blogspot.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου