Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

BAS_4 : Στριπτηζ-άρει τους κυνόβουλους.

 Πριν λίγα χρόνια με παρέα χάσαμε στοίχημα, όταν ποντάραμε ότι δεν μπορεί να βρεθεί πιο τενεδοκέφαλος πρωθυπούργος για το Ελλαντιστάν από τον Τσίπρα. Πάντως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμώντας την παραδοχή μου ότι έκανα λάθος, με εξουσιοδότησε να σας μεταφέρω τις ευχές του, όπως και έκανα στην φωτό του άρθρου.


Επανειλλημένα σας έχω γράψει ότι όλους τους κρατάνε. Σας τα έγραψα πριν αποκαλυφθούν οι παρακολουθήσεις, όχι παριστάνοντας τον προφήτη αλλά γιατί τα ήξερα από μέσα εδώ και δεκαετίες (www.triklopodia.gr/bas_4-παιδοβιαστές-τα-έλεγα-αλλά-ακόμα-δε/ ). Τώρα από πού τους κρατάνε βρείτε το! Μίχος καλά;;; Μίχος ακούει;;; Από πού τους κρατάει; Μα και ο νυν πρωθυπούργος διαλάλησε ότι το κράτος μας παρακολουθούσε αλλά με την καλή έννοια >

https://www.brighteon.com/bfde7428-c791-4f27-85b8-c65c1e93ae1d

Άραγε η κακή έννοια ποιά είναι;

Μέσα σε αυτή την λειψανδρία του κυνοβουλίου, έχεις τον ανηψιό του Καραμάν Αλή να το παίζει βαρύμαγκας γιατί πέρα από συβιλικά, που κατά καιρούς είπε, τώρα μίλησε με τη σιωπή του. Έλα ρε μεγάλε, ούτε Αγιορείτης γέροντας νάσουν! Ούτε δυο λογάκια δεν θα μας αφιερώσεις; Φοβάσαι μήπως για τα δυο λογάκια σου φας δέκα μπατσάκια στα πισινά;

Οι πραγματικοί Έλληνες είναι αυτοί που μιλούν στα πεδία των μαχών. Σαν τον Γρηγόρη Αυξεντίου, που, όταν τον έκλεισαν στη σπηλιά για να τον κάψουν οι διαβολοεγγλέζες, είπε :

ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΩΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ!

Ποιός τολμάει από τους 300 του Κυνοβουλίου να μιλήσει;

Αλλά να που βγήκε ένας, που δεν τον περίμενα. Να το ομολογήσω, δεν του το είχα! Ο Πολλάκης και όλοι οι λοιποί χέσ@ηκαν πάνω τους, μην τους χαλάσει το φαγοπότι (https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/giati-o-syriza-stamatise-to-skliro-rok-kata-tis-kyvernisis-mitsotaki-me-tin-apokathilosi-tou-p-polaki/). Διότι αποκαλύπτεται ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ (κι όλοι μαζί τον … τρώνε) κι απλά τσακώνονται για τα ποσοστά του καθενός.

Δείτε πως αποκαλύπτονται : Βελόπουλος : Η μοναδική λύση είναι να καταψηφιστείτε όλοι στις επόμενες εκλογές και να ψηφιστεί η Νέα Δημοκρατία >

https://www.brighteon.com/be2cab8e-a8de-4a9e-ba49-38c7220b84c3

Παίζει λοιπόν να είναι ο μόνος άντρας εκεί μέσα και δείχνει να τα βάζει με όλους! Την ευχή μου!

Μη με ακούσει μόνο η μάνα μου και ακούω τη γκρίνια της πάλι για μήνες. Την άλλη φορά που της κατηγόρησα τον Κούλη άρχισε να σκούζει “ναι, τον Τσίπρα σου εσύ!”. “Ου γαρ γήρας έρχεται μόνον” αλλά να ήταν η μόνη; Κανείς δεν θέλει να παραδεχθεί ότι τον δούλεψαν και πολλοί προτιμούν να πεθάνουν παίρνοντας το μυστικό στον τάφο τους. Εγώ πάντως φωνάζω :

GO POLLAKIS, GO! Όρμα Tζακ και τα κόκκαλα δικά σου! Κι αν κάνεις κόμμα θα σε ψηφίσω για να την σπάσω στους άλλους. Άσχετα αν η Singular βγάλει αλλιώς τα αποτελέσματα.

Ο αδελφός μου Δημητράκης με ρωτά με νόημα : τι τους ενόχλησε τώρα; ΜΗΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΛΛΑ, όπως για παράδειγμα όσα καταγγέλει κατά του συστήματος ή και για τα εμβόλια, άσχετα αν μπολιάστηκε τελικά.

Τις ευχές μου από τον πρόεδρα Τσίπρα :

Happy clean Monday and good Sarakost, let’s fly our eagle now!

Αφήστε τον να μιλάει για τον αητό του, το δικό του πουλί.

Εμείς έναν αετό έχουμε! ΑΥΤΟΝ >

BAS_4

ΥΓ- Αν δεχθείτε παρενόχληση και δεν μπορείτε να μιλήσετε δείτε τι θα κάνετε >

https://www.brighteon.com/9564d225-42df-49dc-a405-c67af107858e

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου