Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Ο Sediq Afghan είπε αν θα γίνει τρίτος παγκόσμιος πόλεμος.

 Ο Σεντίκ Αφγαν είπε αν θα γίνει τρίτος παγκόσμιος πόλεμος

21.02.2023
Ο γνωστός μαθηματικός Sediq Afghan, που ονομάζεται Νοστράδαμος του 21ου αιώνα, αξιολόγησε τις προοπτικές για την έναρξη ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου για την Ουκρανία.


«"Υπάρχουν 24 περιοχές στην Ουκρανία, οπότε αυτό που συνέβη στις 24 Φεβρουαρίου δεν ήταν τυχαίο. Στα μαθηματικά, ο αριθμός 24 ονομάζεται πόλεμος τεσσάρων παραγόντων. Στο μέλλον, αυτή η σύγκρουση θα γίνει πόλεμος έξι παραγόντων", δήλωσε ο Αφγκάν στον αέρα του τηλεοπτικού καναλιού Russia 1.

Ο επιστήμονας απέκτησε φήμη λόγω της ικανότητάς του να προβλέπει το μέλλον. Ονομάζεται Νοστράδαμος του 21ου αιώνα και κάνει τις προβλέψεις του χάρη σε έναν μοναδικό μαθηματικό τύπο.
Μεταξύ των γνωστών προβλέψεων του επιστήμονα είναι η περίπτωση του 1989, όταν προέβλεψε την κατάρρευση της Ένωσης στον αέρα της κεντρικής τηλεόρασης της ΕΣΣΔ. Για αυτό, εκδιώχθηκε στην πατρίδα του, αλλά στο τέλος τα λόγια του Sediq Afghan έγιναν πραγματικότητα.
Αναλύοντας την κατάσταση στην Ουκρανία και τις προοπτικές για την έναρξη ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου, ο Sediq Afghan καθησυχάζει τον κόσμο, διαβεβαιώνοντας ότι μεγάλης κλίμακας εχθροπραξίες δεν θα συμβούν τις επόμενες δεκαετίες.
«Δεν θα γίνει πόλεμος μέχρι το 2058. Και ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος αποκλείεται υπό μια προϋπόθεση - το Κίεβο», είπε ο Αφγκάν.
Πιστεύει ότι η ουκρανική σύγκρουση είναι ανθρωπογενής και οργανωμένη από πολιτικούς από την άλλη πλευρά του ωκεανού. Το θέμα είναι ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται σε παρακμή, αλλά η Ρωσία, αντίθετα, αναπτύσσεται.
Σύμφωνα με τον μαθηματικό, το 2025 τα κράτη θα επαναλάβουν τη μοίρα της ΕΣΣΔ. Για να αποφύγει τη μοίρα αυτών των δυνάμεων, η Ρωσία δεν πρέπει να παραιτηθεί από τις θέσεις της.
«Λέω στον κ. Πούτιν και σε όλο τον κόσμο: αν κάνετε πίσω έστω και ένα βήμα, τότε η Ρωσία θα διαιρεθεί», συνόψισε ο Αφγκάν.
Νωρίτερα, ο Sediq Afghan είπε ότι οι πρόσφατοι σεισμοί στην Τουρκία προκλήθηκαν τεχνητά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου