Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Τα funds πήγαν να πετάξουν ΕΞΩ από το σπίτι της ΑΝΑΠΗΡΗ γυναίκα – Έβαλε τα κλάματα!!! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ.

Μετά την Καστοριά και την απάνθρωπη έξωση με σούρσιμο στον δρόμο πατέρα τεσσάρων παιδιών, πήγαν να κάνουν έξωση σε ανάπηρη γυναίκα!!!Η γυναίκα με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε πώς προσπάθησαν να την διώξουν από το ίδιο της το σπίτι – «Μου λένε “σήκω, θα πας σε γηροκομείο”»

Οι γείτονες απέτρεψαν ευτυχώς αυτή την έξωση στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στον Άγιο Παντελεήμονα, εκεί που μένουν άπλετοι αλλοδαποί με ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ!!!!


Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, οι αστυνομικές δυνάμεις μαζί με τον δικαστικό κλητήρα επιχείρησαν να πετάξουν έξω από το σπίτι της μια 50χρονη ανάπηρη γυναίκα, στον Άγιο Παντελεήμονα, στη συμβολή των οδών Αντιοχείας 20 και Ιθάκης. Μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία τους στο χώρο, έξω από την οικία μαζεύτηκε κόσμος προκειμένου να εκφράσει την αλληλεγγύη του στους ιδιοκτήτες.

Όπως μεταδίδει το 902, σύμφωνα με τις καταγγελίες της ίδια της γυναίκας, η οποία είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο, είχε πάρει στεγαστικό δάνειο και είχε αδυναμία αποπληρωμής. Το δάνειο πέρασε σε fund και όταν η γυναίκα πήρε την πενιχρή αναπηρική σύνταξη των 300 ευρώ ζήτησε να γίνει διακανονισμός. Όμως ποτέ δεν έλαβε απάντηση, με αποτέλεσμα να επιχειρήσουν να την πετάξουν έξω από το σπίτι της.


Η γυναίκα με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε πώς προσπάθησαν να την διώξουν από το ίδιο της το σπίτι: «Μου είπαν “σε 5 λεπτά ετοιμάσου, φεύγεις. Τελείωνε, μας καθυστερείς”. Μου λένε “σήκω, θα πας σε γηροκομείο”. Εσύ τι μάνα σου σε γηροκομείο θα την πήγαινες; 50 χρονών είμαι, δεν είμαι γριά. Επειδή αρρώστησα; Από αυτούς αρρώστησα».

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου