Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Σέρρες: Κλέβουν παραγγελίες από τους διανομείς φαγητού (ΦΩΤΟ)./Καστοριά: Η στιγμή που βγάζουν «σηκωτό» τον ιδιοκτήτη ξενοδοχείου λόγω κατάσχεσης.Συχνό φαινόμενο τείνει να γίνει η κλοπή κλοπή παραγγελιών από διανομείς φαγητού στις Σέρρες. Μέχρι σήμερα έχουν σημειωθεί τέσσερα περιστατικά στην πόλη, σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί στον Σύλλογο διανομέων φαγητού Νομού Σερρών.

Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Ψαρών, όπως αναφέρει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Jack Balletas.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:
«Νέο κρούσμα κλοπής παραγγελίας από κουτί delivery Boy,αναφέρθηκε στον σύλλογο πακεταδων Νομού Σερρων, ενδεικτικό της οικονομικής κατάστασης που υπάρχει αυτήν την στιγμή στην πόλη. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδός Ψαρρών και είναι το τέταρτο περιστατικό που καταγγέλθηκε τον τελευταίο καιρό,στον σύλλογο μας.
Προτροπή σε όλους τους διανομείς να κουβαλάνε μαζί τους λουκέτο,για να αποτρέψουν τυχόν νέα περιστατικά!!!
Υ.Γ προς όλους τους διανομείς που παρακολουθούν τυχόν ύποπτες κινήσεις σε κουτιά συναδέλφων,παρακαλώ να τους ειδοποιήσουν για αποφυγή τέτοιων περιστατικών».

Καστοριά: Η στιγμή που βγάζουν «σηκωτό» τον ιδιοκτήτη ξενοδοχείου λόγω κατάσχεσης.

  Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν την Πέμπτη το βράδυ στην Καστοριά μετά την κατάσχεση ξενοδοχείου το οποίο βγήκε σε πλειστηριασμό.

Εικόνες σοκ από την Καστοριά όπου ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας αρνήθηκε να εγκαταλείψει την περιουσία του η οποία βγήκε στο σφυρί από ξένα funds.

Οι εικόνες που ακολούθησαν ήταν τραγικές με τις αστυνομικές δυνάμεις να βγάζουν έξω τον ιδιοκτήτη. Το σοκαριστικό βίντεο φέρνει στο φως το Focus FM.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει το primenews.press, από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο άνθρωποι της τοπικής κοινωνίας, φίλοι των ανθρώπων που θα έχαναν την περιουσία τους, στην προσπάθεια μήπως και καταφέρουν να το αποτρέψουν.

Παράλληλα με αυτούς όμως, συγκεντρώθηκε και ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως στο σημείο υπήρχε και ασθενοφόρο σε περίπτωση που χρειαστεί.

Οι αστυνομικοί δεν δίστασαν να ακινητοποιήσουν με τη βία τον ιδιοκτήτη, όπου του πέρασαν χειροπέδες, προκαλώντας οργή.

Δεν δίστασαν μάλιστα παρά τις σφοδρές αποδοκιμασίες και τους παριστάμενους, που ζητούσαν να τον αφήσουν και φώναζαν «Αλήτες» και «Δεν είναι φονιάς».

Δραματικές και οι εκκλήσεις από τους ηλικιωμένους γονείς του ιδιοκτήτη να μην συμπεριφέρονται έτσι στον γιο τους.

Δείτε το βίντεο από το focusfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου