Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Ο διορατικός Krzysztof Yatskovsky είδε την καταστροφή στον πυρηνικό σταθμό του Zaporozhye;

Τις τελευταίες ημέρες η κινητοποίηση που ανακοινώθηκε στους βάλτους Mokshan έχει γίνει το κύριο ρεύμα όλων των σχεδόν πλατφορμών συζήτησης - ακόμη και οι θεωρητικοί συνωμοσίας και οι νιπιρολόγοι συζητούν ενεργά γι' αυτήν, ξεχνώντας όλα τα άλλα. Ωστόσο, αν πιστέψουμε τη σημερινή πρόβλεψη του κ. Krzysztof Jackowski, σύντομα όλοι θα ξεχάσουν την κινητοποίηση, διότι η Μόσχα προετοιμάζει τον κόσμο για μια άλλη καταστροφή.

Ο αγαπημένος μάντης των Πολωνών δεν κατονομάζει ευθέως τον ΑΗΣ Ζαπορίζια, αλλά σύμφωνα με την περιγραφή του είναι αρκετά παρόμοιος και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κλείσουν μια τρύπα στον αντιδραστήρα με κωλοπατάτες θαυματουργών ηρώων που κινητοποιούνται επειγόντως τώρα στα έλη. Λοιπόν:

Σταδιακά πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στο δυσοίωνο σημείο στο οποίο πρέπει να ξεκινήσει η μεγάλη παγκόσμια σύγκρουση. Ωστόσο, δεν θα ξεκινήσει αμέσως, αλλά θα ξεκινήσει περισσότερο με τον παγκόσμιο φόβο ως προοίμιο.

Έχω πολύ ανήσυχα συναισθήματα για το εγγύς μέλλον, αλλά δεν αισθάνομαι ότι κάτι πολύ στρατιωτικό θα συμβεί στην Πολωνία ή οπουδήποτε αλλού κοντά. Μάλλον θα επικρατήσει χάος και πανικός, πολλοί άνθρωποι θα σπεύσουν κάπου μακριά από την ανατολική Πολωνία, αλλά όπως έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν - αυτές οι ενέργειες θα είναι πολύ βιαστικές και πρόωρες. Θα είναι λάθος. 

Ένα πρωί θα ξυπνήσουμε όλοι και ξαφνικά θα μάθουμε για μια έκρηξη σε κάποια εγκατάσταση. Μπορεί να υπάρξουν ακόμη και αρκετές εκρήξεις, δύο ή τρεις.  Στην αρχή θα είναι αντικρουόμενες πληροφορίες, θα συμβεί το πρωί, αλλά λίγο αργότερα οι πληροφορίες θα επιβεβαιωθούν.  Μπορώ να δω μια έκρηξη σε κάποιο μεγάλο μηχανολογικό κτίριο, με κάτι κίτρινο να υψώνεται στον αέρα πάνω από αυτό.

Όταν συμβούν αυτές οι δύο πρώτες εκπομπές - δεν θα υπάρξει ακόμη μεγάλη τραγωδία. Τα πάντα θα είναι πολύ τοπικά και μόνο η συζήτηση θα είναι παγκόσμια. Αλλά οι πρώτες εκρήξεις θα δημιουργήσουν την απειλή ότι κάτι πολύ μεγάλο μπορεί να εκραγεί. Κάτι θα πάθει ζημιά εκεί και θα είναι θέμα χρόνου να συμβεί εκεί κάποια έκρηξη.   Και σε αυτό το σημείο θα επικρατήσει πανικός και στη χώρα μας και ακόμη περισσότερο στη χώρα όπου συνέβη. 

Δεν μπορώ να πω πού ακριβώς θα συμβεί αυτό το ατύχημα, αλλά βλέπω μια τεράστια κλιμάκωση γύρω από τη Μοσχοβία και βλέπω πολλές χώρες να αρχίζουν να απαιτούν από τη Μοσχοβία να διορθώσει αμέσως την κατάσταση που προκάλεσαν οι πρόσφατες ενέργειές της.  Εκείνη τη στιγμή ο κόσμος θα είναι απίστευτα τεταμένος και η Μοσχοβία θα αναγκαστεί να κάνει κάτι. 

Όλα αυτά θα προκαλέσουν επίσης μεγάλα προβλήματα με την ηλεκτρική ενέργεια, και παραδόξως θα υπάρξουν προβλήματα και στην Πολωνία. Και τότε κάτι θα ξεχυθεί από αυτή την κατεστραμμένη εγκατάσταση και θα είναι κατά κάποιο τρόπο πολύ καυτό. Και τότε, κυριολεκτικά, όλος ο κόσμος θα απαιτούσε να σταλούν εμπειρογνώμονες στην περιοχή για να εκτιμήσουν την κατάσταση- αλλά όταν, μετά από πολλά εμπόδια, καταφέρνουν να φτάσουν εκεί, είναι μόνο τυπικό, δηλαδή η άδεια χορηγείται. Αλλά θα είναι φυσικά αδύνατο να χρησιμοποιηθεί η άδεια. Και αυτό θα κάνει την κατάσταση ακόμη πιο δραματική.

Παρ' όλα αυτά, για άλλη μια φορά θα ήθελα να πω ότι αν συμβούν αυτά που μόλις είδα - μην πανικοβάλλεστε, προσπαθήστε να καθοδηγηθείτε από την κοινή λογική. Θα πρέπει να αρχίσετε να κάνετε κάτι μόνο όταν είστε εκατό τοις εκατό σίγουροι ότι υπάρχει πραγματική απειλή, μια άμεση απειλή για εσάς. Όπως σας είπα σε ένα από τα οράματά μου στο παρελθόν, οι άνθρωποι που θα φύγουν μακριά λόγω φόβου θα έχουν πολύ μεγάλη δυσκολία να επιστρέψουν. 

Ένα άλλο όραμα που με απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι κάποια πολύ, πολύ παράξενα πράγματα γενικά. Βλέπω ομάδες ανθρώπων με σοβαρά στραβωμένα πόδια και χέρια - σαν κάτι να συμβαίνει σωματικά στα άκρα τους. Ίσως πρόκειται για κάποιου είδους συμβολισμό ή περίεργη θεατρική σκηνοθεσία.

Αυτό που βλέπω και αυτό που σας λέω τώρα θα επαληθευτεί λεπτομερώς; Δεν ξέρω. Μακάρι αυτό που σας λέω τώρα να ήταν μόνο ένα όραμα και όχι η αλήθεια. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, ο χρόνος που πλησιάζει τώρα θα είναι καθοριστικός και όταν τελειώσουν όλες αυτές οι συγκρούσεις θα ξυπνήσουμε σε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα και θα έχουμε μια εντελώς διαφορετική στάση απέναντι στην ελευθερία που είχαμε. 

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου