Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Εκλογές τώρα διαφορετικά θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στον Ερντογάν και τον Κασιδιάρη.


Ο χρόνος γίνεται όλο και πιο αποκαλυπτικός καθώς μέρα με τη μέρα απομακρύνει την ομίχλη και φωτίζει πρόσωπα και ρόλους.

Για την ακρίβεια οι κ.κ. Μητσοτάκης και Τσίπρας δεν διαθέτουν χρόνο. Πολύ δύσκολα θα αντέξουν πολιτικά έως το 2023. Εκτός εάν…

By Team

Εκτός εάν έλθει ως βοήθεια ο Ερντογάν και η πολεμική σύρραξη με το ρίσκο όμως της ανεξέλεγκτης διάρκειας και συνεπειών μια και μετά το μάθημα του ναυάρχου Λυμπέρη δεν υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων ώστε να χρεωθούν μία εθνική, ιστορική και προσωπική ήττα. Στο μεταξύ εδώ και μήνες τα εμπλεκόμενα ΜΜΕ προαναγγέλουν την ελληνοτουρκική ανάφλεξη καθώς οι οικογένειές τους θα βρεθούν από τη μία μέρα στην άλλη στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη αγωνιζόμενες εκ του μακρόθεν για τα δίκαια της πατρίδας όταν τα συνήθη θύματα από τις “κατώτερες και αναλώσιμες” τάξεις θα δίνουν τη ζωή τους για τη πατρίδα.

Οι κ.κ Μητσοτάκης και Τσίπρας γνωρίζουν ακριβώς τι συμβαίνει και ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει ουδένα λόγο να αφήσει τον εμπλεκόμενο Τσίπρα ο οποίος είναι έρμαιο των υποβολέων του χωρίς να του χρεώσει τη συμμετοχή σε όλο αυτό και σε όσα θα αποκαλυφθούν στη συνέχεια.

Αμφότεροι έχουν ανάγκη τον Ερντογάν! Κανείς από τους δύο δεν έχει χρόνο.

Για τον κ. Μητσοτάκη η ήττα στις εκλογές θα σημάνει κάτι πολύ παραπάνω από μία εκλογική ήττα. Δεν έχει κανέναν λόγο να μην πάρει μαζί του στη κόλαση τον εμπλεκόμενο κ. Τσίπρα.

Οι εκλογές θα γίνουν εντός του 2022. Εάν οι Τσίπρας αφήσουν το χρόνο να περάσει θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στον Κασιδιάρη και τον Ερντογάν.

Σε λίγο θα τους απομείνει μόνο αυτή η “επιλογή”…

kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου