Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ BLACK OUT ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

 
ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ BLACK OUT ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Η επίθεση εναντίον των πολιτών στην Ολλανδία οργανώνετε καθημερινά.

Εσβησαν τον φωτισμό στους δρόμους! Προχωράνε το Μπιλντ Μπακ Μπετερ συνεχώς. Μετά την ανακοίνωση του ναζί βασιλειά ότι θα υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με την ενέργεια και την χρηματοδότηση της από την κυβέρνηση, ο λαός θα φτωχύνει και άλλο και δεν γίνετε διαφορετικά, διότι η χώρα βρίσκετε σε πόλεμο με την Ρωσία. Μπορεί να σας θυμίζει την χώρα μας και τις δηλώσεις της αγίας σκατο-οικογένειας που ρίμαξαν την χώρα τόσα χρόνια για να πλουτίσουν οι ίδιοι.

Ξεκίνησε και η έλλειψη φωτισμού στους δρόμους εφόσον έθαψαν την δρακαινα στις 19/9 και όπως σας γράψαμε θα θάψουν όλη την Δύση, μόλις την έχουν θάψει επάνω στην δόνηση του 19! 

Εχθές σε ένα προάστιο πιο έξω από το Άμστερνταμ, ξεκίνησαν με το μπλακ άουτ στους δρόμους. Μόνο ορισμένοι κεντρικοί δρόμοι είχαν ακόμα φωτισμό και αυτό ταιριάζει άμεσα στο πρόγραμμά τους για το υπόλοιπο της ζωής μας σε αυτή τη δικτατορία.  Περπατούσα έξω και δεν μπορούσα να δω καν τα πόδια μου.  Ήταν τόσο σκοτάδι που περπατούσα στα τυφλά δίνοντας μου την αίσθηση και την εξακρίβωση ότι όσα έχουμε αντιληφθεί βγαίνουν κατα γράμμα. Με το Build Back Beter εννοουν το απόλυτο σκοτάδι... Αυτό είναι το όραμά τους να μας στείλουν πίσω στον μεσαίωνα, στην εποχή του σκοταδισμού για να ξαναχτίσουν καλύτερα τον νεο τους μεσαίωνα.

Ελλειψη σε ενέργεια, έλλειψη στο φαγητό, έλλειψη στις υπηρεσίες εξυπηρέτησης των πολιτών, έλλειψη στην ελευθερία, την αυτονομία και τον απόλυτο έλεγχο.  

Στην Ελλάδα μιλάνε για δελτίο ενέργειας και είναι πιο μπροστά από τους ναζί εδώ επειδή σε εμάς το πρόγραμμα υποταγής-19 έχει ήδη εκπαιδεύσει τον λαό μας στο ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ. Είμαστε πολύ κοντά στο επόμενο μέτρο τους, του νέου σοκ και δέους πολύ σύντομα.

Θα εξαφανίσουν τα μετρητά σε ένα νέο Μπλακ ουτ λόγω της έλειψης ενέργειας που οι ίδιοι εφάρμοσαν, ώστε να δικαιολογήσουν την έλειψη σε ότι γνωρίζατε, ώστε να μην μπορούμε να πάμε πουθενά, να κλειδωθούμε όλοι μέσα πίσω απο το λουκέτο!  Το psyop-19 έχει ήδη αποδείξει ότι τα γκοιμ δεν έχουν καμία ιδέα και καταπίνουν όλα τα μέτρα των ψυχανώμαλων. Εχουμε εξηγήσει ότι όλα έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση της μάσας απο τον εκπαιδευτή της, είναι το ίδιο άρρωστη όπως η σατανική κλίκα θανάτου. Εδώ τους δολοφονούν με ενέσεις και αυτοί πιστεύουν ότι θέλουν την καλή τους υγεία. Θα πεθάνει ένα 70-80% και δεν θέλουμε να το παίξουμε Νοστράδαμοι επειδή δεν έχουμε οράματα, αλλά αποδείξεις. 

Η ενωμένη Κίνα της ΕΕ κάνει τα πάντα χτίζοντας την μάντρα των προβάτων της, τα ξεφτιλίζει καθημερινά, τα γελοιοποιεί στέλνοντας τα αποδεκατισμένα στο σκοτάδι, πίσω στον Μεσαίωνα.  Ακόμα να καταλαβαίνουν, 6 μήνες μετά ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι ο πόλεμος εναντίον τους.  Σύντομα δεν θα τους  επιτρέπεται να έχουν ρεύμα μες το σπίτι τους και θα ζουν στο κρύο.  

Δεν σας κάνει εντύπωση ότι όλα αυτά που συμβαίνουν είναι πραγματικά, τέλεια οργανωμένα με σκοπό την εξαθλίωση σας;

Θα δούμε τις αντοχές των γκοιμ σύντομα και τι γελοιο έχει να πέσει με τον τρόπο που θα δικαιολογούν το κρύο και την πείνα τους.

Ο ηλίθιος είναι αήττητος, μην χάνετε τα λόγια σας μαζί τους.

Αγοράστε ξύλα ή μαζεψτε ξύλα άμεσα, μια σόμπα ξύλων ταιριάζει στο πρόγραμμα των ψυχανώμαλων... Build Back Beter.

KORAKAS NEWS

greek-dutch-truth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου