Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν η Ρωσία θα κάνει χρήση πυρηνικών!

 

Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν η Ρωσία θα κάνει χρήση πυρηνικών καθώς η Ουκρανία θ΄αμφισβητήσει με στρατιωτικά μέσα την προσάρτηση των 4 περιοχών που πραγματοποιείται σήμερα Παρασκευή. To σαμποτάζ κατά των αγωγών μας φέρνει πολύ πιο κοντά σε αυτή την εξέλιξη καθώς πλέον η Δύση διεξάγει έναν πόλεμο sans merci.

Ένας αναλυτής πληροφοριών και ασφάλειας του CNN είπε: «Οι Ρώσοι με τους οποίους παρέμεινα σε επαφή στη Ρωσία είναι πεπεισμένοι ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα.

Σύμφωνα με την ουκρανική υπηρεσία πληροφοριών, η χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων από τη Ρωσία είναι πολύ πιθανή: «Πιθανότατα θα στοχεύουν μέρη κατά μήκος της πρώτης γραμμής με πολύ προσωπικό και εξοπλισμό».

Οι ουκρανικές υπηρεσίες πληροφοριών θεωρούν την απειλή χρήσης τακτικών πυρηνικών όπλων από τη Ρωσία «πολύ υψηλή»
Ο Vadym Skybytsky, εκπρόσωπος της Κύριας Υπηρεσίας Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας, χαρακτήρισε την απειλή της χρήσης τακτικών πυρηνικών όπλων από τη Ρωσική Ομοσπονδία κατά της Ουκρανίας «πολύ υψηλή».

«Τα πλήγματα είναι πιθανό να στοχεύουν τοποθεσίες κατά μήκος της πρώτης γραμμής όπου έχει αναπτυχθεί μεγάλος αριθμός προσωπικού και εξοπλισμού, καθώς και σημαντικά κέντρα διοίκησης και κρίσιμες υποδομές. Για να τους σταματήσουμε, χρειαζόμαστε όχι μόνο αντιαεροπορικά, αλλά και αντιπυραυλικά συστήματα», δήλωσε στον Guardian εκπρόσωπος της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών της Ουκρανίας, αναφέρει η υπηρεσία Τύπου του Πρακτορείου.

Σύμφωνα με τον Skybytsky, σχεδόν ολόκληρος ο ανδρικός πληθυσμός έχει κινητοποιηθεί στα προσωρινά κατεχόμενα εδάφη των περιοχών Λουχάνσκ και Ντόνετσκ.

«Σύμφωνα με την εκτίμησή μας, μετά την προσάρτηση των κατεχόμενων περιοχών Χερσώνα και Ζαπορίζια από τη Ρωσική Ομοσπονδία, θα ανακοινωθεί και εκεί κινητοποίηση», είπε.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου