Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Τι τρομερό μας περιμένει στις 24 του Σεπτέμβρη 2022 ημέρα Σάββατο; Μήπως μεγάλο Κράχ ή Κάτι πιο τρομακτικό;


Δεν είμαι συνωμοσιολόγος, δεν είμαι αεριτζής, ούτε τρομολάγνος. Και τις τρείς αυτές «ειδικότητες» τις έχω αποτάξει από τον καιρό που ήμουν φοιτητής και «παιδί» ενός τιτάνα της ελληνικής διανόησης, του αειμνήστου Νεοκλέους Σαρρή. Παρ’ όλα αυτά, με έχουν χαρακτηρίσει πολλάκις ως τέτοιο (Spooky Serg οι φίλοι και συνάδελφοι μου, «αλλόκοτο» και παπατζή οι…εχθροί μου) παρά το γεγονός ότι στα κείμενα μου πάντοτε παρέθετα αποδεικτικά στοιχεία σε ό,τι έλεγα ή ισχυριζόμουν. Άλλως τε, υπηρετώ μια επιστήμη όπως είναι η Ιστορία και δεν έχω άλλο δρόμο παρά μόνον τον δρόμο της τεκμηρίωσης σε ό,τι γράφω ή λέω. Και το κακό είναι ό,τι ισχυριζόμουν ως μελλοντικό γεγονός (π.χ το ότι η Τουρκία πρόκειται να διαλυθεί από τους νεοταξίτες ή ότι το 2022 θα είναι η χρονιά της Ρωσίας ή ακόμη και η πτώση του Ψευτορωμαίϊκου που θα επέλθει μέσω του Μητσοτάκη) είναι είτε ειδήσεις σήμερα, είτε αναμενόμενα γεγονότα του εγγύτερου μέλλοντος…

Γράφει ο
Πύρινος Λόγιος

Εδώ και κάτι μέρες όμως, κυριολεκτικά δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια. Το ερχόμενο Σάββατο, το ημερολόγιο θα γράφει «24 Σεπτεμβρίου 2022». Μια ημερομηνία περίεργη, παράξενη και δεόντως σημειολογική. Ολοένα και περισσότερο, στα αγγλόφωνα εναλλακτικά δίκτυα, ιστοσελίδες και Μέσα κοινωνικής Δικτύωσης, αναπαράγεται μετά μπόλικης …τρομολαγνείας, η ημερομηνία αυτή ως κάτι που να μοιάζει ως …ημέρα κρίσεως! Είναι όμως έτσι; Είναι απλά τρομολαγνεία από κάποιους γιουτούμπερς ή είναι ένα απόλυτο σημείο αναφοράς για ένα γεγονός που θα γκρεμίσει ό,τι ξέραμε μέχρι σήμερα ως «Δυτικός πολιτισμός»;

Προ ημερών, ο εξαιρετικός Γιώργος Μιχαήλ, δημοσιεύει ένα άρθρο στην ιστοσελίδα του με τίτλο «Από τις 26 Σεπτεμβρίου και μετά θα συμβούν γεγονότα που θα αλλάξουν εντελώς τον κόσμο» και μου κέντρισε την προσοχή, επειδή αναφερόταν στους κύκλους ετών του εβραϊκού «Σέμιταχ» ή «Σμίτα» (Shemitah) ή Σαββατιανών ετών και που ο τελευταίος κύκλος αυτών κλείνει στα τέλη του Σεπτέμβρη του 2022.

Πράγματι, ο κύκλος αυτός των Σέμιταχ ετών είναι ό,τι πιο ιερό έχουν οι Εβραίοι, επειδή ο κύκλος αυτός των ετών συμβολίζει τη συμφωνία που έγινε μεταξύ του εβραϊκού λαού και του Θεού και που ξεκινάει με το που αυτοί πάτησαν το πόδι τους ξανά, μετά την απελευθέρωση τους από τους Αιγυπτίους, στην υποσχόμενη από τον Θεό «Γή της Επαγγελίας», δηλαδή στο κέντρο της σημερινής Παλαιστίνης.

Στο κείμενο του μάλιστα, επισημαίνει κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον σχετικά με το Bretton Woods (την οικονομική συμφωνία δηλαδή που περιελάμβανε ένα νομισματικό σύστημα για το άνοιγμα οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των κρατών της Δύσης και που υπογράφηκε στο Μπρέτον Γούντς στο Νιού Χάμπσάιρ των ΗΠΑ ), έναν συσχετισμό που εγώ ως Ιστορικός δεν γνώριζα:

Η λέξη «Σέμιταχ», σημαίνει στα αραμαϊκά «ελευθερία», «απελευθέρωση». Για τους Εβραίους, η έβδομη μέρα της εβδομάδας και ημέρα ανάπαυσης, αφιερωμένης στον Θεό είναι το Σάββατο, ενώ για εμάς τους Χριστιανούς ημέρα ανάπαυσης και μέρα του Κυρίου είναι η πρώτη ημέρα της εβδομάδας, η φωτεινή Κυριακή. Η ημέρα δηλαδή κατά την οποία ο Κύριος Ιησούς Χριστός αναστήθηκε και απελευθέρωσε τον Άνθρωπο από τα δεσμά του Άδη. Επίσης, όπως πολύ σωστά επισημαίνει ο Μιχαήλ, στο εβραϊκό ημερολόγιο το έτος ξεκινά από τον μήνα Τισρί (Σεπτέμβριος) και κλείνει τον μήνα Ελούλ (Αύγουστος). Δηλαδή οι Εβραίοι ξεκίναγαν το κάθε έτος τους από τα μέσα Φθινοπώρου και όχι από τα μέσα του Χειμώνα, όπως ξεκινά το δικό μας δυτικό (ελληνορωμαϊκό) ημερολόγιο. Επίσης, πρέπει να επισημάνω πως το κάθε Σέμιταχ έτος θεωρείται ως έτος αφιερωμένο αποκλειστικά στον Θεό και ότι ό,τι βγάζει η γή, ανήκει σε …όλους και ο καθένας μπορεί να μπαίνει στα χωράφια του άλλου και να γεύεται ό,τι η αυτή η γή παράγει. Επομένως, κάθε έτος Σέμιταχ είναι και κάτι σαν…οικονομική επανεκκίνηση κυριολεκτικά!

Μ’ άλλα λόγια, οι Καμπαλιστές Χαζαρο-Εβραίοι του WEF, δηλαδή ο Κλάους Σβάμπ και η παρέα του, ίσως αυτή την ημερομηνία που τελειώνει ο κύκλος του Σέμιταχ προκαλέσουν το μεγάλο Κράχ, μηδενίζοντας το «κοντέρ» και δώσουν το σύνθημα για την έναρξη της Μεγάλης Επανεκκίνησης!

Θεωρία Συνωμοσίας λέτε;

Αν ήταν τέτοια θεωρία, δεν θα υπήρχε πουθενά η αναφορά στην 24η Σεπτεμβρίου του 2022 από κανέναν!

Κι όμως, έχει αναφερθεί ήδη από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Γερμανίας Φρίντριχ Μέρτς σε ομιλία του στο γερμανικό κοινοβούλιο (Bundestag)!

Ο Μέρτς, αρχηγός του CDU (Χριστιανοδημοκράτες) ανέβηκε στο βήμα του κοινοβουλίου και ξεκινά την ομιλία του με μια άκρως αινιγματική φράση: «Ξεκινώ την αποψινή ομιλία μου αναφερόμενος σε μια ημερομηνία: την 24η Σεπτεμβρίου του 2022, την οποία θα θυμόμαστε όλοι και θα μείνει χαραγμένη βαθιά στη μνήμη μας. Σημειώστε αυτή την ημερομηνία!»

Το πλέον περίεργο στην ιστορία αυτή, είναι ότι η ομιλία αυτή έλαβε χώρα τρείς μέρες μετά την έναρξη της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, δηλαδή στις 24 του Φλεβάρη και ο Μέρτς υποτίθεται ότι θα αναφερόταν στην ρωσική επίθεση εναντίον της Ουκρανίας!

Και τώρα τίθενται οι εξής πιθανές εκδοχές:

1) Ο Μέρτς ήθελε να αναφερθεί στην ημερομηνία της 24ης Φεβρουαρίου, ημέρα που η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία και μπέρδεψε τον Φλεβάρη με τον…Σεπτέμβρη.

2) Ο Μέρτς έκανε…σαρδάμ και άθελα του ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ μια άλλη, απείρως πιο σημαντική ημερομηνία την οποία τη σημασία της ήξερε από πρίν.

3) Ο Μέρτς δεν έκανε ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ και ανέφερε την ημερομηνία αυτή ΕΠΙΤΗΔΕΣ γιατί τον απασχολούσε περισσότερο απ’ ό,τι η ημερομηνία έναρξης του Ρώσο-ουκρανικού πολέμου.

Ποιά από τις τρείς αυτές εκδοχές σας…κάθεται καλύτερα;

Ας πάρουμε την πρώτη και ας πούμε πως ο Μέρτς πράγματι ήθελε να αναφερθεί στον Ρώσο-ουκρανικό πόλεμο και τις συνέπειες που αυτός θα έχει για την Ευρώπη και για όλον τον κόσμο. Τόσο μεγάλη σύμπτωση, με την ίδια ημερομηνία του τέλος του έτους Σέμιταχ των Εβραίων;

Εάν ισχύει η ΔΕΥΤΕΡΗ εκδοχή, τότε έχουμε να κάνουμε με άλλον έναν ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ της «ομάδας Κλάους Σβάμπ», ο οποίος άθελα του ΑΜΟΛΗΣΕ λεκτική ΒΟΜΒΑ η οποία θα ήταν ικανή να υποψιάσει ακόμη περισσότερο τους ήδη ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΥΣ «ψεκασμένους» των εμβολίων και της παρανοϊκής υγειονομικής καταστροφής του Covid.

Εάν όμως ισχύει η ΤΡΙΤΗ, είναι ακόμη πιο τρομακτικά τα πράγματα, διότι αυτό αποδεικνύει περίτρανα πως όλοι ανεξαιρέτως οι πολιτικοί της Δύσης, είναι πουλημένοι στον Σατανά και στους Καμπαλιστές του ιερατείου του WEF και ότι κάποιοι από αυτούς, έχουν βαριές τύψεις συνειδήσεως για το κακό που προκαλούν στα Έθνη!

Πάντως, ένα είναι απολύτως σίγουρο: Ότι οι Καμπαλιστές «παίζουν» με την Αριθμολογία και τις «ιερές» (γι’ αυτούς) ημερομηνίες, προφανώς για να εξασφαλίσουν την απόλυτη στήριξη του Θεού στον οποίο πιστεύουν, δηλαδή τον Εωσφόρο!

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ξάφνου από το πουθενά σχεδόν, κάποιοι «τικ-τόκερς» ανέβασαν ένα απόσπασμα από επεισόδιο της «περίεργης» σειράς κινουμένων σχεδίων «Οι Σίμπσονς», το οποίο γυρίστηκε το…2015(!!!) και αναφέρεται ΚΑΙ ΑΥΤΟ στην αναφερόμενη από τον Φρίντριχ Μέρτς ημερομηνία της 24ης Σεπτεμβρίου 2022, δηλαδή 7 ακριβώς χρόνια πριν αυτό να συμβεί! Είναι η …Αριθμολογία που λέγαμε και που χρησιμοποιούν με απόλυτη «ευλάβεια» οι Καμπαλιστές:

Εδώ οι παραγωγοί της σειράς αναφερόμενοι στην συγκεκριμένη ημερομηνία, βάζουν τον κεντρικό ήρωα τους, τον Όμηρο Σίμπσον να …προετοιμάζεται για την …κατάρρευση της Αμερικής (δίκην «Αποκαλυπτικού» σεναρίου), αφού πρώτα έχει ενημερωθεί ενδελεχώς από μια «παρέα»… συνωμοσιολόγων, οι οποίοι του εξηγούν το τι ακριβώς θα επακολουθήσει και παραθέτουν ως «αποκαλυπτική» αιτία ένα συμβάν το οποίο θα προκαλέσει ισχυρότατο ηλεκτρομαγνητικό παλμό με αποτέλεσμα την πλήρη κατάρρευση των…πάντων στις 24 του Σεπτέμβρη του 2022!

Επίσης, το επεισόδιο κάνει αναφορά και στις περίεργες διανομές «Bug Bags» από την FEMA και μάλιστα δείχνει τον Όμηρο Σίμπσον να τις επιδεικνύει στην…γυναίκα του, ως σημάδι πλήρους προετοιμασίας από αυτόν για την οικογένεια του!

Τι ακριβώς είναι αυτές οι «Bug Bags»;

Η φράση ανήκει στην αμερικανική αργκό και με αυτόν τον λεκτικό τρόπο περιγράφουν έναν σάκκο σε σχήμα…εντόμου (bug) που περιέχει μέσα είδη πρώτης ανάγκης και επιβίωσης όπως κονσέρβες, νερό, μπαταρίες ραδιοφώνου και φακών, κουτάκι πρώτων βοηθειών, δορυφορικό τηλέφωνο κ.α.

Ειρήσθω εν παρόδω, τέτοιες ενέργειες διανομής Bug Bags γίνονται τούτη τη περίοδο που ζούμε από διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ, ως …πρόληψη για τους πολίτες στην περίπτωση που οι ΗΠΑ βρεθούν σε φάση «εμφυλίου» ή απλά σε…κατάρρευση της οικονομίας λόγω της ενεργειακής κρίσης που δια μέσου αυτής πιθανόν να προκληθεί χάος και ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Το τρίτο πιο περίεργο της όλης αυτής ιστορίας, είναι η ανάμειξη του ίδιου του Βατικανού! Το πρακτορείο Associated Press σε ρεπορτάζ του στις 23 του περασμένου Αυγούστου, μεταδίδει πως ο Πάπας Φραγκίσκος έθεσε την 30ή του Σεπτέμβρη 2022 ως τελική προθεσμία για όλα τα γραφεία της Αγίας Έδρας αλλά και όλα τα ιδρύματα που σχετίζονται με αυτήν, να καταθέσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία στην Τράπεζα του Βατικανού, με πρόσχημα την προσπάθεια για τερματισμό του φαινομένου κακοδιαχείρησης, με βάση ένα σκάνδαλο σχετικά με μια επένδυση 350 εκατομμυρίων ευρώ σε ένα ακίνητο στο Λονδίνο. Για το σκάνδαλο αυτό κατηγορήθηκαν 10 άτομα, πρώην αξιωματούχοι του Βατικανού καθώς και εξωτερικοί μεσίτες, οι οποίοι δικάζονται ήδη στο δικαστήριο του Βατικανού.

Υπενθυμίζω πως η εν λόγω Τράπεζα είναι γνωστή για το βρώμικο παρελθόν της, έχοντας βυθιστεί εδώ και πολλά χρόνια σε οικονομικά σκάνδαλα καθώς και για σχέσεις με την σικελική Μαφία. Σήμερα, χωρίς ακόμη να έχει δεχθεί το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων των διαφόρων γραφείων και ιδρυμάτων του Βατικανού παγκοσμίως, τα περιουσιακά της στοιχεία ανέρχονται σε περίπου 5 δίς ευρώ και πέρσι μόνο ανέφερε κέρδη 18 εκατομμυρίων ευρώ! Επίσης, η Τράπεζα του Βατικανού θεωρείται ένας από τους πολλούς φορολογικούς παραδείσους του κόσμου.

Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται, είναι το γιατί ο Πάπας Φραγκίσκος επέλεξε ΑΥΤΟ το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα 24-30 Σεπτεμβρίου 2022 για να μαζέψει έκον-άκον όλα τα περιουσιακά στοιχεία των κατά τόπους ιδρυμάτων και γραφείων που ανήκουν στο Βατικανό; Είναι μήπως ΚΙ ΑΥΤΟ το γεγονός σύμπτωση;

Πολλές συμπτώσεις μαζεμένες όμως, δεν αποτελούν…σύμπτωση κατά την κρίση μου, αλλά …οργανωμένος σχεδιασμός για να προληφθεί…κάτι που πάρα πολύ λίγοι γνωρίζουν. Εξ άλλου, έναι πασίγνωστο πλέον πως ο ίδιος ο Πάπας Φραγκίσκος, είναι συνδαιτυμόνας της παρέας του Σβάμπ στο WEF, ένθερμος υποστηρικτής της λεγόμενης Πανθρησκείας και προφανώς υποστηρικτής και της Μεγάλης Επανεκκίνησης. Δεν ξεχνάμε επίσης πως συναινούσε στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς που επέβαλε η Δύση σε όλους τους πολίτες της το 2021 και θερμός κατακριτής της άλλης άποψης, των σοβαρών επιστημόνων δηλαδή, για τις παρενέργειες και τους θανάτους που προκαλούσαν και προκαλούν ακόμη τα σκευάσματα αυτά.

Το στοίχημα των Καμπαλιστών

Όλοι όσοι από εμάς που ανήκουμε στην Αντίσταση Κατά της ΝΤΠ ως Στρατιώτες του Χριστού, γνωρίζουμε πλέον με αποδείξεις (όχι απλές ενδείξεις) τον πλήρη σχεδιασμό των νεοταξιτών της βρώμικης «παρέας» των Σατανιστών, της οποίας ηγείται η οικογένεια Ρόθτσάιλντ και που καθοδηγείται από τον «αρχιερέα» τους, Κλάους Σβάμπ. Ο στόχος τους είναι απολύτως ένας: μια Παγκόσμια Κυβέρνηση, η οποία θα κληθεί να προετοιμάσει την έλευση του εκλεκτού της, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον περίφημο Αντίχριστο.

Δεν είναι πλέον αυτό καθόλου «μακρινό» γεγονός, είναι ΤΩΡΙΝΟ και μάλιστα οι ιθύνοντες του σχεδιασμού του, ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ εξαιρετικά και ασυνήθιστα πολύ. Το σχέδιο τους, όπως αναμορφώθηκε μετά την πλήρη και παταγώδη αποτυχία της «πανδημίας Covid» είναι: ΑΜΕΣΗ έναρξη Παγκόσμιου Πολέμου μαζί με τεχνητή επισιτιστική και ενεργειακή κρίση, η οποία θα φορτωθεί στις πλάτες της μόνης χώρας που ανήκει στον σύγχρονο χριστιανικό πολιτισμό και που είναι εναντίον των σχεδίων αυτών, δηλαδή της Ρωσίας. Γι’ αυτό την προκάλεσαν με αυτόν τον βδελυρό τρόπο στο να μην έχει άλλη λύση πλήν της επέμβασης σε «αδελφή» χώρα και γι’ αυτόν τον λόγο θέλουν να της φορτώσουν ΟΛΕΣ τις δικές τους αμαρτίες που προκύπτουν μέσα από αυτόν τον σχεδιασμό.

Οι άνθρωποι αυτοί είναι παντελώς ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ και δεν τους ενδιαφέρει ποσώς το κόστος αυτής της τρομακτικής εξέλιξης. Είναι όλοι τους ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ και όπως φαίνεται, πλήρως ελεγχόμενοι από τον ίδιο τον Σατανά.

Είναι οφθαλμοφανές θα έλεγα, ότι όλη η Ανθρωπότητα ήδη βρίσκεται στα πλέον αχαρτογράφητα νερά της μακραίωνης Ιστορίας της. Κανείς μας δεν ξέρει το τι θα του ξημερώσει την επαύριο. Όλα τα όνειρα, όλες μας οι επιδιώξεις, όλο μας το είναι κυριολεκτικά, βρέθηκε ξαφνικά εξ αιτίας μιας κλίκας ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΤΗΝΩΝ μπροστά στο χείλος του γκρεμού και της ολικής καταστροφής.

Δεν ξέρω, δεν είμαι σε θέση να ξέρω το τι γεγονός ή γεγονότα θα μπορούν να συμπεριληφθούν αυτήν ακριβώς την περίοδο που ξεκινάει το ερχόμενο Σάββατο , με την λήξη του Σέμιταχ των ιουδαιοκαμπαλιστών. Από ένα ελεγχόμενο «κράχ», μέχρι ξαφνική πολεμική επιδείνωση. Το ρεύμα, η ενέργεια δηλαδή, έχει καταντήσει από είδος βασικής πρώτης ανάγκης σε…προνόμιο για λίγους και σε λίγο καιρό, για ΠΟΛΥ λίγους. Το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο είναι ήδη απλησίαστα και τα δύο. Όλη η δυτική Ανθρωπότητα που κατοικεί στο βόρειο ημισφαίριο, βρίσκεται αντιμέτωπη φάτσα-κάρτα με το πολικό ψύχος του χειμώνα, τις αρρώστιες που θα προκύψουν, την πείνα και τον θάνατο.

Ένα τέτοιο σχέδιο υποδούλωσης όλης της Ανθρωπότητας, μόνο ο Σατανάς θα μπορούσε να σκαρφιστεί και να εκπονήσει, μαζί με τους ανθρώπους του και φυσικά δια μέσου του…περιούσιου λαού του που ΔΕΝ είναι οι Εβραίοι, αλλά οι … Αγγλοσάξωνες! Οι χαζαρο-Εβραίοι Σιωνιστές σχεδιάζουν, αλλά οι Αγγλοσάξωνες ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΝ.

Το πώς και το γιατί, θα το δούμε σε επόμενο άρθρο μου, αν μέχρι τότε είμαστε ακόμη ζωντανοί και καλά στην υγεία μας.

Ο Θεός να βάλει το χέρι Του συνέλληνες και συναγωνιστές μου…

Πύρινος Λόγιος
Sergioschrys@outlook.com

kanenazori.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου