Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Πολλοί Γάλλοι στρατιώτες έφθασαν στην Οδησσό ενώ μαζική κινητοποίηση ΝΑΤΟ-ικών και αμερικάνικων στρατευμάτων στα σύνορα Πολωνίας-Ουκρανίας. Ρωσία επιστράτευση.Προς μετωπική σύγκρουση; Kαι με πυρηνικά;

 

Η Ρωσία δεν μπήκε στον αστερισμό της επιστράτευσης για την Ουκρανία αλλά για κάι μεγαλύτερο. Πολυάριθμοι Γάλλοι στρατιωτικοί έφθασαν στην Οδησσό σύμφωνα με γαλλικές πηγές εν μέσω εκκωφαντικής σιωπής του Γαλλικού Κοινοβουλίου. Ενώ μαζικές κινήσεις ΝΑΤΟικών κι Αμερικάνικων στρατευμάτων παρατηρούνται στα σύνορα Πολωνίας Ουκρανίας. Όλα δείχνουν πως μια σύγκρουση μετωπική των μεγάλων δυνάμεων είναι αναπόφευκτη ή στην καλύτερη περίπτωση είναι κινήσεις τακτικής προς άσκηση πίεσης.

Φαίνεται ότι ετοιμάζεται μια επίθεση πλήρους κλίμακας.
Η Ρωσία δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να κονιορτοποιήσει αυτή την επίθεση…”

AFP: Η Ρωσία μπορεί να χρησιμοποιήσει μία ή περισσότερες τακτικές πυρηνικές βόμβες κατά της Ουκρανίας

Πυροδοτώντας μια πυρηνική βόμβα με απόδοση από 0,3 έως 100 κιλοτόνους πάνω από το νερό ή στην ατμόσφαιρα πάνω από την Ουκρανία, ο ρωσικός στρατός θα δημιουργήσει έναν ηλεκτρομαγνητικό παλμό που θα απενεργοποιήσει τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Ο Josep Borrell προειδοποίησε ότι ο Πούτιν δεν μπλοφάρει για τη χρήση πυρηνικών όπλων. Ο Μπορέλ είπε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να λάβει στα σοβαρά την προειδοποίηση του Πούτιν για τη χρήση πυρηνικών όπλων. Ο πολιτικός προτείνει να αναζητηθεί μια «διπλωματική λύση» που θα ταίριαζε σε όλα τα μέρη της σύγκρουσης.

Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν πως το ΝΑΤΟ πιθανώς να σχεδιάζει μια επίθεση στην Κριμαία από τη Μαύρη Θάλασσα περιοχή Οδησσού. Ήδη Γάλλοι στρατιώτες είναι εκεί ενώ άλλοι είναι καθ΄οδόν. Γίνεται λόγος για 150Γάλλους στρατιώτες snipers και saboteurs. Ελικόπτερα αμερικάνικα US UH-60 “Black Hawk” αναμένονται στη Ρουμανία.

Σύμφωνα με άλλες πηγές τα ελικόπτερα έφθασαν στη Ρουμανία κι από εκεί κατευθύνθηκαν σε Οδησσό.

Άγνωστο αεροσκάφος και τρία συνοδευτικά αμερικανικά ελικόπτερα κατευθύνθηκαν προς την Οδησσό

Αμερικανικά ελικόπτερα UH-60 Black Hawk κατευθύνονται προς την Οδησσό μέσω Ρουμανίας. Το τελικό τους σημείο δεν ορίζεται. Αυτό έγινε γνωστό από τα στοιχεία της πύλης παρακολούθησης αεροπορικών ταξιδιών. Flightradar. Επιπλέον, στην ομάδα πτήσης εθεάθη ένα αεροσκάφος ηλεκτρονικής αναγνώρισης EP-3E Aries II, το οποίο καλύπτει την πτήση με συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου..

Αυτός είναι και ο λόγος που τα τελευταία 24ωρα η Ρωσία έχει εντείνει στοχευμένα χτυπήματα σε Οδησσό με drones.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου