Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

24 Σεπτεμβρίου Simpsons ηλεκτρομαγνητικός παλμός/επέλαση της Κόκκινης Αυγής/Τριπλή πρόβλεψη του "τέλους του πολιτισμού"; Ελέγξτε τις αποδείξεις και αποφασίστε εσείς, θυμηθείτε ότι όλος ο κόσμος βρίσκεται κάτω από τον στρατιωτικό νόμο των λευκών!!!

 24 Σεπτεμβρίου Simpsons ηλεκτρομαγνητικός παλμός/επέλαση της Κόκκινης Αυγής/Τριπλή πρόβλεψη του "τέλους του πολιτισμού"; Ελέγξτε τις αποδείξεις και αποφασίστε εσείς, θυμηθείτε ότι όλος ο κόσμος βρίσκεται κάτω από τον στρατιωτικό νόμο των λευκών!!!

Η πρόβλεψη του Simpson για τον παλμό ηλεκτρομαγνητικού παλμού, την εισβολή της Κόκκινης Αυγής και το τριπλό χτύπημα κομήτη.2. Μερικό επεισόδιο που αναφέρει κομήτη και παλμό EMP.

3. Θα πιστεύατε ότι υπήρχε ένα αφήγημα για έναν αστεροειδή της 24ης Σεπτεμβρίου, ημέρα της καταστροφής, το 2015; Προβλεπτικός προγραμματισμός για ένα γεγονός του 2022;

4. Θα πιστεύατε ότι η FEMA συνεργάζεται με 77 ραδιοφωνικούς σταθμούς για να διασφαλίσει ότι το δημόσιο σύστημα προειδοποίησης θα είναι κατά τη διάρκεια μιας εθνικής έκτακτης ανάγκης... ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ;?


Οι ΗΠΑ συνεργάζονται με 77 ραδιοφωνικούς σταθμούς για την προστασία από τον ΗΜΠ

Fox2Now St. Louis|15 ημέρες πριν


Το σύστημα δημόσιας προειδοποίησης βοηθά τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών να επικοινωνεί με τους Αμερικανούς κατά τη διάρκεια μιας εθνικής έκτακτης ανάγκης... Διευθυντής προγράμματος IPAWS της FEMA. Τα προστατευμένα από τον ΗΜΠ περιβλήματα βρίσκονται ...


 


5. Εντάξει... τώρα είστε έτοιμοι για κάτι που μπορεί να σας πείσει ότι υπάρχουν ΣΧΕΔΙΑ για κάτι μεγάλο συμβαίνει εδώ;


Δολοφονικός αστεροειδής χτυπά τη Γη το 2022; Αυτό λέει η NASA

Σεπ 28, 2020Με δεδομένο το τεράστιο μέγεθος του Δίδυμου και του φεγγαριού του, τα επίγεια τηλεσκόπια θα είναι σε θέση να ανιχνεύσουν τον αστεροειδή πολύ σύντομα. Θα είναι επίσης σε θέση να ανιχνεύσουν τις μεταβολές διάρκειας της τροχιάς του γύρω από τον μεγαλύτερο αστεροειδή για να μετρήσουν τις επιπτώσεις της σύγκρουσης. Διαβάστε | Αστεροειδής μεγέθους σχολικού λεωφορείου 2020 SW θα περάσει κοντά από τη Γη στις 24 Σεπτεμβρίου


 


6. Στρατεύματα κατά μήκος των συνόρων μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2022; Και μετά τι;


Η ανάπτυξη αμερικανικών στρατευμάτων κατά μήκος των συνόρων ΗΠΑ-Μεξικού θα εκτείνεται σε ...

Ιουλ 6, 2021(Keith Anderson/U.S. Army) Έως και 3.000 στρατιώτες θα αναπτυχθούν κατά μήκος των συνόρων των ΗΠΑ με το Μεξικό μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2022, παρατείνοντας την αποστολή του στρατού εκεί σε ένα τέταρτο έτος, δήλωσε ο αρχηγός...


 


7. Μην ξεχνάτε αυτές τις φήμες.


ΣΥΝΟΜΙΛΊΑ/ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΆ ΣΤΟ TELEGRAM - https://t.me/BeforeitsNewsGroup

ΦΗΜΗ: Κινεζικά στρατεύματα φέρονται να συγκεντρώνονται κοντά στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού

Παράλληλα με αυτές τις αναφορές, υπάρχουν ακόμα οι ανυπόστατοι ισχυρισμοί (ή απλά φήμες σε αυτό το σημείο) ότι Κινέζοι στρατιώτες ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με πυροβολισμούς με Αμερικανούς συνοριοφύλακες και τον μεξικανικό στρατό. Το περιστατικό συνέβη στις 24 Οκτωβρίου 2000 με τον μεξικανικό στρατό να πραγματοποιεί εισβολή στην αμερικανική πλευρά των συνόρων.


 


Κάποια τελευταία σκέψη: Εντάξει, είστε έτοιμοι να το ακούσετε αυτό; Φαίνεται ότι υπάρχουν ΣΧΕΔΙΑ... για τριπλό χτύπημα των ΗΠΑ ώστε να υποταχθούν.  Θα είναι ένας συνδυασμός της Κόκκινης Αυγής (πραγματικής ή κατασκευασμένης), ενός κομήτη (project bluebeam) και ενός παλμού EMP (θα μπορούσε να είναι πραγματικός).  Ο ηλεκτρομαγνητικός παλμός θα μπορούσε να βγάλει εκτός λειτουργίας κρίσιμες υποδομές... αλλά η συνολική ΕΠΙΘΕΣΗ θα είχε καταστροφικές συνέπειες, για να συντρίψει οικονομικά τις ΗΠΑ, να αποθρασύνει το λαό και να εισάγει περισσότερο φόβο στον πληθυσμό που θα τον καθιστούσε ακόμη πιο ανίσχυρο από ό,τι είναι, και να υποτάξει τον πληθυσμό στην παγκοσμιοποιημένη αντιμετώπιση του προβλήματος/αντίδρασης/λύσης.  


 


Με αυτά που λέγονται, πιστεύω ότι ο στρατός των λευκών έχει τελικά τον έλεγχο... ωστόσο το να έχει έναν υπέρτατο έλεγχο δεν σημαίνει ότι μπορεί να ελέγχει τα πάντα... και έτσι, υπάρχουν πιθανά παράθυρα ευκαιρίας για τους σκοτεινούς να προσπαθήσουν για ένα τελευταίο ζήτω, ή αυτό που θα μπορούσε ίσως να είναι το μεγαλύτερο γεγονός ψεύτικης σημαίας στην ιστορία των ΗΠΑ... θα πετύχει; Δεν είναι πιθανό. Θα εξελιχθεί σύμφωνα με το σχέδιο; Χμμμμ... θα μπορούσε να εξελιχθεί εν μέρει.  Ίσως ο "κομήτης" να μοιάζει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ, αν αυτό το σενάριο πραγματοποιηθεί, αλλά θα είναι μόνο μια προβολή.  Μια προβολή που θα μπορούσε να ακολουθηθεί από μια πραγματική καμπούμια.  Στην καλύτερη περίπτωση... ό,τι κι αν συμβεί θα βοηθήσει στην αφύπνιση των μαζών, και οι λευκοί θα διατηρήσουν τον έλεγχο του κόσμου... αλλά και οι δύο ξέρουμε ότι οι μάζες πρέπει να ξυπνήσουν περισσότερο από ό,τι έχουν ξυπνήσει, και επομένως, υπάρχουν τρωτά σημεία εξαιτίας αυτού.  Αν είστε απομακρυσμένοι με τον Θεό, αυτό είναι ένα μέτρο της ανάγκης σας να ξυπνήσετε... ναι ΕΣΕΙΣ! Έχετε τεράστια υποστήριξη για να το κάνετε αυτό, και κάθε λόγο να το κάνετε... μην περιμένετε τους Simpsons να σας πουν αυτό που ξέρετε στην καρδιά σας ότι είναι αλήθεια. 

 beforeitsnews.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου