Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν εικόνες από μονάδες κινεζικού στρατού που εισέρχονταν στην Ουκρανία από τη Ρωσία.

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν εικόνες από μονάδες κινεζικού στρατού που εισέρχονταν στην Ουκρανία από τη Ρωσία. 

Οι εικόνες (και ένα βίντεο που αναλύονται ακόμη ) δείχνουν μια μικρή συνοδεία φορτηγών γενικού στρατιωτικού τύπου μεταφοράς και μερικά μικρότερα οχήματα παρόμοια με το HUMVEES, που ταξιδεύουν μέσω δημόσιων δρόμων από τη Ρωσία προς την Ουκρανία. Αυτές είναι οι εικόνες :


Το κόκκινο σημάδι στις πόρτες από την πλευρά του οδηγού είναι η σημαία της Κίνας.!!!

Αυτή η απλή, μικρή πράξη, αλλάζει ΟΛΗ τη δυναμική της κατάστασης Ρωσίας-Ουκρανίας. Η Ουκρανία, οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και όλο το ΝΑΤΟ μόλις ανακάλυψαν ότι η Κίνα είναι πλέον πολεμικά ενεργός συμμετέχων και ήρθαν στο πλευρό της Ρωσίας. Με αυτή τη μοναδική, μικρή, σχεδόν ασήμαντη ενέργεια, η Κίνα μόλις ανακοίνωσε σε όλο τον κόσμο ότι τώρα στέκεται στρατιωτικά με τη Ρωσία, εντός της Ουκρανίας.

Δεν πρόκειται πλέον για μια αναμέτρηση ανάμεσα στις ΗΠΑ/ΕΕ/ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας. Τώρα έχουμε  τη συλλογική Δύση εναντίον δύο πυρηνικά οπλισμένων υπερδυνάμεων.   Αυτό που λείπει από τη Ρωσία σε ναυτικούς πόρους, μόλις το αναπλήρωσε η Κίνα. Αυτό που λείπει από την Κίνα στην τεχνολογία υπερηχητικών πυραύλων, καλύπτεται τώρα από τη Ρωσία. Όσο για το ανθρώπινο δυναμικό...ας μην το συζητήσουμε καλύτερα.

Τι θα αντιτάξει η Δύση απέναντι σε αυτούς τους στρατούς;;;Μήπως  αυτά τα γαλαζομάλλα/Πρασινομάλλα/Μωβ μαλλιαρά φρικιά με τους λοβούς των αυτιών τους τρυπημένους με κρίκους; Η μήπως εκείνους με τρυπήματα σε περίεργα μέρη του σώματός τους;; Ίσως τα θηλυκά αγόρια με τις θηλυπρεπείς συμπεριφορές και ντυσίματα;;Είχα προειδοποιήσει επανελλημένως ότι η Δύση χρειάζεται ΗΓΕΤΗ.....με αρχίδια.

Η Δύση την έχει πολλαπλώς γαμήσει και όλα αυτά χάρη στους Φιλελεύθερους Νεοταξίτες δηλαδή τους Τυφώνιους Δημοκρατικούς Γάιδαρους που όπως έλεγα εδώ και καιρό, δουλεύουν για την Κίνα , αφού ελέγχονται από το ίδιο Ιερατείο που ελέγχει και αυτήν. 

Το μόνο που χρειάστηκε για να φτάσουμε εδώ ήταν οι κλεμμένες Προεδρικές Εκλογές του 2020. Οι Αμερικάνοι θα πρέπει ευχαριστήσουν το Δημοκρατικό Κόμμα και τους προδότες Ρεπουμπλικάνους που ήταν τόσο προσηλωμένοι στον Τραμπ, ώστε ξέχασαν τι θα μπορούσε να κάνει ο υπόλοιπος κόσμος μόλις θα αποδυναμώνονταν..

Ναι, έτσι λειτούργησε το σχέδιο των Kissi-Schwab, των πρόεδρων του Lubavitcher και άλλων παγκόσμιων ηγετών τύπου Τριντό και Μακρόν. Δύο σκληροπυρηνικοί ραβίνοι που έχουν τον έλεγχο κάνουν πόλεμο και όλοι οι δυτικοί στέλνουν ότι όπλα έχουν στην Ουκρανία αδειάζοντας τα αποθέμα τους. Κάπως έτσι και η Ευρώπη κατέστρεψε την οικονομία της και ευνούχισε τον στρατό της. Κάποια στιγμή η ΕΕ και το ΝΑΤΟ θα κολλήσουν βαθιά στο βάλτο του Chabad από το Crown Heights, το Κίεβο και τη Μόσχα, χρησιμοποιώντας τα δικά τους όπλα και τους δικούς τους στρατιώτες στην Ουκρανία έως ότου η θυμωμένη αρκούδα θα εξαναγκαστεί να γυρίσει  στην σπηλιά της αφήνοντας την Κίνα να ελέγχει τα πάντα.!!

Οι "κόκκινες γραμμές" έχουν ήδη ξεπεραστεί προ πολλού οπότε η Ρώσικη αρκούδα δεν χρειάζεται άλλες δικαιολογίες. 

Τα λέγαμε ΕΔΩ όταν προειδοποιούσαμε ότι η Ευρασία είναι έτοιμη και έχει  συγχρονιστεί.

Και ΕΔΩ ότι κάτι ψήνεται και η μυρωδιά είναι άσχημη.

Και εδώ το βίντεο:

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου