Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Το 'Blackout' είναι το μέσο για να επέλθει η Μεγάλη Επαναφορά.

 Χορηγία εικόνας U2/YouTube/Vevo (https://m.youtube.com/watch?v=PaJCFHXcWmM)


Από τον Stan Szymanski

... "Τα αγάλματα πέφτουν, η δημοκρατία πέφτει ανάσκελα, Jack

Τα είχαμε όλα, και αυτό που είχαμε δεν θα επιστρέψει, Ζακ.

Ένα μεγάλο στόμα λέει ο λαός, δεν θέλει να είναι ελεύθερος για το τζάμπα

Η συσκότιση, είναι αυτό ένα γεγονός εξαφάνισης που βλέπουμε;"...


   U2 - από το τραγούδι 'The Blackout' από το άλμπουμ 'Songs of Experience'


Η έλλειψη ενέργειας και καυσίμων στην Ευρώπη είναι μέρος του τοπίου από τότε που η Ρωσία πρώτα έκοψε, στη συνέχεια διέκοψε την πρόσβασή τους, γεγονός που οδηγεί σε προβλήματα στη θέρμανση, το ηλεκτρικό ρεύμα και πολλά άλλα. Τώρα, το 'The blackout' φαίνεται πως έχει βρει το δρόμο του στα πιο σημαντικά στοιχεία της ζωής μας, καθώς αποτελεί όπλο των παγκοσμιοποιητών. Δεν είναι μόνο για λίγους και εκλεκτούς. Σε όλες τις πτυχές της ζωής μας "Η διακοπή ρεύματος" θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μας και του κόσμου για να εισαγάγει τη "μεγάλη επανεκκίνηση" - την υποδούλωση της ανθρωπότητας κάτω από μια παγκόσμια κυβέρνηση.


Χθες, κατά τη διάρκεια της συντριβής που υπέστησαν οι μετοχές, υπήρξε ένα 5λεπτο "μπλακ άουτ" στην αναφορά ενός μερικές φορές παραγνωρισμένου αλλά σημαντικού δείκτη - του "VIX" ή δείκτη μεταβλητότητας.


Τι είναι ο 'VIX'; Παρακαλώ λάβετε υπόψη σας αυτόν τον ορισμό από την Investopedia:


... "Ο δείκτης μεταβλητότητας της Cboe (VIX) είναι ένας δείκτης πραγματικού χρόνου που αντιπροσωπεύει τις προσδοκίες της αγοράς για τη σχετική ισχύ των βραχυπρόθεσμων μεταβολών των τιμών του δείκτη S&P 500 (SPX). Επειδή προέρχεται από τις τιμές των δικαιωμάτων προαίρεσης του δείκτη SPX με βραχυπρόθεσμες ημερομηνίες λήξης, δημιουργεί μια μελλοντική πρόβλεψη της μεταβλητότητας 30 ημερών."...


Σε περιόδους υψηλής μεταβλητότητας της αγοράς, ο VIX μπορεί να διαπραγματεύεται σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα που αποτελούν παράδειγμα ενός μέτρου απρόβλεπτου και εκρηκτικού χαρακτήρα των αγορών. Κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 5 λεπτών της μείωσης της απόδοσης του Dow κατά 522 μονάδες χθες, ο VIX εκτοξεύθηκε υψηλότερα και στη συνέχεια σιώπησε χωρίς να αναφερθεί δραστηριότητα για 5 ολόκληρα λεπτά. Πάνω από 437.000 συμβόλαια VIX αποτέλεσαν αντικείμενο διαπραγμάτευσης χθες. Ένας άλλος τρόπος για να το πούμε αυτό είναι ότι συνήθως δεν υπάρχει ούτε ένα λεπτό όπου δεν διαπραγματεύονται πολλά πολλαπλάσια συμβόλαια VIX. Γιατί η προφανής συσκότιση στην αναφορά συναλλαγών;


Ένας οξυδερκής παρατηρητής της αγοράς έπιασε αυτή τη δραστηριότητα, αλλά για τα υπόλοιπα χρηματοπιστωτικά μέσα ενημέρωσης ήταν "μπλακ άουτ".  Μήπως τα κυρίαρχα χρηματοπιστωτικά μέσα ενημέρωσης δεν ήθελαν να αναφέρουν μια εκτύπωση του VIX που ήταν ενδεικτική μιας μαζικής μεταβλητότητας που θα έβγαζε από τα ρούχα τους τις αγορές και θα είχε κυριολεκτικά τη δυνατότητα να διαδώσει τον φόβο για ένα πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα; Ίσως οι ισχυροί να θέλουν η αγορά να παραμείνει εκεί που είναι για λίγο ακόμη, αν μπορούν να την ελέγξουν με το να την κρατήσουν ήσυχη. Με άλλα λόγια, ένα "μπλακάουτ".


Μπορούμε επίσης να θεωρήσουμε ότι υπάρχει έλλειψη πραγματικής πληροφόρησης ή "συσκότιση" της κατάστασης του φυσικού αερίου στην Ευρώπη.


Γιατί λένε στον γερμανικό λαό ότι τα αποθέματα φυσικού αερίου είναι γεμάτα κατά 90%; (DW 9/20/22 - μπράβο στην TruNews που το έφερε στο φως).


"Αν όλα πάνε καλά, η εξοικονόμηση στη Γερμανία είναι υψηλή και αν έχουμε λίγη τύχη με τον καιρό, θα έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε άνετα το χειμώνα", δήλωσε τη Δευτέρα ο υπουργός Οικονομίας Ρόμπερτ Χάμπεκ."...


Αν όλα πάνε καλά; "Αν" έχουμε λίγη τύχη με τον καιρό (έτσι όπως πάνε τα πράγματα αυτές τις μέρες - λίγες πιθανότητες); Θα έχουμε "πιθανότητες" να περάσουμε άνετα το χειμώνα; Ποιον κοροϊδεύει αυτός ο τύπος; Οι προμήθειες φυσικού αερίου της Γερμανίας έχουν διακοπεί από τη Ρωσία. Ο κόσμος βρίσκεται στο χείλος του παγκόσμιου και πυρηνικού πολέμου! Και αυτός ο "υπουργός" έχει το θράσος να λέει παραμύθια μπροστά σε μια κατάσταση που μπορεί να αποδειχθεί δυνητικά θανατηφόρα για ένα μέρος του γερμανικού πληθυσμού; Και όλα αυτά αφού η γερμανική ηγεσία γέλασε κατάμουτρα με τον Ντόναλντ Τραμπ όταν τους είπε ότι η εξάρτησή τους από τους ρωσικούς φυσικούς πόρους θέτει σε κίνδυνο την εθνική τους ασφάλεια - με τέτοια στάση και προοπτική πώς θα μπορούσε το γερμανικό έθνος να είναι πλημμυρισμένο με προμήθειες φυσικού αερίου; Ακόμα και αν είναι γεμάτοι (που δεν το πιστεύω) δεν θα πάρουν άλλα από τη Ρωσία εκτός αν συνθηκολογήσουν και κάνουν δουλειές σε χρυσό ή ρούβλια και επιστρέψουν τα ρωσικά χρήματα που "οικειοποιήθηκαν". Θα γίνουν φτωχοί καθώς η βιομηχανία θα ακινητοποιηθεί χωρίς ενέργεια. Αυτή η προπαγάνδα του Γερμανού υπουργού Οικονομίας μοιάζει με το να τραβάει το μαλλί από τα μάτια του πληθυσμού (καθώς η DW είναι ένα καλά διαβασμένο ειδησεογραφικό μέσο στην Ευρώπη), το οποίο φυσικά έχει ως αποτέλεσμα τη "συσκότιση" της αλήθειας για όσους είναι αρκετά ανόητοι για να πιστέψουν αυτές τις ανοησίες. Μια "συσκότιση" της αλήθειας σχετικά με την πραγματική διακοπή της ηλεκτροδότησης, των υπηρεσιών και της θέρμανσης.


Σε πλήρη αντίθεση, η Daily News στην Ουγγαρία επιλέγει να πει πραγματικά την αλήθεια σχετικά με τη βενζίνη στο άρθρο της, "Έλλειψη καυσίμων την επόμενη εβδομάδα σε πολλά πρατήρια καυσίμων στην Ουγγαρία". Τουλάχιστον υπάρχει ένα ειδησεογραφικό μέσο που προσπαθεί να πει την αλήθεια σε αυτή την κατάσταση.


Σίγουρα θα ήταν παράλειψη αν δεν αναφερόμουν στην πρόσφατη ομιλία του Joe Biden στη Φιλαδέλφεια, όπως μετέδωσε το Fox13 στο Μέμφις. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο (π)κάτοικος δήλωσε: "Ο κ. Μπάιντεν δεν είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο:


...Εμείς, ο λαός, καίμε μέσα στον καθένα μας τη φλόγα της ελευθερίας που άναψε εδώ στο Independence Hall"...

Συνέχισε λέγοντας: ... "Αυτή η ιερή φλόγα καίει ακόμα και τώρα στην εποχή μας, καθώς οικοδομούμε μια Αμερική πιο ευημερούσα, ελεύθερη και δίκαιη"...


Με πραγματικό πληθωρισμό πάνω από 15% οι ΗΠΑ δεν είναι πιο ευημερούσες. Όταν οι Αμερικανοί κρατούνται σε αμερικανικές φυλακές χωρίς πραγματική δίκαιη διαδικασία, σε απομόνωση, ξυλοκοπούνται σε σημείο απώλειας άκρων και ακόμη και στη δίνη του θανάτου, η ιδέα του "δίκαιου", όπως λέγεται "δικαιοσύνη" για τους ανθρώπους, είναι ένα όνειρο απατηλό. Είμαστε, ως λαός, πραγματικά "ελεύθεροι" ή απλώς μια μπαταρία σε ένα οικονομικό σύστημα με νόμισμα fiat που τώρα κλυδωνίζεται; Η μπαταρία (ο λαός) βρίσκεται σε διαδικασία απώλειας ισχύος (οικονομική βιωσιμότητα καθώς οι οικονομίες/αγορές μετοχών/ομολόγων καταρρέουν). Αν, ενώ την ίδια στιγμή, τα ρολά κατεβάζουν τα παράθυρα της αλήθειας από τους ίδιους τους (π)κατοίκους μας, πώς μπορούμε να μην πούμε ότι βρισκόμαστε σε "Η συσκότιση";


Στη συνέχεια, υπάρχει το ζήτημα της πνευματικής συσκότισης.


Σε δεκάδες χιλιάδες εκκλησίες στην Αμερική στέκεται στον άμβωνα ένας πράκτορας της "συσκότισης", ο πάστορας. Προφανώς μεταξύ 28.000 και 100.000 ή και περισσότεροι. Αποτελούν μέρος της ομάδας αντίδρασης του κλήρου. Δεν θα σας πουν για την "κατανόησή" τους με ορισμένες υπηρεσίες. Δεν θα σας πουν για τις αναφορές τους για εσάς. Ούτε θα σας πουν για τα σχέδια που έχουν αυτοί και οι ανώτεροί τους για εσάς, αν είστε πιστός. Δεν με πιστεύετε; Παρακαλώ διαβάστε το κείμενό μου "Ρωτήστε τον πάστορά σας ΤΩΡΑ αν είναι μέλος της ομάδας αντίδρασης του κλήρου". Αν μετά την ανάγνωσή του αναρωτηθείτε αν είστε το θύμα μιας "συσκότισης" πληροφοριών σχετικά με ορισμένες επιδιώξεις του άνδρα ή της γυναίκας του ιερέα που μπορεί κάλλιστα να εμπιστεύεστε σιωπηρά.


Κλείνοντας, η χορωδία του 'Blackout' μπορεί να μας διαφωτίσει:


...'Όταν τα φώτα σβήνουν


Και πετάς τον εαυτό σου στο σκοτάδι όπου μαθαίνεις να βλέπεις


Όταν τα φώτα σβήνουν


Don't you ever doubt


The light that we can really be'....


Το "ρίχνοντας τον εαυτό σου στο σκοτάδι" μοιάζει σαν να είναι ακριβώς στη γωνία. Οι προετοιμασμένοι θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν φως για τους άλλους, ενώ οι χλευαστές δεν θα συνέλθουν από τη λανθασμένη εμπιστοσύνη τους σε αυτόν τον κόσμο που συνεχίζεται όπως πάντα. Μόνο ένας άγιος Θεός στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού έχει τη δύναμη να σας κρατήσει σε ειρήνη και να σας προσφέρει σωτηρία από την αμαρτία. Αυτό είναι το αληθινό φως που θα φωτίσει τον δρόμο σας, ακόμη και μέσα στο σκοτάδι:


...'6 Αναζητήστε τον Κύριο όσο μπορεί να βρεθεί, επικαλεστείτε τον όσο είναι κοντά:


7 Ας εγκαταλείψει ο ασεβής τον δρόμο του, και ο άδικος τις σκέψεις του- και ας επιστρέψει στον Κύριο, και θα τον ελεήσει, και στον Θεό μας, επειδή θα συγχωρήσει άφθονα."... (Ησαΐας 55:6-7 ΚΔΒ)

encouragingangels.org

AΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου