Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Διόρατος Krzysztof Jatskowski: Οι αστρικές πύλες θα τοποθετηθούν σύντομα στους δρόμους.Τον Νοέμβριο βλέπω μια γενική εξέγερση σε κάποια χώρα κάπου νότια της Πολωνίας. Ουγγαρία, Ρουμανία, ίσως στα Βαλκάνια.

 Οι αστρικές πύλες θα τοποθετηθούν σύντομα στους δρόμους.

Πλησιάζουν τα μέσα Σεπτεμβρίου, με την έναρξη των οποίων πολλοί ευαισθητοποιημένοι και αναλυτές έχουν μια ολόκληρη σειρά από δυσοίωνες εμπλοκές – οικονομικές, πανδημικές, στρατιωτικές και ούτω καθεξής.

Αν και πολλοί συνωμοσιολόγοι περιμένουν το τέλος του κόσμου ακριβώς την ημέρα του Rosh Hashanah, ο Krzysztof Jackowski λέει σε ένα νέο βίντεο ότι η αποκάλυψη δεν θα συμβεί τον Σεπτέμβριο, ότι όλα είναι ακόμα μπροστά και ότι τον Νοέμβριο θα εγκατασταθούν παντού κάποιες “στρογγυλές σιδερένιες μηχανές”, που μοιάζουν πολύ με την περιγραφή της Αστροπύλης:

Έχω τώρα μια ισχυρή σύνδεση με το εγγύς μέλλον ως μια ραγισμένη πέτρα στον τοίχο του παγκόσμιου σχεδίου, το οποίο έχει ανεγερθεί μεθοδικά εδώ και περίπου τρία χρόνια. Τον Νοέμβριο βλέπω μια γενική εξέγερση σε κάποια χώρα κάπου νότια της Πολωνίας. Ουγγαρία, Ρουμανία, ίσως τα Βαλκάνια.

Θα υπάρξουν μεγάλες διαμαρτυρίες και μια μεγάλη εξέγερση στην οποία θα ξεσηκωθεί ολόκληρο το έθνος. Αυτή η εξέγερση θα συνδεθεί με ό,τι συμβαίνει – το έθνος θα οργανωθεί με κάποιο τρόπο και θα προκύψει μια εξέγερση.

Θα προκληθεί από ορισμένους νέους περιορισμούς που θα εισαχθούν στην Ευρώπη στις αρχές του χειμώνα και στα τέλη του φθινοπώρου. Οι περιορισμοί δεν θα είναι οι ίδιοι όπως στις δύο προηγούμενες τέτοιες περιόδους κατά τη διάρκεια της πανούκλας – θα είναι δύσκολο να τους αποκαλέσει κανείς περιορισμούς. Θα υπάρξουν κάποιοι νέοι κανόνες για μια ορισμένη επιλεκτικότητα.

Δεν μπορώ να πω με τι θα σχετίζονται αυτοί οι κανόνες – με τη νέα πανούκλα, την οικονομία, την ενεργειακή κατάσταση. Αλλά στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι θα διαταχθούν να πάνε στη δουλειά εκ περιτροπής: αρχικά, κάποιοι άνθρωποι θα πάνε στη δουλειά για δύο εβδομάδες και άλλοι θα μείνουν στο σπίτι, στη συνέχεια τα μέρη θα αλλάξουν και για το γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι στο σπίτι για ένα δεκαπενθήμερο και κάποιοι από αυτούς εργάζονται μόνο – αυτοί οι άνθρωποι θα πάρουν χρήματα από το κράτος ή την τοπική αυτοδιοίκηση.

Η πρώτη εξέγερση, την οποία βλέπω ως το πρώτο ραγισμένο τούβλο στον τοίχο, θα ξεσπάσει σε μια μικρή χώρα τον Νοέμβριο και θα κατασταλεί με κάποιο τρόπο. Αλλά αυτή η εξέγερση θα ανοίξει τα μάτια πολλών ανθρώπων σε άλλες χώρες – αυτή η εξέγερση θα δείξει για πρώτη φορά ότι οι άνθρωποι στις μάζες τους μπορούν να αντισταθούν σε αυτό που συμβαίνει. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα θα σταματήσουν αμέσως, αλλά η κατάσταση θα είναι αρκετά ισχυρή ώστε να αφυπνίσει τους ανθρώπους.

Η εξέγερση σε αυτή τη χώρα θα προκαλέσει φόβους ότι παρόμοια πράγματα θα μπορούσαν να συμβούν και σε άλλες χώρες, γεγονός που θα κάνει και την κυβέρνησή μας νευρική. Αυτή η εξέγερση θα είναι σαν μια ακτίνα φωτός μέσα στην ομίχλη της απελπισίας, σαν ένα πρώτο χελιδόνι που φτάνει στα τέλη του φθινοπώρου και μας λέει ότι το παγκόσμιο σχέδιο έχει κατά κάποιο τρόπο καταρρεύσει. Αλλά αν θα σπάσει εντελώς είναι πολύ νωρίς για να πούμε.

Παρακολουθώ συνεχώς τα συναισθήματά μου για την Πολωνία και βλέπω τώρα ότι είμαστε στα πρόθυρα της συγχώνευσης με κάποιο άλλο κράτος. Θα μας πουν ότι είναι ακόμη δύο ξεχωριστά κράτη, αλλά θα προκύψει ένα είδος ένωσης. Και μετά από αυτό η Πολωνία θα διαιρεθεί διοικητικά – κάτι για το οποίο προειδοποιώ εδώ και χρόνια.

Ένα άλλο πράγμα που βλέπω και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει είναι κάποιο είδος μονάδων που θα κυκλοφορήσουν σε όλους τους τομείς στα τέλη του φθινοπώρου. Θα είναι ένα είδος τεράστιων, στρογγυλών σιδερένιων πυλών που θα τοποθετηθούν σε κάθε σημαντικό δρόμο. Θα επηρεάσουν με κάποιο τρόπο είτε εξ αποστάσεως είτε θα έρθουν σε επαφή με διερχόμενους ανθρώπους.

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιες θα είναι αυτές οι μονάδες. Θα τοποθετηθούν ως κάτι πολύ σημαντικό. Ίσως να σχετίζεται με το νέο κύμα της πανδημίας, ίσως να υπάρχει κάτι άλλο. Όμως αυτές οι μονάδες φαίνεται ότι θα καταναλώνουν πάρα πολύ ρεύμα, γιατί όταν κυκλοφορήσουν μαζικά θα υπάρξουν προβλήματα με την ηλεκτρική ενέργεια.

Κάποιοι άνθρωποι θα επηρεαστούν από κάτι αφού περάσουν τις μεταλλικές καμάρες. Κάποιοι θα έχουν υψηλή αρτηριακή πίεση, κάποιοι θα κάνουν εμετό. Και μετά γίνεται λόγος για την αποκάλυψη κάποιας νέας ασθένειας. Συνολικά, είναι μια παράξενη εποχή και όταν όλα αυτά συμβαίνουν, είναι μάλλον καλύτερα να βρίσκεστε κάπου στη μέση του δάσους παρά στην πόλη.

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ THE BIG THE ONE: Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου