Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021

«Ο Έρικσεν μίλησε με τους συμπαίκτες του από το νοσοκομείο, είναι καλά» /Euro 2020: Σταθεροποιήθηκε η κατάσταση του Έρικσεν!

Ο Τόμας Μέλερ αποκάλυψε πως ο Κρίστιαν Έρικσεν είχε επικοινωνία με τους συμπαίκτες του από το κρεβάτι του νοσοκομείου, ενώ δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως τους ζήτησε να αγωνιστούν κανονικά. 


Επικοινωνία με τους συμπαίκτες του είχε ο Κρίστιαν Έρικσεν από το κρεβάτι του νοσοκομείου, όπως αποκάλυψε ο Τόμας Μέλερ.

Ο τεχνικός διευθυντής της εθνικής Δανίας ανέφερε πως ο 29χρονος μεσοεπιθετικός, που έκανε όλον τον πλανήτη να  καρδιοχτυπήσει τις τελευταίες ώρες, μίλησε μέσω βίντεο κλήσης με τους συμπαίκτες του για να τους διαβεβαιώσει πως είναι καλά.

Μάλιστα, σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, ο Έρικσεν ήταν αυτός που τους ζήτησε να επιστρέψουν στο γήπεδο και να αγωνιστούν κανονικά, αφού δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

  sport-fm.gr

Euro 2020: Σταθεροποιήθηκε η κατάσταση του Έρικσεν!

Euro 2020: Ευχάριστες είναι οι πρώτες επίσημες ενημερώσεις σχετικά με την κατάσταση του Κρίστιαν Έρικσεν. Σταθεροποιήθηκε η κατάσταση του! 

Euro 2020: Ανατριχιαστικές ήταν η εικόνες τη στιγμή που ο Έρικσεν σωριάστηκε στο γήπεδο. Κατά τη διάρκεια του αγώνα Δανία – Φινλανδία, έπεσε αναίσθητος στο έδαφος, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη να τον επαναφέρουν.

Ο έμπειρος μέσος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την πρώτη επίσημη ανακοίνωση, η κατάσταση του ποδοσφαιριστή έχει σταθεροποιηθεί. Σύμφωνα μάλιστα με τοποθέτηση της Εθνικής Δανίας, ο άσος της Ίντερ έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του!

Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν στις 21:45. Πάντως, εκτός των επίσημων τοποθετήσεων, φωτογραφίες δείχνουν τον Έρικσεν να έχει συνέλθει!

Θυμίζουμε πως το περιστατικό που έκοψε την ανάσα ποδοσφαιριστών και θεατών σημειώθηκε στο 43ο λεπτό του Δανία – Φινλανδία. Έπεσε κάτω ξαφνικά, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο μαρκάρισμα. Το ιατρικό επιτελείο έσπευσε άμεσα για να του δώσει τις πρώτες βοήθειες.

Μάλιστα προκειμένου να κρατήσουν το παίκτη στη ζωή, χρησιμοποιήθηκε οξυγόνο και απινιδωτής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου