Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2021

Και ερωτώ εγώ μιας μέσης έως και κατώτερης εκπαίδευσης , γιατί μας το φέρνουν απεξω απεξω ;;

 

Στην αρχή της έκδοσης του ΕΜΒΟΛΙΟΥ για τον COVID  οι αρχηγοί των περισσότερων κρατών

δήλωναν οτι ο εμβολιασμός δεν θα είναι υποχρεωτικός . Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και καθώς ο αριθμός των εμβολιασμένων αυξάνεται καθημερινά η ΕΕ εχει βάλει ήδη πύλες εισόδου για τους ταξιδιώτες που έχουν στην κατοχή τους ψηφιακό πιστοποιητικό , ήδη έχει  εμβολιαστεί το υγειονομικό προσωπικό και σήμερα ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης δήλωσε ότι ο εμβολιασμός στο προσωπικό υγείας θα είναι υποχρεωτικός . Επίσης ανέφερε οτι αν ένας εστιάτορας θέλει να σερβίρει μονο εμβολιασμένους θα εχει την δυνατότητα να το κάνει . 

Και ερωτώ εγώ μιας μέσης έως και κατώτερης εκπαίδευσης , γιατί μας το φέρνουν απεξω απεξω ;; 

 Γιατι δεν μας λένε από την αρχή : Αναλαμβάνουμε την ευθύνη , εμβολιαστείτε για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα , αλλά αντιθέτως πετάς ένα νομοσχέδιο περί ευθύνης λοιμωξιολόγων , ρίχνεις μια θρόμβωση ενός ΕΜΒΟΛΙΟΥ απο τα τεσσερα πέντε ποσα υπάρχουν και εγώ δεν ξέρω και μας αφήνεις να κάνουμε σκέψεις για να ακούσουμε  και εκείνους τους απέναντι που μιλάνε για τσιπάκια και τέτοιες παιδιάστικες τοποθετήσεις . 

Η άποψη μας είναι ξεκάθαρη , έχουμε εμπιστοσύνη στην επιστήμη θεωρούμε οτι η λύση είναι ο εμβολιασμός όπως είναι και όλοι οι εμβολιασμοί άλλων ασθενειών (βλέπε Η1Ν1) αλλά μια μεγάλη μερίδα του κόσμου που ανησυχεί μην το στήνουμε στον τοίχο , προσέξτε αυτόν που αναρωτιέται και ανησυχεί οταν κατά τύχη πέσει στον συνωμοσιολόγο που παίζει με την αγωνία του . 

Αφορμή για αυτο το μέτριο κατεβατό είναι η αγωνία μας για την επιστροφή στην καθημερινότητα 

Για να μην υπάρξουν άνθρωποι φοβισμένοι 

Για να μην φύγουν άνθρωποι άδικα 

Γιατι βαρέθηκα να βλέπω μασκες και να χάνω χαμόγελα !!!

Γιατι δεν θέλω να ξαναδώ άδειους δρόμους με κλεισμένες ψυχές πίσω από τοίχους …


Palavos

ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου