Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

Πρόεδρος Ίντερ για Έρικσεν: «Δεν έχει περάσει κορωνοϊό και δεν έχει κάνει εμβόλιο»/ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΙΚΣΕΝ! ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PFIZER Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ “ΘΑΝΑΤΟ” ΚΑΙ ΤΗΝ “ΑΝΑΣΤΑΣΗ” ΤΟΥ ΔΑΝΟΥ;;;; ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΤΟ TWITTER, ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ UEFA ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Τέλος στη θεωρία συνομωσίας σχετικά με την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν και τον κορωνοϊό έβαλε ο πρόεδρος της Ίντερ, Τζιουζέπε Μαρότα.

Μετά τη σοκαριστική εξέλιξη στον αγώνα της Δανίας κόντρα στη Φινλανδία για το Euro 2020, αρκετοί αρνητές του ιού και των εμβολίων έσπευσαν να δώσουν την δικιά τους εκδοχή για το συμβάν, ισχυριζόμενοι πως ο Έρικσεν «πέθανε και ξανά γύρισε στη ζωή» εξαιτίας του εμβολίου που είχε κάνει κατά της Covid-19.

Ωστόσο την παραφιλολογία σταμάτησε ο Μαρότα, λέγοντας σε δηλώσεις του :

« Δεν θέλαμε να τον ενοχλήσουμε και προσπαθήσαμε να σεβαστούμε τη φάση ανάρρωσης στην οποία βρίσκεται. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως πριν δέκα λεπτά έστειλε μήνυμα στην ομαδική στο WhatsApp. Αυτό επιβεβαιώνει την καλή σχέση που έχουν μεταξύ τους οι ποδοσφαιριστές μας.

Ο Κρίστιαν δεν είχε περάσει ποτέ κορωνοϊό και δεν έχει εμβολιαστεί. Τον έχει αναλάβει το ιατρικό επιτελείο της Δανίας, αλλά οι δικοί μας είναι σε στενή επαφή με αυτούς τους ανθρώπους ».  

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΙΚΣΕΝ! ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PFIZER Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ “ΘΑΝΑΤΟ” ΚΑΙ ΤΗΝ “ΑΝΑΣΤΑΣΗ” ΤΟΥ ΔΑΝΟΥ;;;; ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΤΟ TWITTER, ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ UEFA ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

evevevev

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για το εάν ο παίκτης της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Δανίας, Κρίστιαν Έρικσεν, είχε εμβολιαστεί για τον COVID-19 και αυτό να προκάλεσε την κατάρρευσή του.

Ας δούμε παρακάτω τα στοιχεία που υπάρχουν έως τώρα στην διάθεσή μας.

Ο προπονητής της εθνικής Δανίας Kasper Hjulmand, υπέρμαχος των εμβολιασμών, είχε ασκήσει την Τετάρτη έντονη κριτική στην UEFA γιατί δεν προχώρησε στον εμβολιασμό όλων των ομάδων που θα μετείχαν στο Euro 2020.

Η ομοσπονδία της Δανίας όμως, όπως και πολλές άλλες ομάδες που θα μετείχαν στο φετινό Euro, είχε αρνηθεί να προχωρήσει σε εμβολιασμό των παικτών πριν να ερχόταν η κανονική σειρά τους.

Ωστόσο σήμερα και ενώ ο πλανήτης είναι ανακουφισμένος από την ευτυχή κατάληξη αυτής της περιπέτειας, πληροφορίες που κυκλοφορούν λένε ότι ο Έρικσεν έκανε το εμβόλιο της Pfizer όχι την παραμονή του αγώνα αλλά στις 31 Μαΐου στο Μιλάνο.

Μένει να αποδειχτεί (αν το επιτρέψουν) αν το εμβόλιο προκάλεσε μυοκαρδίτιδα που σε συνδυασμό με την καταπόνηση του οργανισμού του παίκτη κατά τη διάρκεια του αγώνα, τον έστειλαν για λίγα λεπτά στο θάνατο.

 

Από την άλλη πολλοί παίκτες είχαν εμβολιαστεί στα πρωταθλήματα που έπαιζαν. Ο Έρικσεν αγωνιζόταν στην Ιντερνατσιονάλε Μιλάνο, η οποία μαζί με άλλες ομάδες της πόλης είχαν εμβολιάσει περί τους 15 παίχτες αλλά αυτοί ήταν στο πλαίσιο της εθνικής Ιταλίας, επομένως -λογικά- ήταν Ιταλοί.

«Σήμερα (7 Ιουνίου) 12 αθλητές εμβολιάστηκαν στην Ρώμη και άλλοι 14 ή 15 στο Μιλάνο. Είναι οι παίχτες που επιλέχτηκαν από τον Mancini», αναφέρεται.

Από την άλλη πλευρά σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες όμως ακόμη πληροφορίες, ο Έρικσεν φέρεται να εμβολιάστηκε με Pfizer ή Moderna το προηγούμενο βράδυ!

Όπως ανέφερε σε εκπομπή του ο ραδιοφωνικός σταθμός Ρ3 της Δανίας το προηγούμενο βράδυ, όλοι οι παίκτες της εθνικής Δανίας εμβολιάστηκαν με ένα από τα δύο εμβόλια που χρησιμοποιούνται στη Δανία δηλαδή της Pfizer ή της Moderna.

 

Γενικότερα από ότι γνωρίζουμε μέχρι τώρα, τουλάχιστον οι ομάδες της Ιταλίας και της Ισπανίας έχουν εμβολιαστεί πλήρως, πριν την συμμετοχή τους στο Euro 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου