Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Οι αρρώστιες που θα πλήξουν τους εμβολιασμένους θα είναι πρωτόγνωρες στην ιστορία.

 

Kατα φύσιν αμάρτησαν επί  Νώε γιαυτό και κατά φύσιν από το φυσικό νερό της βροχής καταποντίσθηκαν.

Παρα φύσιν αμάρτησαν στα Σόδομα γιαυτό και παραφυσικά από φωτιά του ουρανού κατακαήκανε.
Οι αρρώστιες που θα πλήξουν όσους εμβολιάστηκαν θα είναι δυστυχώς πρωτόγνωρες στην ιστορία και παρα φύσιν αφού παρα φύσιν αλλοιώνουν τον γενετικό τους κώδικα που τους όρισε η Θεϊκή σοφία.
 Όσοι εμβολιασμένοι φόρεσαν μάσκα μέσα στο πανάσπιλο θυσιαστήριο των Ναών θέλουν  να φοράνε μάσκα μετά και όσοι τους πλησιάζουν από την δυσωδία που θα βγάζουν οι πληγές τους.
Όπως μας λέει η Αποκάλυψη «ἕλκος κακὸν καὶ πονηρὸν»(Αποκ.ιστ΄ 2) θα βγάλουνε που θα μασάνε την γλώσσα τους από τον πόνο «καὶ ἐμασῶντο τὰς γλώσσας αὐτῶν ἐκ τοῦ πόνου» »(Αποκ.ιστ΄ 10)μα και πάλι δεν θα δέχονται να  μετανοήσουν «καὶ οὐ μετενόησαν δοῦναι αὐτῷ δόξαν.» »(Αποκ.ιστ΄ 9)
Άλλωστε τέτοια φάρμακα-φαρμάκια που έχουν αρχή στην ανθρωποκτονία των αμβλώσεων*  τι ευλογία και προκοπή να έχουν;
 
«Ότι ο διάβολος ανθρωποκτόνος ήν απ’αρχής»(Ιωάνν,η΄-44)
Ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός να συντρέξει τουλάχιστον να μην  ψυχοσφάξουνε και τα μικρά αθώα παιδιά από τον πονηρόν εμβόλιο ,άλλωστε δεν είναι αθόλου τυχαίο το ότι ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί την ημέρα που σφάχθηκαν τα υπό του Ηρώδου τα εν βηθλεέμ νήπια μετά ακριβώς από τα Χριστούγεννα.
«Το γαρ μυστήριον ήδη ενεργείται της ανομίας»

ΜΟΝΑΧΗ ΧΡΙΣΤΟΔΩΡΑ

 *Η  αποκάλυψη :εδώ και εδώ

σημείωση :Όσοι σκανδαλίζεστε με την σκληρή προφητική γλώσσα της Γερόντισσας,καλό θα ήταν να γίνει αφορμή Μετανοίας ,αλλιώς ας κλείσετε τα απύλωτα στόματά σας και ας σιωπήσετε ,το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε μετά την καταστροφή. 

trelogiannis.blogspot.com

thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου