Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

ΣΕΙΣΜΟΣ 4.2 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗ ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

Έγινε αισθητός σεισμός μεγέθους 4,2 στο νότιο Ισραήλ το βράδυ της Τρίτης στις 2:08 π.μ. Το επίκεντρο του σεισμού ήταν 68 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Ελάτ σε βάθος δέκα χιλιομέτρων. 


 

Σύμφωνα με τις στατιστικές και τη σεισμική ιστορία, η περιοχή θα πρέπει να βιώνει έναν μεγάλο σεισμό κάθε 80-100 χρόνια. Ο τελευταίος μεγάλος σεισμός ήταν στις 11 Ιουλίου 1927 και καταγράφηκε 6,2 στην κλίμακα Ρίχτερ σκοτώνοντας 500 άτομα. Ένας άλλος μεγάλος σεισμός έρχεται τώρα.

 Σε ένα άρθρο του 2007 στο J-Post , ο Δρ Shmuel Marco, επικεφαλής της Σχολής Επιστημών Περιβάλλοντος και Γης στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ, σημείωσε ότι οι προφήτες ενεργοποιήθηκαν ορισμένα χρόνια μετά από μεγάλους σεισμούς. Σημαντικοί σεισμοί καταγράφηκαν στην κοιλάδα του Ιορδάνη τα έτη 31 π.Χ., 363 μ.Χ., 749 μ.Χ. και 1033 μ.Χ. 

«Τόσο χονδρικά», έγραψε ο Μάρκος, «μιλάμε για ένα διάστημα κάθε 400 χρόνια. Αν ακολουθήσουμε τα πρότυπα της φύσης, θα πρέπει να αναμένεται μεγάλος σεισμός ανά πάσα στιγμή, επειδή έχει περάσει σχεδόν μια ολόκληρη χιλιετία από τον τελευταίο ισχυρό σεισμό. "

Ο Δρ. Μάρκος έφτασε στο σημείο να αποδώσει τη νίκη του Ιησού του Ναυή στην Ιεριχώ σε θεϊκά κατευθυνόμενη σεισμική παρέμβαση. 

Οι μαζικοί σεισμοί στο Ισραήλ προφητεύονται να συνοδεύουν την πολυεθνική σύγκρουση Γωγ και Mαγώγ που θα σηματοδοτήσει το τέλος του κόσμου . Οι σεισμοί και τα ηφαίστεια αναφέρονται ρητά από τους προφήτες ότι διαδραματίζουν ρόλο στο τέλος των ημερών, προετοιμάζοντας τον κόσμο με την απομάκρυνση των ακαθαρσιών ως χωνευτήριο.

Αυτοί οι σεισμοί θα είναι τόσο σοβαροί ώστε να προκαλέσουν γεωγραφικές αλλαγές στο Όρος του Ναού, απαιτώντας την κατασκευή μιας εντελώς νέας πόλης. Οι σεισμοί θα προκαλέσουν εκρήξεις πηγών νερού γύρω από την Ιερουσαλήμ, επιφέροντας την προφητεία στη Ζαχαρία.

Και θα συμβεί εκείνη την ημέρα ότι τα ζώντα νερά θα βγουν από την Ιερουσαλήμ: τα μισά από αυτά προς την ανατολική θάλασσα και τα μισά από αυτά προς τη δυτική θάλασσα. το καλοκαίρι και το χειμώνα θα είναι. " Ζαχαρίας 14: 8

Ο σεισμός θα χωρίσει επίσης το Όρος των Ελαιών στα δύο.

Εκείνη την ημέρα, θα βάλει τα πόδια Του στο Όρος των Ελαιών, κοντά στην Ιερουσαλήμ στα ανατολικά. και το Όρος των Ελαιών θα χωριστεί από ανατολικά προς δυτικά, και το ένα μέρος του όρους θα μετακινηθεί προς τα βόρεια και το άλλο προς τα νότια, ένα τεράστιο φαράγγι. Ζαχαρίας 14: 4

Μια έκθεση του 2016 από την Υποεπιτροπή Εσωτερικής Ετοιμότητας της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της Κνεσέτ ανέφερε ότι στην περίπτωση σεισμού 7,5 ρίχτερ, εκτιμάται ότι θα σκοτωθούν 7.000 άνθρωποι, άλλοι 8.600 τραυματίες και 377.000 θα μείνουν άστεγοι. Επιπλέον, ένας τέτοιος σεισμός θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιές έως και 55 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

israel365news.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ISRAEL 365 NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου