Τετάρτη, 7 Απριλίου 2021

Lindsey Williams - - Έφτασε η οικονομική κατάρρευση - Επαναφορά παγκόσμιου νομίσματος, τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει - Προειδοποίηση για προετοιμασία για έκτακτη ανάγκη. Εξασφαλίστε τρόφιμα, νερό και προμήθειες τώρα! Είναι 5 ημέρες πριν από την οικονομική κατάρρευση. " Λοιπόν τι κάνεις?

Προετοιμάζω

Ο κυβερνήτης της Τράπεζας της Αγγλίας παραδέχεται ότι το σύστημα δολαρίων πεθαίνει και θέλει ένα παγκόσμιο νόμισμα

Ο κυβερνήτης της Τράπεζας της Αγγλίας παραδέχεται ότι το σύστημα δολαρίων πεθαίνει και θέλει ένα παγκόσμιο νόμισμα. Ο Jeff Berwick περπατά και μιλάει από το Puerto Vallarta,στο Μεξικό. Ο Mark Carney ανακοινώνει το τέλος του νομισματικού συστήματος και ότι είναι δυνατή η αντικατάστασή του με το ψηφιακό νόμισμα.

Η ιστορία του παγκόσμιου νομίσματος. Επαναφορά.

Ποια είναι η ιστορία της Παγκόσμιας Επαναφοράς Νομίσματος που είναι γνωστή σαν GCR; Η παγκόσμια θεωρία επαναφοράς νομισμάτων είναι μια τεράστια θεωρία υπερσυνωμοσίας που περιέχει πολλές υπο-θεωρίες. Από εδώ προήλθε.

Στο τελευταία χρόνια του 20ού αιώνα, άρχισαν να εμφανίζονται πολλές θεωρίες συνωμοσίας για το δολάριο των ΗΠΑ και την Ομοσπονδιακή Τράπεζα. Μια θεωρία λέει ότι ο νόμος της Federal Reserve ψηφίστηκε κρυφά. Ο ισχυρισμός είναι ότι η πλειοψηφία του Κογκρέσου βρισκόταν στο σπίτι κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων όταν ψηφίστηκε αυτός ο νόμος. Αυτή η πεποίθηση είναι ότι πέρασε από μια μειονότητα. Υπονοείται ότι το μεγαλύτερο μέρος του Κογκρέσου ήταν αντίθετο με αυτόν τον νόμο και γι 'αυτό ψηφίστηκε κρυφά.

Μια άλλη θεωρία συνωμοσίας λέει ότι η 16η τροπολογία δεν επικυρώθηκε ποτέ. Επομένως, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν το δικαίωμα να φορολογούν τον Αμερικανό πολίτη. Μια άλλη συνωμοσία αναφέρει ότι η δυναστεία Rothschild ανάγκασε την Αγγλία στον πόλεμο του 1812 επειδή η Αμερική αρνήθηκε να ανανεώσει το χάρτη της δεύτερης κεντρικής τράπεζας. Πολλοί άλλοι τύποι νομισματικών θεωριών συνωμοσίας άρχισαν να σχηματίζονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου καθώς ξαναγράφεται η ιστορία.

Κατά τη δεκαετία του 1990 ο Harvey Francis Barnard παρουσίασε μια σειρά προτεινόμενων οικονομικών μεταρρυθμίσεων. Τους ονόμασε Εθνικό Νόμο για την Οικονομική Ασφάλεια και Ανάκαμψη ή «NESARA». Ο Μπάρναρντ προσπάθησε να κάνει το Κογκρέσο να ρίξει μια ματιά στις προτάσεις του, αλλά τον απέρριψαν. Σε μια προσπάθεια να αποκτήσει δημοτικότητα έβαλε τις προτάσεις στο Διαδίκτυο γύρω στο 1999.

Λίγο μετά από αυτό, μια γυναίκα που ήταν γνωστή ως «Το Περιστέρι της Ενότητας» βρήκε αυτές τις προτάσεις. Άρχισε να τις δημοσιεύει στα φόρουμ του Διαδικτύου. Αυτή η γυναίκα έβαλε μια νέα εποχή σε αυτούς τους προτεινόμενους νόμους. Ισχυρίστηκε ότι η NESARA ήταν ένα νομοσχέδιο που είχε κολλήσει στο Κογκρέσο πριν τελικά εγκριθεί σε μια μυστική σύνοδο. Σύμφωνα με αυτήν, υπογράφηκε κρυφά από τον Πρόεδρο Μπιλ Κλίντον τον Μάρτιο του 2000. Έκτοτε προσπαθούν να εφαρμόσουν αυτόν τον νόμο.

Το “The Dove of Oneness” αναγνωρίστηκε αργότερα ως Shaini Candace Goodwin, πρώην μαθητής του The Ramtha School Of Enlightenment. Αυτό το σχολείο διδάσκει δόγματα της Νέας Εποχής. Αφού ο Goodwin άρχισε να σχολιάζει τη NESARA, άλλοι θεωρητικοί συνωμοσίας που βασίζονται στο Διαδίκτυο ταιριάζουν. Μεγάλο μέρος της ορολογίας στο GCR και η φράση «Η επαναφορά του παγκόσμιου νομίσματος» μπορούν να αναχθούν στη θεωρία συνωμοσίας του Goodwin. Κέρδισε ωθώντας τους ανθρώπους να στείλουν τις δωρεές της με το πρόσχημα της υποστήριξης της ιστοσελίδας της.

Η Goodwin προσάρτησε τα δόγματα της NESARA σε επενδυτικές απάτες όπως το Omega Trust, το CMKX και το Ιρακινό Δηνάριο. Ο ισχυρισμός της ήταν ότι αυτές οι επενδύσεις θα αποδώσουν μόλις εφαρμοστεί το NESARA. Τα θύματα αυτών των επενδύσεων μετατράπηκαν στα δόγματα της NESARA επειδή τους έδωσαν ψευδείς ελπίδες. Αυτό προκάλεσε την ανάπτυξη αυτής της θεωρίας συνωμοσίας.

Μετά την παγκόσμια οικονομική κρίση του 2008, όλες αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας συνδυάστηκαν κάτω από μια στέγη για να κάνουν αυτό που βλέπουμε σήμερα σαν The Global Currency Reset. Έτσι, ενώ η βασική θεωρία συνωμοσίας λέει ότι θα υπάρξει κατάρρευση του δολαρίου, πολλές από τις υπο-θεωρίες έρχονται σε σύγκρουση μεταξύ τους. Οι έμποροι χρυσού και αργύρου χρησιμοποιούν την παγκόσμια προπαγάνδα επαναφοράς νομίσματος για να πουλήσουν πολύτιμα μέταλλα καθώς ατελείωτες διαφημίσεις που αναγγέλλουν πτώση του δολαρίου εμφανίζονται συνεχώς στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

Υπάρχουν περισσότερες από μία έννοιες που συνδέονται με τη φράση Επαναφορά νομίσματος καθολικού. Ένας τυπικός ορισμός θα ήταν η επιστροφή σε ένα παγκόσμιο νομισματικό σύστημα στο οποίο όλα τα έθνη θα συμφωνούσαν. Την τελευταία φορά που τα έθνη συγκεντρώθηκαν για να συμφωνήσουν για ένα νέο παγκόσμιο σύστημα νομισμάτων ήταν στο Bretton Woods,στο New Hampshire. Ενώ ο Β 'Παγκόσμιος Πόλεμος συνεχίστηκε, ηγέτες από έθνη σε όλο τον κόσμο αποφάσισαν ένα νέο παγκόσμιο νομισματικό σύστημα. Αυτό οδήγησε στη δημιουργία παγκόσμιων οργανισμών όπως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η GATT, η οποία αργότερα έγινε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου.

Τα συμμαχικά έθνη του κόσμου συμφώνησαν σε μια σταθερή ισοτιμία που βασίστηκε σε ένα παγκόσμιο πρότυπο χρυσού. Το δολάριο ΗΠΑ ήταν το νόμισμα που τα έθνη χρησιμοποιούσαν για να υποστηρίξουν το νόμισμά τους βάσει αυτής της συμφωνίας. Ο λόγος για αυτό ήταν επειδή οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν στην κατοχή τους το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου εφοδιασμού σε χρυσό αυτή τη στιγμή.

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ηγείται μιας ομάδας ζοφερών προβλέψεων που ανησυχούν για τη σταθερότητα της παγκόσμιας οικονομίας εν μέσω των αυξανόμενων επιπέδων χρέους και της επιβράδυνσης της αύξησης του ΑΕΠ. Πόσο καιρό, ρωτούν, μπορεί να δει την επέκταση από την τελευταία συντριβή πριν χτυπήσει άλλη ύφεση;

Και εάν μια παγκόσμια ύφεση ωθείται περαιτέρω στο μέλλον από ακόμη μεγαλύτερα κουφώματα δανεισμού χρημάτων από το χρηματοπιστωτικό σύστημα, θα γίνει η επόμενη ύφεση γρήγορα μια συντριβή παρόμοιων ή ακόμη μεγαλύτερων ποσοστών από αυτήν που παρατηρήθηκε το 2008;


Αυτή την εβδομάδα έχουν συμβεί πολλά στις παγκόσμιες χρηματοπιστωτικές αγορές και οι παγκόσμιες χρηματιστηριακές αγορές έχουν καταρρεύσει σημαντικά μέσα σε λίγες μέρες και το ερώτημα που οι περισσότεροι άνθρωποι ρωτούν είναι αν αυτή η πτώση θα κορυφωθεί με μια παγκόσμια χρηματιστηριακή κρίση.

Η Federal Reserve στοχεύει το χρηματιστήριο ως έναν τρόπο ενίσχυσης της οικονομικής ανάπτυξης. Έχουν διοχετεύσει δισεκατομμύρια δολάρια στο χρηματιστήριο για πολλά χρόνια και τώρα, οι τιμές είναι διογκωμένες. Ο τρέχων παγκόσμιος πανικός ως αποτέλεσμα της επιδημίας προκάλεσε την πώληση μετοχών και αυτό προκαλεί την πτώση των τιμών των μετοχών κάθε μέρα και στη διαδικασία χάνεται πλούτος αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων. Την τελευταία εβδομάδα, πολλές παγκόσμιες εταιρείες αναφέρουν ότι οι παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού επηρεάζονται από αυτόν τον παγκόσμιο πανικό και τα κέρδη συρρικνώνονται λόγω της μειωμένης κατανάλωσης των καταναλωτών.

Οι ασιατικές αγορές έχουν γνωρίσει πολλές πωλήσεις μετοχών και η Ιαπωνική Nikkei έχει μειωθεί πάνω από 3 τοις εκατό. Παρόμοια κατάσταση συμβαίνει στην Κίνα και η κινεζική χρηματιστηριακή αγορά έχει επίσης μειωθεί καθώς οι επενδυτές φοβούνται ότι η κατάσταση θα επιδεινωθεί τις επόμενες εβδομάδες. Ταυτόχρονα, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης των ΗΠΑ αυξάνονται σε αξία καθώς είναι πλέον φθηνότερα για αγορά. Η κυβέρνηση αντλεί χρήματα για να διατηρήσει τα πάντα ανέπαφα, ακόμη και αν η πραγματική οικονομία και οι αλυσίδες εφοδιασμού έχουν επιβραδυνθεί από τον συνεχιζόμενο φόβο. Ωστόσο, κανείς δεν νοιάζεται ούτως ή άλλως. «Παρακαλώ κρατήστε τον πανικό», λέει το περιοδικό Wall Street. Χθες ο υπουργός Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών υπερέβη ευχαρίστως τα όριά του για να πει ότι η κεντρική τράπεζα θα μειώσει φυσικά τα βραχυπρόθεσμα επιτόκια εάν αυξηθεί ο αντίκτυπος της επιδημίας.

Το Shanghai Composite (SHCOMP) έχει χάσει περισσότερο από 5,6 τοις εκατό της αξίας του αυτήν την εβδομάδα και αυτή ήταν η χειρότερη απόδοση από τον δείκτη από τον Απρίλιο του 2019. Διάφοροι δείκτες αναφοράς στη Νότια Κορέα και την Αυστραλία έχουν επίσης χάσει ένα σημαντικό ποσοστό της αξίας τους. Το ευρωπαϊκό χρηματιστήριο έχει επίσης υποφέρει και ο δείκτης της Γερμανίας (DAX) έχει μειωθεί σχεδόν κατά 5%. Όταν αυτό τεθεί σε προοπτική, οι παγκόσμιες χρηματοπιστωτικές αγορές είχαν την χειρότερη εβδομάδα τους από την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση. Ο δείκτης MSCI που παρακολουθεί το μερίδιο ορισμένων από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο έχει ήδη χάσει 8,9% μείωση της αξίας του. Αυτό αποδεικνύεται η χειρότερη ποσοστιαία πτώση μετά την πτώση της αγοράς του 2008.

Σημαντικοί επενδυτές έχουν τρομοκρατηθεί από την αύξηση του αριθμού των προειδοποιήσεων από διάφορες παγκόσμιες εταιρείες όπως η Apple, η Disney, η Microsoft, η IAG και άλλες εταιρείες των οποίων οι επιχειρήσεις έχουν πληγεί από το ξέσπασμα. Το ξέσπασμα έχει μειώσει τις απαιτήσεις διαφόρων αγαθών και υπηρεσιών και ταυτόχρονα τα παγκόσμια συστήματα εφοδιασμού αντιμετωπίζουν ορισμένες διακοπές. Οι μεγάλες εταιρείες αναφέρουν μείωση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Είναι πολύ σαφές ότι ο πανικός που προκαλείται από αυτό το ξέσπασμα συντρίβει πραγματικά τις επιχειρήσεις και τις χρηματοπιστωτικές αγορές και οδηγεί σε μια μεγάλη συντριβή στο χρηματιστήριο σε όλο τον κόσμο.

Λοιπόν τι κάνεις?

Εδώ είναι το σενάριο. «Οι κυβερνητικές υπηρεσίες δυσκολεύονται να πραγματοποιήσουν τις πληρωμές τους. Οι κρατικές κυβερνήσεις εκδίδουν κουπόνια για να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους. Η κοινωνική ασφάλιση των ΗΠΑ καθυστερεί να εκδώσει τις πληρωμές της σε συνταξιούχους και άτομα με ειδικές ανάγκες Πολλές τράπεζες εκδίδουν προειδοποιήσεις σχετικά με τη ρευστότητα. Οι τιμές των τροφίμων αυξάνονται ανά ώρα. Αντί να μιλάμε για την τελευταία τηλεοπτική εκπομπή inane reality, όλοι μιλούν για πληθωρισμό, χρήματα, μαζικές απολύσεις κ.λπ. Είναι 5 ημέρες πριν από την οικονομική κατάρρευση . "   Λοιπόν, τι κάνεις ;

Η τρέχουσα ύφεση / κατάθλιψή μας είναι αργή σε αυτό το σημείο προς κακή έκβαση. Αν και πιστεύω ότι οι ΗΠΑ και ο Καναδάς απέχουν ακόμη 3 έως 5 χρόνια από την οικονομική κατάρρευση, πιστεύω θλιβερά ότι η κατάρρευση θα έρθει. Το ευρώ θα καταρρεύσει πρώτα. Η Ελλάδα, η Ιταλία, η Κίνα και η Ισπανία έχουν ήδη καταρρεύσει. Η Ιταλία και η Πορτογαλία σύντομα θα καταρρεύσουν. Έχοντας αυτήν την εικόνα, ετοιμάζομαι δυναμικά τα τελευταία 2 χρόνια.

Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο τελευταίων ετών, συχνά σκέφτηκα πώς θα ήταν οι τελευταίες 5 ημέρες πριν από την κατάρρευση. Επειδή οι κυβερνήσεις θα κάνουν οτιδήποτε και οτιδήποτε για να καθυστερήσουν την έναρξη μιας οικονομικής κατάρρευσης, όπως θα έπρεπε, πιστεύω ότι το πρόβλημα θα φτάσει σε ένα δραματικό σημείο, όπου η οικονομία θα πέσει πολύ γρήγορα. Με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ να έχει ελλείμματα 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων τα τελευταία 3 χρόνια, πόσο καιρό μπορεί να συνεχιστεί; Όπως κάποια στιγμή, καμία ξένη κυβέρνηση ή εγχώρια οντότητα δεν θα θέλει να αγοράσει το ομοσπονδιακό χρέος των ΗΠΑ.

Τότε, η μόνη επιλογή είναι να παράγει τεχνητό χρήμα η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, που δεν υποστηρίζεται από φορολογικά έσοδα ούτε από απτά περιουσιακά στοιχεία, προκειμένου η Fed να αγοράσει το ομοσπονδιακό χρέος των ΗΠΑ. Κάποια στιγμή, η συνεχής εισροή νομισμάτων fiat θα προκαλέσει περίοδο υπερπληθωρισμού. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, η στροφή προς την  οικονομική κατάρρευση θα επιταχυνθεί .

Υπάρχουν 5 βασικά τρόφιμα που πρέπει να αποτελούν μέρος κάθε  προγράμματος μακροπρόθεσμης αποθήκευσης τροφίμων.

1 # Σιτάρι

2 # Αλάτι

3 # Ζάχαρη (ή μέλι)

4 # Ρύζι

5 # Γάλα σε σκόνη

beforeitsnews.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου