Τετάρτη, 7 Απριλίου 2021

Ανώνυμος: Κάνουν πράγματα που θα θεωρούσατε αδύνατα! Πρέπει να το ακούσετε "Προετοιμαστείτε, προσπάθησαν να το κρατήσουν κρυμμένο"

Ανώνυμος: Κάνουν πράγματα που θα θεωρούσατε αδύνατα! Πρέπει να το ακούσετε «Προετοιμαστείτε, προσπάθησαν να το κρατήσουν κρυμμένο»

Ξέρεις πώς θα μπορούσαμε να είμαστε στον Άρη και κανείς δεν θα με πίστευε αν έλεγα ότι είμαι προσκεκλημένος να πάω στον Άρη και ότι υπάρχουν σοβαρές τεχνολογίες και οι άνθρωποι που με προσλαμβάνουν έχουν απίστευτες τεχνολογίες και μια σοβαρή αποστολή να φτάσω εκεί ως έξι χρονών, τηλεφωνήθηκα πρώτα με τον πατέρα μου Raymond f Peshago, που ήταν ένας από τους αρχάριους του έργου και επαινέθηκε στις αρχές του 19 το καλοκαίρι εκείνο του 1981, η Courtney μου ζήτησε έναν επισκέπτη που πραγματικά δεν ήθελα να μου ζητηθεί και αυτή η ερώτηση  ήταν λοιπόν, πες μου ότι θέλεις να πας στον Άρη και μετά στα τέλη Ιουνίου του 1981 είπα γιατί πρέπει να πάω, γιατί μου ζητάς να πάω στον Άρη.


 Anonymous Official

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ...https://katohika.gr/ellada/kratoun-kleidomena-sto-skafos-ta-pliromata-pou-arnountai-na-emvoliastoun/

    ΑπάντησηΔιαγραφή