Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018

Δεν είναι μόνο στη Φλόριντα! Τα οικοσυστήματα καταρρέουν σε όλο τον κόσμο,εκατομμύρια ψάρια πεθαίνουν.

Ενώ εκατοντάδες χιλιάδες υδρόβια ζώα σκοτώνονται από μια καταστροφική και άνευ προηγουμένου κόκκινη παλίρροια στη Φλόριντα, άλλα μέρη του κόσμου έχουν καταγράψει επίσης πολλές ασυνήθιστες ζωικές απώλειες ζώων αυτές τις μέρες. Εδώ μια μακρά λίστα των τρομακτικών παραδειγμάτων:
ζωική μάζα που πεθαίνει, ζωική μάζα πεθαίνουν από τον κόσμο, ζωική μάζα πεθαίνουν παγκοσμίως 2018, κατάρρευση οικοσυστήματος


Οι γλάροι πέφτουν νεκροί από τον ουρανό στο Saskatchewan του Καναδά.

Οι γλάροι πέφτουν από τον ουρανό στη λίμνη των χελώνων, οδηγώντας σε μια ανησυχητική αίσθηση για τους ντόπιους και τους κατασκηνωτές που έρχονται στα νεκρά νεαρά πουλιά. Η Suzy Fey Pilat βρήκε δεκάδες πουλιά που βρίσκονται γύρω από τις παραλίες της λίμνης, που βρίσκεται περίπου 240 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Saskatoon. Έχει επίσης δει τα πουλιά που έχουν πέσει από τον ουρανό. Αισθάνεσαι σαν να είσαι σε ταινία φρίκης. Είναι τρελό. "- 
Το Υπουργείο Περιβάλλοντος επιβεβαίωσε ότι το προσωπικό ψάχνει για την αιτία θανάτου πολλών γλάρων στο Lake Turtle τις τελευταίες εβδομάδες.

Εκατομμύρια ψάρια πεθαίνουν στη Δυτική Λίμνη, στο Ha Noi, στο Βιετνάμ.

Ca chet dat vao bo noi trang ho Tay, cong nhan vot khong xue hinh anh 3
Αρχίζοντας τον περασμένο μήνα, εκατομμύρια νεκρά ψάρια άρχισαν να καλύπτουν τη λίμνη West στο Ανόι. Η μαζική θανάτωση ξεκίνησε στις 7 Ιουλίου και διήρκεσε μέχρι τις 9 Ιουλίου. Οι έρευνες δεν έχουν βρει ακόμα τις αιτίες για τους μαζικούς θανάτους.

Η νεκρή γαλάζια φάλαινα βρέθηκε σε ιαπωνική παραλία.

Εκατοντάδες νεκροί αστερίες βγήκαν  στην ξηρά, στην παραλία Caranzalem, Goa, στην Ινδία χωρίς εξηγήσεις.Αποτέλεσμα εικόνας για HUNDREDS OF DEAD STARFISH WASH ASHORE AT GOA'S CARANZALEM

Τα απομεινάρια νεκρών αστεριών που έχουν περάσει στην ακτή στην παραλία Caranzalem, σε κοντινή απόσταση από τη δημοφιλή παραλία Miramar.

Χιλιάδες σαρδέλες πεθαίνουν στο Mahahual του Μεξικού.

Εκατοντάδες νεκρά ψάρια διάσπαρτα στη λιμνοθάλασσα του Τζώουεϊ.


Το Υπουργείο Φυσικών Πόρων και Εργασίας δήλωσε ότι διερευνά την αιτία της μεγάλης θανάτωσης ψαριών που συνέβη σε μια λιμνούλα στον κόλπο του Josiah, το Tortola πρόσφατα.
Σε μια σύντομη συνομιλία με την BVI News στη λίμνη τη Δευτέρα, ο Μόνιμος Γραμματέας Ronald Smith-Berkeley δήλωσε ότι οι δοκιμές ποιότητας των υδάτων θα διεξαχθούν αυτή την εβδομάδα.
Οι τοπικές αρχές δήλωσαν ότι υποψιάζονται ότι η στέρηση οξυγόνου είναι η αιτία του προβλήματος, το οποίο σκότωσε εκατοντάδες ψάρια και κάποια καβούρια.

Η θερμότητα σκοτώνει χιλιάδες ψάρια στον ποταμό Ρήνο.

Ψαράδες στο Ρήνο
Ένας τόνος νεκρών ψαριών έχει ανακτηθεί κοντά στα γερμανο-ελβετικά σύνορα παρά τις ανθρωπογενείς «δροσερές πισίνες» για την πρόληψη των θανατηφόρων ψαριών.
Τα οικοσυστήματα καταρρέουν το ένα μετά το άλλο. Ετοιμαστείτε και προετοιμαστείτε!
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου