Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Συνέβη στο… Αιγάλεω! Ιμάμης καλούσε τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες σε τζιχάντ.


Συνέβη στο... Αιγάλεω! Ιμάμης καλούσε τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες σε τζιχάντ
Πολλοί αφελείς θεωρούν ότι ο εφιάλτης των τζιχαντιστών είναι κάτι που δεν αφορά την Ελλάδα. Σε αυτή την κατηγορία δεν ανήκουν και οι κυβερνώντες, οι οποίοι από δόλο και όχι από αφέλεια, σκοπεύουν να γεμίσουν την Ελλάδα με τζαμιά, μιναρέδες και λαθρομετανάστες.

Διαβάζουμε, λοιπόν, στην «Καθημερινή» ότι συνελήφθη ιμάμης, ο οποίος καλούσε τους μουσουλμάνους να «σηκώσουν σπαθί εναντίον των απίστων». Αυτό δεν συνέβη ούτε στη Ράκκα, ούτε στην Καμπούλ, ούτε πουθενά αλλού. Συνέβη στο Αιγάλεω, ενώ ο συγκεκριμένος τζιχαντιστής ιμάμης δραστηριοποιούταν και στα Μέγαρα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Καθημερινής».
Ο συγκεκριμένος είχε καταφέρει να στρατολογήσει άλλους 5, οι οποίοι δεν έχουν συλληφθεί καθώς προστατεύονται από τους υπόλοιπους πακιστανούς και τους προέδρους της «κοινότητάς» τους. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει πάλι η «Καθημερινή»: “Οι άλλοι πέντε Πακιστανοί «συγχωρέθηκαν», αλλά οι ομοεθνείς τους που μίλησαν στην «Κ» υπό τον όρο της ανωνυμίας είπαν ότι εξακολουθούν να έχουν τα «μάτια τους επάνω τους»”.
Το περιστατικό αυτό, όμως, δεν είναι μεμονωμένο, αφού πακιστανοί οι οποίοι μίλησαν στην «Καθημερινή», λένε ότι «παρόμοια κηρύγματα δυστυχώς είχαν γίνει σε τζαμιά στο Μενίδι και στον Κολωνό».
Βεβαίως, όλα αυτά που «ανακάλυψε» τώρα η «Καθημερινή» είναι κοινός τόπος για όσους δεν θέλουν να εθελοτυφλούν εμπρός στον επερχόμενο κίνδυνο. Αναδημοσιεύουμε δύο παλαιότερα βίντεο από Ελλάδα: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου