Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

ALERT… Σε κατάσταση επιφυλακής το Πεκίνο – Περιμένουν τρομοκρατικό χτύπημα!


Armed policemen of the Snow Leopard Commando Unit stand guard near a police van at the Sanlitun area, a fashionable location for shopping and dining, in Beijing
Οι κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ εξέδωσαν προειδοποίηση σχετικά με πιθανές απειλές εναντίον Δυτικών στο Πεκίνο, την ημέρα των Χριστουγέννων, ή κοντά στην ημέρα των Χριστουγέννων.

Βρετανοί και Αμερικανοί αξιωματούχοι λένε ότι έχουν λάβει πληροφορίες από πιθανές απειλές στο Sanlitun, το οποίο είναι πολυσύχναστο μπαρ και εμπορική περιοχή, χωρίς όμως να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες.
beijing_sablintun
Η αστυνομία της κινεζικής πρωτεύουσας δηλώνει ότι έχει εκδώσει «κίτρινο συναγερμό» για την εξασφάλιση της ασφάλειας κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.
Ο κίτρινος συναγερμός είναι το δεύτερο χαμηλότερο επίπεδο συστήματος συναγερμού από τα τέσσερα επίπεδα της Κίνας.
Ο συναγερμός σημαίνει ότι θα αυξηθούν οι έλεγχοι ασφαλείας σε εμπορικές περιοχές, και οι κάδοι απορριμμάτων σε δημόσιους χώρους, θα πρέπει να ελέγχονται κάθε 30 λεπτά, ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.
An armed policeman of the Snow Leopard Commando Unit stands guard near a police van at the Sanlitun area, a fashionable location for shopping and dining, in Beijing
Υπάρχει αυξημένη αστυνομική παρουσία στο Sanlitun από το πρωί, με ένοπλους αστυνομικούς που έχουν αναπτυχθεί έξω από τα εμπορικά κέντρα.
Η αστυνομία ανακοίνωσε σε ένα microblog (στα κινέζικα) ότι έχει θέσει σε κίτρινο συναγερμό μεγάλες και μεσαίες εμπορικές περιοχές του Πεκίνου για την «διατήρηση της κοινωνικής τάξης».  http://hellasforce.com/2015/12/24/alert-%cf%83%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%b1%ce%ba%ce%ae%cf%82-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b5%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%bf-%cf%80/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου