Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Είσαστε έτοιμοι; Όλα όσα ξέρουμε ότι θα αλλάξουν το 2016-Jason A.

Ο Jason Α έφτιαξε μία συλλογή ειδήσεων,που πιστεύει ότι επαληθεύουν την Αγία Γραφή και τις προφητείες της.Ολα όσα θα εφαρμοστούν μέσα στο 2016 και έχουν αναφερθεί στην Αγία Γραφή βρίσκονται εδώ. JasonABeastSystenRev13.jpgΘα επιβάλουν την κάρτα συναλλαγών που θα φέρει το χάραγμα του θηρίου στο δεξί χέρι ή το μέτωπο,ακριβώς όπως το γράφει ο Απόστολος Ιωάννης στην Αποκάλυψη.Χωρίς αυτή δεν θα μπορείς να πουλάς ή να αγοράζεις.Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσατε τα ΑΤΜ για να σηκώνετε χρήματα.Από το 2016 τα ΑΤΜ δεν θα σαρώνουν την κάρτα αλλά την ίριδα στα μάτια σας και όχι τις κάρτες.Στις συναλλαγές σας στους γιατρούς,τις δημόσιες υπηρεσίες και τα καταστήματα,θα χρησιμοποιείται πλέον το δακτυλικό σας αποτύπωμα.Ολη αυτή η τεχνολογία είναι ήδη έτοιμη και με την πάροδο του χρόνου θα εξελιχτεί,αφού οι κάρτες δεν θα είναι πλέον απαραίτητες όταν όλα τα τσιπάκια θα ενσωματόνωνται στο ανθρώπινι σώμα.

 JasonADamascus_in_Ruins-2.jpg
Η Δαμασκός,μετά από 5 περίπου χρόνια πολέμου,που συμπληρώνονται τον Μάρτιο του 2016,έχει μετατραπεί σε σωρούς ερειπίων,όπως αναφέρει η Αγία Γραφή.Μπορείτε να το διαβάσετε στον Προφήτη Ησα'ί'α.
JasonABiblical_Floods-1.jpg
Εχουμε όμως και τα τερτίπια του καιρού.Κατστροφικές πλημμύρες σαρώνουν την Μ.Βρετανία και τις ΗΠΑ,ενώ στην Αυστραλία και τη νότια Καλιφόρνια έχουμε καταστροφικές πυρκαγιές.Βλέπουμε επίσης μαζικούς θανάτους ζώωων τόσο στη θάλασσα,όσο και στον αέρα και την στεριά,όπως αναφέρονται στις προφητείες του Ωσηέ.
JasonAfishkilldec15.jpgΒλέπουμε επίσης θρησκευτικά φαινόμενα,όπως την σατανική τελετή στο Μίτσιγκαν και τις διώξεις των χριστιανών στη Μ.Ανατολή.Ο Απόστολος Ματθαίος στο 24ο κεφ.αναφέρεται στις διώξεις των χριστιανών.Αυτός που θα υπομείνει μέχρι το τέλος, θα σωθεί. Και το ευαγγέλιο της Βασιλείας θα κηρυχτεί σε όλο τον κόσμο για μαρτυρία σε όλα τα έθνη. «και τότε θα έρθει το τέλος.»  Δείτε το 
βίντεο με τα γεγονότα.JasonAChristmasfullmoon-1.jpg

JasonABeastSystenRev13-1.jpg  http://allnewspipeline.com/Are_You_Ready_Jason_A.php   ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου